Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 156
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Маип аз нищо не видях  , много си бърза  Wink

# 496
# 497
  • у дома
Съни, за колко време ги свали тези кг.? Майка ми редовно ме уведомява за нейни пациентки, които са правили Дюканската диета и все ми се кара, като я правя  Crazy Най-фрапиращия случай - на жена за 1 год. свалила 40 кг., но не може да яде нищо друг освен месо, защото повръща и ходи до тоалетна само с клизма  Sick
Аз я правих 3 м. свалих 7 кг., но не бях стриктна - ядях шоколад  Mr. Green

# 498
  • Бургас
Ами,тя беше на 90-дневната.
Но я спазваше стриктно,дори на работа всичките й колежки били на тази диета и вкупом слабееха.
Чувстваше се добре през цялото време,дори спря да пие хапчета за високо кръвно.  Mr. Green

# 499
Страхотни са дечицата ти Simple Smile Честити ви християнчета да са ти здрави , щастливи и послушни , много много да ви радват Simple Smile) Баткото е голям симпатяга , а за двете кукли да не говорим  Wink  Междо другото Софи и Вярка , приличат ли си или на мен така ми се струва Simple Smile

# 500
Ами всички казват,че Вяра прилича на Васко,но според мен това е, защото имат еднакви очи и коси,
пак според мен Mr. Green-всички са омесени-до устата приличат на мен,а оттам надолу на Боян,
по телосложение Вяра и Васко си приличат,София е по-пухкава и мекичка и има невероятната кожа на баща си ,но е беличка Grinning

Как ги правите тия диети ooooh!,аз ако не хапна по един шоколад на ден-Умиргам-дайте ми въглехидратна диета Laughing

# 501
Ами всички казват,че Вяра прилича на Васко,но според мен това е, защото имат еднакви очи и коси,
пак според мен Mr. Green-всички са омесени-до устата приличат на мен,а оттам надолу на Боян,
по телосложение Вяра и Васко си приличат,София е по-пухкава и мекичка и има невероятната кожа на баща си ,но е беличка Grinning

Как ги правите тия диети ooooh!,аз ако не хапна по един шоколад на ден-Умиргам-дайте ми въглехидратна диета Laughing

На теб пък за кво ти е диета, като те гледах на снимките хич не даваш вид на жена родила три деца, много си си добре, ама мен да ма видите хи хи

# 502
  • Бургас
Здравейте, ветренски мами  Hug Да се включа и аз към вас най-накрая, че досега само ви следях в темичката  Laughing
Родих на 24 в Дева Мария, страхотни са всичките от персонала там   bouquet
Маimp-какви сладури са ти дечицата Hug Като че ли  съм виждала в морската големият ти син-то с тези очи няма как да не го забележиш Laughing Пък и значи сме били съкварталнички- до скоро живеехме в Лазур, до Флората. Сега обаче, съм си баш ветренска мама  Simple Smile-преместихме се в Банево-ако има някой от тук - ще се радвам на нови запознанства  Hug

# 503
brambi7 добре дошла ! Кога роди,как се казва бебока? Пиши,да те вметнем на 1-ва страничка.  Peace

Разходки,до 10:00-10:30ч. и после след 18:00.   Mr. Green

Родих на 30.05.2010г. бебе Ели  Simple Smile Ще се радвам да се уговорим за нощна разходка Simple Smile

# 504
дзаааак  Joy

# 505
  • Бургас
Хелоу, мацки  Hug То за снимки станахме вече  Laughing ама няма как-лято е и всеки на някъде, еле пък ние  Whistling Не се спряхме досега, ама това да се чува  Mr. Green Що места обиколихме, Зарка вече тотално ще я прекръстим на Пантелейка  hahaha
Та така- да карам по ред  bowuu

Съни-и аз я бах започнала тая 90-дневна диета, ама с тез почивки  Embarassed не бях мнооого режимна и има няма - 2кг резултата за 10 дни. Мисля си, сега вече като се установим пак в Бургас, да съм по-сериозна-а дано  Heart Eyes

Вале, голяма зарибявка е Некста/и не само той де/   Sunglasses и аз ползвам Алмуз, между другото. Доволна съм  Peace

Маимп- не съм Цветиту  Wink ама и аз надникнах в снимките. Честити християнчета, много сладки дечица, да са ви здравички, послушнички и много да ви радват. Страхотни очички вади баткото  Hug BTW относно нашите хемангиомски вълнения-чехите пристигнаха тази седмица, но не научих  нищо повече от това, което бях писала по-рано, освен че избледняло и изчезнало много по-рано - някъде към 1,5-2 год., а не както май бях писала 3-4  Thinking

