Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 134
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Майчинството веднага след последия болничен ли изплаща НОИ ,защото последния ми болничен ми изплатиха в началото на юли
и още на са ми превели парички Някой не знае ли нещо по въпроса,някаква информация да има
малката вече се размрънка
Лека вечер
Така нареченото Майчинство е в размер на 240 лв. и се изплаща всеки месец,след навършване на годинка на детето,а сега ти се изплаща обезщетение за бременност и раждане,
принципно парите се изплащат след като е подадена информация до НОИ за това,че са ти внесени осигуровките за съответния месец,информацията се подава от счетоводителя или от теб лично ,ако си самоосигуряващо се лице,
аз обаче току що си проверих в сайта на НОИ и видях,че са ми изплатили обезщетението за ЮЛИ,а аз днес щее подавам информация,което ме навежда на мисълта,че парите се изплащат в определени днии явно не винаги се чака информацията
Благодаря Да НОИ превеждат пари само вторник или четвъртък .Любопитно ми стана колко време смятат да ги забавят след като всичките документи са ми наред и подадени навреме

# 526
za Noi pon[koga se poluqava po4ti mesec  разлика при преминаването от болнични към обезщетение. Тъй като обезщетението го превеждат следващ месец за предходен(вторник или четвъртък).
Ако обаче не всички документи са изрядни, дори и така да мислиш, ще изчакаш ще получиш писмо, че не са, ще ги оправиш и тогава. Дано не е такъв случая.
В най-добрия вариант ако си получила примерно пари за трети болничен  до 15 ти юли на 3 ти август ще вземеш сумата за дните от 15-ти до 31 юли

кога ще пием кафе на плажа момичета?

# 527
  • Бургас

Момичета препоръчайте ми строител да ми замаже една стена - Мели, нали мъжа ти се занимаваше със строителство  Rolling Eyes Много си права Ваня, не мога да намеря човек да вземе парите, за една проста стена...
Вале, мъжа ми е Мениджър продажби в строителна компания и шеф Връзки с клиенти в съответната дъщерна, Пропърти мениджмънт компания...мноооого си го бива ( малко като реклама прозвуча с половинката хи хи хи), но да ти замаже стената - нЪцки - вервай ми hahaha Joy Сега друго което мога евентуално да направя е да го замоля да пита някой от техните строителни работници, ако се навие някой от зидаро-мазачите...Аре довечера ще питам ММ и ще ти пиша на ЛС. Също и тате ще питам, да видим в тяхната фирма ( също строителна) дали има някой стойностен:-) За какво точно ти трябва?

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 17:33 от Melly.G

# 528
  • у дома
Гогуна - на 4 м. - 8 кг, верно?  Shocked Да няма грешка? Миленски - една стена трябва да се измаже от вън, да се сложи изолация, стената е малка, обаче ми е голям проблем, защото от там влиза много влага и цялата стена в кухнята ми е в мухъл  ooooh! Много ще съм благодарна  Praynig
Влизам да изразя възмущение - срещнахме по пътя едно семейство - голямата им дъщеря е от групата на Наталия. Веднага се хванаха за ръка, ала-бала, да играем... Аз през това време чатя с родителите... И чувам туй лапе как казва - Ти трябва да си по-далеч от мен, защото аз съм болна. Верно ли е - питам родителите. Еми, хъката, мъката хвана я някакъв вирус, ама само повръща  ooooh! И те са и с бебе колкото Гоги. Е, викам сливи ли имахте в устата? На ся кажете ми, това нормално ли е? Или аз нещо не съм в ред. Не знам, как запазих самообладание да не ги насея и навея  Close

# 529
Гогуна - на 4 м. - 8 кг, верно?  Shocked Да няма грешка?

Няма грешка, как! PeaceЕто я на дебеланка!!!http://goguna.snimka.bg/baby/siyana.523875.19986502.big

А относно въпросното семейство-аз такива направо ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire!!!!

