Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 136
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Приемате ли нови ветренски мами Simple Smile? Hug
Аз родих на 27-ми своето съкровище Heart Eyes

Имам нужда от съвет, сега трябва да ми махат конците, при кой доктор да отида в Девата?И боли ли?

# 511
luna13, добре дошла  Hug  Да ти е живо и здраво слънчицето !

Махането на конеца не боли изобщо, аз дори не усетих кога го ми дръпна  д-р Ризова. Струва ми се обаче, че трябва да отидеш при лекаря, който те е оперирал.

# 512
luna13, добре дошла  Hug  Да ти е живо и здраво слънчицето !

Махането на конеца не боли изобщо, аз дори не усетих кога го ми дръпна  д-р Ризова. Струва ми се обаче, че трябва да отидеш при лекаря, който те е оперирал.
Peace

# 513
Благодаря tafta ,mama89 Hug
Моята докторка Драгнева не е на смяна тези дни, затова се чудя при кой да отида Peace

# 514
  • Бургас
Ей, калпазанки, я бързо тези които са от Славейков да се обадят да ви видя бебоците! Hug Домъчняло ми е за всички вас! lovekiss

# 515
Здравейте ,мили майчета.
Следа ви темичкатата ,но все не ми остава време да драсна два реда така да се каже.
Как сте в тези жеги на малката и се отрази зле .През деня да и се събират 2 часа сън , вечер спи от 23.00 до 05.00 сутринта
Да свършат  тези жеги вече
Майчинството веднага след последия болничен ли изплаща НОИ ,защото последния ми болничен ми изплатиха в началото на юли
и още на са ми превели парички Някой не знае ли нещо по въпроса,някаква информация да има
малката вече се размрънка
Лека вечер

# 516
Майчинството веднага след последия болничен ли изплаща НОИ ,защото последния ми болничен ми изплатиха в началото на юли
и още на са ми превели парички Някой не знае ли нещо по въпроса,някаква информация да има
малката вече се размрънка
Лека вечер
Така нареченото Майчинство е в размер на 240 лв. и се изплаща всеки месец,след навършване на годинка на детето,а сега ти се изплаща обезщетение за бременност и раждане,
принципно парите се изплащат след като е подадена информация до НОИ за това,че са ти внесени осигуровките за съответния месец,информацията се подава от счетоводителя или от теб лично ,ако си самоосигуряващо се лице,
аз обаче току що си проверих в сайта на НОИ и видях,че са ми изплатили обезщетението за ЮЛИ,а аз днес щее подавам информация,което ме навежда на мисълта,че парите се изплащат в определени днии явно не винаги се чака информацията

# 517
Жегите наистина са нетърпими,
Вяра не спи навън ,кокори се известно време,а после започва да се криви и я нося на ръце,бутайки количката Simple Smile,
затова пък в къщи спи като агънце Simple Smile,
Горгона,где си-сега други ли да сме в ролята на Хамлет Simple Smile Heart Eyes

# 518
  • Пловдив
Жегите наистина са нетърпими,
Вяра не спи навън ,кокори се известно време,а после започва да се криви и я нося на ръце,бутайки количката Simple Smile,
затова пък в къщи спи като агънце Simple Smile,
Горгона,где си-сега други ли да сме в ролята на Хамлет Simple Smile Heart Eyes

Тука съм, нИ бой се:)
Аз, за пореден път, установих, че в България хора за работа нямааа!С парите си ходиш и чакаш и пак фасони, уговорки, а утре, а другата седмица..пък криза имало иначе.Море криза лиии...не са гладни и са мързеливи  Crossing Arms
Вале, щи цъфна по някой време на лични с едни питания...мноо имам да те черпя вече.

# 519
Вече съм кукуригу момичета, давайте идеи за детско парти че не остана време, ама имайте предвид че нямам време за сложни организации че тоя малкия ми изпива соса.
Ще съм благодарна на мамите с опит да кажат някоя интересна идейка за градинско парти с три годишни малчугани, повече ме притесняват игрите Praynig

# 520
  • Бургас
Горги, така си е М******* му! В таз държава всеки гледа само в чуждата паница и му се иска всичко даром да идва:bad-words:
Добре дошла на новата мама. Аз препоръчвам Добрева ( ИстественУУУУ)Simple Smile Пък и има кабинет в Зорница, няма да ти се наага да драпаш до Ветрен в тоя топлик. Ние излизаме много рано сабалян и после по ракиено време чак...направо брррррр:-) Аз реших кръщенето на Ники да е в Поморие, живи и здрави октомви месец. Та Бърдей партито и кръщенето ще ги съчетаем, че там около Октомври - ноември сме цялото фамили рожденици и ще е един алкохолен делириум:-)
Неди, да се яви в изповедалнята Hug
Свате, виждам тА, стига занича:-)

# 521
Ей, калпазанки, я бързо тези които са от Славейков да се обадят да ви видя бебоците! Hug Домъчняло ми е за всички вас! lovekiss
да знаеш от кога Юлиана ми е обещала да ти звънне да се видим.утре като я видя в парка пак ще я подсетя  Heart Eyes

# 522
  • у дома
Влизам за малко, че обучавам нов служител  Crazy
Ванюш, питай не се свени  Hug Heart Eyes
Момичета препоръчайте ми строител да ми замаже една стена - Мели, нали мъжа ти се занимаваше със строителство  Rolling Eyes Много си права Ваня, не мога да намеря човек да вземе парите, за една проста стена...

# 523
Явявам се,копнах си градинката и на комшиите също  hahaha и ей ме на. Мели,ти защо душко не можеш да дойдеш ,не казвай че те спира транспорт или това че си без мъж....И сега пак ще ме карате да пускам лични покани в ФБ... ух че сте ...сума народ не виждам тук хм  newsm78 Иленка и тя май не се е вясвала скоро

# 524
Вече съм кукуригу момичета, давайте идеи за детско парти че не остана време, ама имайте предвид че нямам време за сложни организации че тоя малкия ми изпива соса.
Ще съм благодарна на мамите с опит да кажат някоя интересна идейка за градинско парти с три годишни малчугани, повече ме притесняват игрите Praynig

Преди около месец бяхме на детски РД на 4год. малчуган на онова заведение, което е на площадката на Лукойла (от страната на "Парк хотел" )!!!Имаше две аниматорки, които доста добре се справиха!Общо рождения ден бяха около 10-тина деца и толкова възрастни-като бяхме на отделни маси разбира се! PeaceКато се има в предвид, че точно тогава беше дъждовно се получи страхотно, но подробности незнам (как се ангажира и т.н.)!!!Късмет!

Днес бяхме на консултация-8,000кг и 65см!!!на мама малкото слонче!!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт