Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 127
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • у дома
Добро утро  bowuu
Мели, не ти трябва шивачка, а тапицер. Има на Гладстон надолу, ама точно къде не мога да обесня  Crazy
Имам пак питане свързано с некста, че много работа, не мога да я пусна тая пуста поръчка. Харесах на каката тези боти - http://www.next.co.uk/shopping/shoes/girlsshoes/11/19?extra=sch&n=children - обаче, срещу номера, няма цена. Това означава, че не са налични ли?  newsm78

# 541
  • Пловдив
Добро утро  bowuu
Мели, не ти трябва шивачка, а тапицер. Има на Гладстон надолу, ама точно къде не мога да обесня  Crazy
Имам пак питане свързано с некста, че много работа, не мога да я пусна тая пуста поръчка. Харесах на каката тези боти - http://www.next.co.uk/shopping/shoes/girlsshoes/11/19?extra=sch&n=children - обаче, срещу номера, няма цена. Това означава, че не са налични ли?  newsm78

Избери номера, кликни на Add to Bag и горе вдясно ще ти изпише 1item-.....(цената)

Мели, ако държиш на шивач- уличката до стоматологията в посока Ботева- има едно малко магазинче за пердета,дамаски,шалтета и т.н.Пробвай там.

# 542
момичета,да питам някоя има ли количка Пег Перего Уно,че искам да питам нещо за нея,може и на лични?

# 543
момичета,да питам някоя има ли количка Пег Перего Уно,че искам да питам нещо за нея,може и на лични?
Ние сме с такава.  Питай, дано да мога да помогна... Simple Smile

# 544
Ами не мога да разбера как се сваля това върху което лежи бебето да се изпере,че искам да го изпера.
И другото е,не знам дали ще обясня правилно,като сложа бебка легнала,страничните подплънки около главата и много са тесни,има място само за главата и, а бебка тепърва ще расте,дали не мога да ги разширя някак,то привидно изглежда че са едни схлупени,а като гледам по улиците други такива колички,ми изглеждат точно там доста широки.Моята е зелена количка.ХОдих и в магазина да гледам и другите ,да не е моята дефектна,имаше кафява и тя горе при главата изглеждаше като свита отстрани.Дали твоята е също така?Не знам дали ме разбра.

# 545
  • Бургас
Горги, Вале - мерсаж, мацки. Верно, че  енай-добре на тапицер да се пробвам .

# 546
  • Пловдив
Ами не мога да разбера как се сваля това върху което лежи бебето да се изпере,че искам да го изпера.
И другото е,не знам дали ще обясня правилно,като сложа бебка легнала,страничните подплънки около главата и много са тесни,има място само за главата и, а бебка тепърва ще расте,дали не мога да ги разширя някак,то привидно изглежда че са едни схлупени,а като гледам по улиците други такива колички,ми изглеждат точно там доста широки.Моята е зелена количка.ХОдих и в магазина да гледам и другите ,да не е моята дефектна,имаше кафява и тя горе при главата изглеждаше като свита отстрани.Дали твоята е също така?Не знам дали ме разбра.

Предната ни количка беше такава, много съм доволна.Честно, нищо не разбрах от описанието за тесния участък, нямам такъв спомен.За мен си остава Уното много комфортна и маневрена количка.
Тапицерията се сваля много лесно, свали първо сенника и почваш от горе-надолу все едно я събличаш, на самата конструкция захваната, ще се справиш.

# 547

Предната ни количка беше такава, много съм доволна.Честно, нищо не разбрах от описанието за тесния участък, нямам такъв спомен.За мен си остава Уното много комфортна и маневрена количка.
Тапицерията се сваля много лесно, свали първо сенника и почваш от горе-надолу все едно я събличаш, на самата конструкция
захваната, ще се справиш.

Аз си знам че няма да обясня като хората.Там където ляга главата нали от двете и страни има два меки борда на количката,те са огънати,и на нашата са много сгънати навътре,и бебка като заспи и си вдигне ръцете нагоре ми то няма място,а е само на 1м20дни.По улиците другите колички са широки горе,в магазина ходих(тъй като мъжът ми я купи,хич не я е разгледал) да видя същата количка,и тя е така стеснена горе.
За тапицерията.благодаря ти,ще пробвам.

# 548
Здравейте, мамчета:)http://www.iventas.bg/iventas/index.php?/bg/Konkurs-Akusherka-na-godinata-2010/Novini-Menyu/Konkursi/Konkurs-Akusherka-na-godinata-2010/menu-id-116.html
случайно го намерих и ми хрумна да похвалим някои от нашите акушерки в девата:)

# 549
Здравейте мами! Налага се да си продам количката, защото не влиза в асансьора. Той е от старите с решетката и е изключително тесен. Вече втори месец мъкна количката по стълбите, ама вече ми писна. В продавалника не могат да се публикуват обяви до 01.09.2010г. Можете ли да ме насочите към сайт в който да публикувам обявата? Хубав ден на всички (дано да захладнее малко...).

# 550
Здравейте мами! Налага се да си продам количката, защото не влиза в асансьора. Той е от старите с решетката и е изключително тесен. Вече втори месец мъкна количката по стълбите, ама вече ми писна. В продавалника не могат да се публикуват обяви до 01.09.2010г. Можете ли да ме насочите към сайт в който да публикувам обявата? Хубав ден на всички (дано да захладнее малко...).

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 13:35 от petroliana

# 551
  • Карнобат
Здравейте, скъпи Ветренски мами!!! Аз съм кандидат Ветренска мама и имам едно въпросче към вас - има ли някоя мама раждала с епидурална упойка. Моля ви за мнение - добре ли беше поставена упойката, усештахте ли кога да напъвате, бързо ли родихте с тази упойка и след това имате ли някакви оплаквания? Ще ви бъда много благодарна да ми отговорите, защото много хора ме наплашиха с тази упойка.

# 552
Здравейте, скъпи Ветренски мами!!! Аз съм кандидат Ветренска мама и имам едно въпросче към вас - има ли някоя мама раждала с епидурална упойка. Моля ви за мнение - добре ли беше поставена упойката, усештахте ли кога да напъвате, бързо ли родихте с тази упойка и след това имате ли някакви оплаквания? Ще ви бъда много благодарна да ми отговорите, защото много хора ме наплашиха с тази упойка.
аз родих нормално,без тази упойка,но съм сигурна,че втори път без упойка няма да родя!  Naughtyголяма грешка от моя страна,че подцених болката.Имам познати мами,които са родили с упойка,много са си добре и нямат оплаквания.лека бременност и здраво бебче ти желая!

# 553
Здравей Simple Smile Аз раждах с такава упойка , изобщо слагането не боли , нито имах някакви странични реакций след това! Но за самата упойка ,дали действа немога да ти кажа , защото на мен ми я сложиха и ми я махнаха , понеже имах други усложнения с раждането , така че немога да ти кажа дали ще усещаш болка и напъни , другите момичета казват , че не ги боли и си усещат напъните Simple Smile Успех и не се кахъри , каквото решение вземеш, то ще е най-доброто за теб Wink

# 554
  • Пловдив
И тука да изръмжа, снощи в Девата ни одрусаха 50 лв за преслушване и поглеждане в гърлото.По ценоразпис такава сума няма за преглед - е, това що за чудо е?

Общи условия

Активация на акаунт