Хайде до скоро-отиваме навън докато не е станало непоносимо горещо!!!  bouquet

# 530
  • у дома
 Mr. Green Големи сладури, да са ти живи и здрави  Hug

# 531
  • у дома
Добре де, ми той Гоги, значи е слаботелесен сега е към девет кг., а днес навършва 8 м.  Rolling Eyes

# 532
goguna, абе как го докарахте от кърма на тия кила, браво да ви е жива и здрава.
Да не би ти да ядеш нещо по специално, я казвай бързо

Проста Мария, честита ви месечинка а по въпроса за вирусите, съм с две ръце да се линчуват ами като е болно дръж го в къщи това дете, що трябва да заразяваш и другите, ама друг е въпроса че и в градината ги взимат болни със сиропите, а там няма как да го опазиш

# 533
Проста Мария ,благодаря за похвалите!!!  bouquet HugНе се коси, че ти е слабичък момъкът, той всъщност си е в нормите, моята маймунка е доста дебеличка, но и това ще отмине като проходи-както стана и с баткото!!! Peace

petroliana , вчера даже мед. сестра ме посъветва да захранвам, че да не дебелее толкова от кърмата!!! #CrazyА да не говорим, че аз от една седмица съм на 90-дневната диета, свалила съм 3кг , а на малката изобщо не се е отразило!!! baby_neutral

# 534
Гогуна,много сладки тези "хапки",да ги нахрускаш и двамата Heart Eyes,
а Вяра на 5 месеца е 6500 гр. Laughing,

Аз много се дразня на безхаберното родителско отношение,
днес в парка една баба си пуснала внучето-около годинка-и то се завря в количката при Вяра,а аз я храня-един път,два пъти ееееееееееееее,не се усеща,
детето хвана шишето с млякото , а тя се смее  Rolling Eyes,
АЛООООО-да попиташ може ли,
да го дръпнеш нещо......,аз съм такъв тип дето на отговорните родители детенцето дори и да се покачи на количката няма да се опна,но на такива наглеци явни "чупя "вежди несъзнателно и нали си ходя с шапки с козирка,вероятно съм и се сторила хулиганка нЕкъква и се оттегли-брей безочие несравнимо Thinking

# 535
Проста Мария ,благодаря за похвалите!!!  bouquet HugНе се коси, че ти е слабичък момъкът, той всъщност си е в нормите, моята маймунка е доста дебеличка, но и това ще отмине като проходи-както стана и с баткото!!! Peace

petroliana , вчера даже мед. сестра ме посъветва да захранвам, че да не дебелее толкова от кърмата!!! #CrazyА да не говорим, че аз от една седмица съм на 90-дневната диета, свалила съм 3кг , а на малката изобщо не се е отразило!!! baby_neutral

браво бе, аз и чай пия и кво ли не беше голям зор с туй кърмене ем цица бол пък млякото нещо хич го няма, ама явно на кой както му е  писано

# 536
  • Пловдив
Гогуна,много сладки тези "хапки",да ги нахрускаш и двамата Heart Eyes,
а Вяра на 5 месеца е 6500 гр. Laughing,

Аз много се дразня на безхаберното родителско отношение,
днес в парка една баба си пуснала внучето-около годинка-и то се завря в количката при Вяра,а аз я храня-един път,два пъти ееееееееееееее,не се усеща,
детето хвана шишето с млякото , а тя се смее  Rolling Eyes,
АЛООООО-да попиташ може ли,
да го дръпнеш нещо......,аз съм такъв тип дето на отговорните родители детенцето дори и да се покачи на количката няма да се опна,но на такива наглеци явни "чупя "вежди несъзнателно и нали си ходя с шапки с козирка,вероятно съм и се сторила хулиганка нЕкъква и се оттегли-брей безочие несравнимо Thinking

Такава баба дирекшън я обръщам с пейката, ама без прочие и без уважение към бели коси и т.н.

Вале, честит ти пораснал Гоги Hug Ние сме в същата слаботелесна група явно.. Mr. Green

# 537
Горгона Joy,
ама хич не ти вярвам,все си те описвам като търпелива и стеснителна с непознати Wink Heart Eyes

Вале/а все си мислех,че си  Мария Laughing/,НАЗДРАВЕ  bouquet

# 538
  • Пловдив
Горгона Joy,
ама хич не ти вярвам,все си те описвам като търпелива и стеснителна с непознати Wink Heart Eyes

Имаш възможно най-грешната представа за мен  Mr. Green Къс ми е фитилът до безобразие, особено пък с непознати,басама не цепя изобщо.Както казва бившия ми шеф - "брутално директна" Crazy
За справка - основното го завърших с пълно отличие и задоволително поведение  bowuu

# 539
  • Бургас
Лелеее, значи и ние сме слоботелесни... 9 кила на 9 месеца:-)
абе момичета, дайте ми шивачка, която може да ми ушие калъфи за дивани...ама не два чаршафа, ами калъфи си...

Общи условия

Активация на акаунт