Най-фрапиращия случай - на жена за 1 год. свалила 40 кг., но не може да яде нищо друг освен месо, защото повръща и ходи до тоалетна само с клизма
Честити ви християнчета да са ти здрави , щастливи и послушни , много много да ви радват
) Баткото е голям симпатяга , а за двете кукли да не говорим
Междо другото Софи и Вярка , приличат ли си или на мен така ми се струва

,аз ако не хапна по един шоколад на ден-Умиргам-дайте ми въглехидратна диета 
,аз ако не хапна по един шоколад на ден-Умиргам-дайте ми въглехидратна диета
Да се включа и аз към вас най-накрая, че досега само ви следях в темичката 
Като че ли съм виждала в морската големият ти син-то с тези очи няма как да не го забележиш
-преместихме се в Банево-ако има някой от тук - ще се радвам на нови запознанства

Ще се радвам да се уговорим за нощна разходка
То за снимки станахме вече
Не се спряхме досега, ама това да се чува 

и аз ползвам Алмуз, между другото. Доволна съм 
ама и аз надникнах в снимките. Честити християнчета, много сладки дечица, да са ви здравички, послушнички и много да ви радват. Страхотни очички вади баткото
BTW относно нашите хемангиомски вълнения-чехите пристигнаха тази седмица, но не научих нищо повече от това, което бях писала по-рано, освен че избледняло и изчезнало много по-рано - някъде към 1,5-2 год., а не както май бях писала 3-4

Ех, че не успяхме да се засечем- а само преди 3 дни се бяхме върнали оттам. Другият месец пак ни се очертава гости натам 
Повече от едно малко бурканче пюре не успява да изяде. Иначе вече активно пълзи, изправя се, намира си опора и прави няколко крачки- на паяка е даден тотален игнор
Както се шегува мъжо-другият месец ще се меси питка май 

- не за снимки, ами за "много години" станахме 

Аз имам да наваксвам доста с четенето,но сега само да се разпиша. Домъчня ми за вас,Вале
нали си ми слабост 

От 13-ти съм в отпуска, на разположение. Но не знам къде 
Ама няма начин, като мъжоТ е все на бач. Тъй ще е- дорде братушките не се изнесат обратно в МосквЕ. Та ние ще бродим есента и зимата 

Препоръчани теми