Добре дошли и на новите ветренски мами   bouquet

Неди, я сподели за Варна, лунапарка, как се отчетохте  Flutter Ех, че не успяхме да се засечем- а само преди 3 дни се бяхме върнали оттам. Другият месец пак ни се очертава гости натам Crazy

Иначе Зарката расте - на кг. не помръдваме вече втори месец - 7,300 и това е. Дребничка, финна мадама  Flutter Повече от едно малко бурканче пюре не успява да изяде. Иначе вече активно пълзи, изправя се, намира си опора и прави няколко крачки- на паяка е даден тотален игнор  Joy Както се шегува мъжо-другият месец ще се меси питка май  Heart Eyes
Но все още не съм купила никакви буйки. Димитрова ми препоръча да е босичка и в тези жеги така я карам, ама я споделете плийз вие как я карате  Mr. Green Спрях се на едни на КиК - за есента ще са ок ми се струва-малко дебелички, ама ще видим.
Сега се замислям кога ще е кръщенето и кога ще се позахлади, та да сложим и ние обички  Grinning

Друго не се сещам за момента  newsm78

Сватята нещо ми се губи, ей сега ще я прослушам и нея Joy

# 506
  • у дома
Сиси, Нели  Hug - не за снимки, ами за "много години" станахме  hahaha
Сиси - много е хубаво, това, което си споделила. Зарадва ме сутришно. За КиК не бих се изръсвала - бях купила на Наталия, на втората седмица се скапаха... И наистина са твърди  Peace
Нели, ти какво само надничаш, кака? Пусни малко фъндък, де  Mr. Green Heart Eyes
Аз съм на работа, обаче, няма работа  Mr. Green Но, от 16-ти съм в отпуска и тогава ще се развихрим. Само децата да са здрави  Praynig

# 507
Ха,здравейте и от мен  Grinning Аз имам да наваксвам доста с четенето,но сега само да се разпиша. Домъчня ми за вас,Вале  Hug нали си ми слабост  Simple Smile
Ние попътувахме малко,бяхме до Априлци малко на почивка и до Варна,абе ходи ми се в последно време доста.
Сис във Варна беше чудесно,само дето беше адски горещо.Детския кът е страхотен изкарахме там почти целия ден,и аз да се връзвам на акъла на баткото взех че се качих на скоростното влакче...слязох с омекнали капачки,само аз се чувах на туй влакче  Joy
Сега да разбера колко желаещи мами има да направим едно съботно или неделно полянско барбекю и за коя седмица.Предлагам да е без преспиване че става много сложно, а като се съберем ще го мислим за повече
За сега толкова от мен,очаквам предложения  Hug

# 508
  • у дома
Предлагам да е без преспиване че става много сложно, а като се съберем ще го мислим за повече[/color]
За сега толкова от мен,очаквам предложения  Hug
Да, да, да  newsm44 От 13-ти съм в отпуска, на разположение. Но не знам къде  Rolling Eyes

# 509
  • Бургас
Здрасти и от мен:-)
СватИлиииищеееее, ща смачкам Simple Smile
Честито християнче на маимп:-) Да ви е жива и здрава - всички сте страхотни, пу-пу
Аз утре ще кръщавам ( едно "бебе" на 28 години Mr. Green), иначе за Кольо решихме да е на 23.10 (Събота). Или в Сарафово или в Поморие. Това ще го доизмислим. Ние цяяяло лято сме закотвени тук Crossing Arms Ама няма начин, като мъжоТ е все на бач. Тъй ще  е- дорде братушките не се изнесат обратно в МосквЕ. Та ние ще бродим есента и зимата Mr. Green Предстои ни смяна на Хапартамента, но ние си се местим само една пресечка разстояние (само дето новото вкъщи е по-Убаво и по-голямо), та пак съм си у махалата Mr. Green
С Неди не пишим у форума, щото с нея и с Мимози освен, че копаме фермите, сега се правим и на трапери във Фронтеир-а:-)) А Виолета ( да я издам и нея) само копа иманета ...Их тоз ФБ! Flutter
Таааа, Неди, душо, много би ми се искало, но няма да мога да се джойна на "градинското парти"Simple Smile
А свате, забравих да кажа, че от следващия месец всеки месец, ще се налага да ходя до Варна:-) Може да се залюскаме и там Crazy
ТУй то - ние дебелеем и растем. Няма нови зъби ( заковали сме на 7 и туй то:-) А да - Кольо изневери на Зара със Симона..сори свате, ама като сте далече от очите...нали знаеш как става:-) Hug

Общи условия

Активация на акаунт