Лечение с протеолитични системни ензими (2-ра тема)

• 158 332
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
................. Откакто си имам ензими в къщи, щом ме заболи гърло, си пия от тях по 2-3 пъти на ден, дори и без гаргара, и ми минава много бързо. Много съм доволна.

............имаш в предвид само серрапептазата нали?

# 271
PinkPanther, благодаря ти от сърце!
Все се надявах да дадеш ключовата комбинация, но средната цена и разпределяне по кошони - такова нещо не съм и сънувала! Направо ВИП консулт ни удари на нас с tututluto!
Наистина страшно много ти благодаря! Да илядиш!  Hug
По 5 пъти да мина по старите теми никога нямаше да се досетя по колко и от кои точно ензими да пия! Да не говорим, че нямаше как да планувам какви разфасовски да си поръчам - та щеше да ми излезе всичко поне двойно! Ейййййй, страшен си!
tututluto, с тия 2 буркана метър едва ли ще минеш! Wink Нали Пинко казваше още два метра да ти дослагва и то в по-дълъг разговор! Тъй че по-добре вземи по-голяма раница!
Аз си разпечатах рецептата, сгънах я и сега, като знам, че я имам се чувствам някак по-сигурна и по-спокойна. Все едно магия някаква съм скрила в чекмеджето си!
За сега ще приемам чуждия протеин за забременяване и ако не се получи до края на годината /без друго ще мина детеродна възраст/, вадя списъка и изтребвам всички тия Сьогрени и Хашимотковци, дето са се настанили по мен!

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 01:57 от spasdidi

# 272
Благодаря за благословиите!

tututluto - имаш сериозен проблем, с трици няма да стане. Поръчай си от сайта и бзплатна кутийка за лекарства.

При сериозни случай ние гоним една активност от ензимите от 300 000 HUT. И да са различни видове.

Когато решиш да почваш сериозно, обади се, ще ти дам телефон за по-нататъчни разяснения.

spasdidi - благодаря аще веднъж и да те подсетя, че има друго лечение, което може да се провежда преди и по време на бременност - LDN. Попрочети и за него...

# 273
  • Пловдив
................. Откакто си имам ензими в къщи, щом ме заболи гърло, си пия от тях по 2-3 пъти на ден, дори и без гаргара, и ми минава много бързо. Много съм доволна.

............имаш в предвид само серрапептазата нали?

Ами аз съм си харесала като комбинация Серапептаза+Панкреатин+Папаин. Бромелаина нещо още в началото не го одобрих и така си ми стои неизпит (а Натокиназата въобще не съм я купувала, защото е от соя, доколкото помня). Чудя се дали пак да не го включа и него, че пари се е дало, трябва да го оползотворя. Може и на майка ми да го пласирам, само да я убедя. Та като казвам, че си пия ензимите, имам предвид точно моята си комбинация. Иначе болното гърло може и само със Серапептаза да се подобри, предполагам. Нали тя е най-добрата за тази цел.
PinkPanther, благодаря ти от сърце!
Все се надявах да дадеш ключовата комбинация, но средната цена и разпределяне по кошони - такова нещо не съм и сънувала! Направо ВИП консулт ни удари на нас с tututluto!
Наистина страшно много ти благодаря! Да илядиш!  Hug

Той Пинко е много точен. Тази комбинация така добре я е отработил и вече няколко пъти я цитира за новите, за което и ние по-старите му благодарим, че то се забравя, а на никой не му се търси назад.

# 274
Моят код HEF911 afwitch
hot pepper - ще те корегирам: соята съдържа протеини. Една плесен, наречена нато се храни с тях, като за целта ги лизира, отделяйки ензима натокиназа, който тя отделя и ние купуваме пречистен.

Връзката със самата соя е толкова далечна, колкото между захарното цвекло и ензима алфа-амилаза в слюнката на човека. И диабетик, който се страхува да се целува по тази причина...

# 275
Вие хубаво си пиете ензимите, а майка ми се стресна от това, че й падна доста кръвното налягане още първите дни от приемането им Confused . Убедена съм, че й действат но не съм тази, която да я накара да ги пие насила - всеки решава за себе си.
И така имам пет отворени опаковки с ензими ...

# 276
Моят код HEF911 afwitch
Palia  - да, ензимите успешно свалят кръвното, когато се дължи на отлагания от фибрин по съдовете. По принцип такива хора имат високо кръвно, а ензимите са единственото каузално (причинно-следствено) лечение. В случая другите препарати за кръвно предлагат само симптоматично  лечение.

# 277
Здравейте!
Благодаря за темата на PinkPanther !
Ето една надежда, която прегръщам.
Надявам се на съвет за ензимите, с които да започна.
 Hug

# 278
  • Пловдив

Връзката със самата соя е толкова далечна, колкото между захарното цвекло и ензима алфа-амилаза в слюнката на човека. И диабетик, който се страхува да се целува по тази причина...
Хм, така значи, май съм чела-недочела. Като видя, че става въпрос за соя и изключвам. Май се вманиачавам. Дори да пише, че нещо си съдържа следи от соя, го гледам много подозрително.

# 279
Palia ,  защо не ги допиеш ти ензимите?

# 280
И аз това се сетих, feyaa . Но към момента нямам нужда да ги пия. А все още се надявам, че майка ми ще продължи с тях  Rolling Eyes .

# 281
И аз това се сетих, feyaa . Но към момента нямам нужда да ги пия. А все още се надявам, че майка ми ще продължи с тях  Rolling Eyes .

когато се реши пак да ги пие -нека намали л-вата които приема за кръвно(за период от време )

# 282
Имам проблеми с разширени вени на краката
Пинко писа че тези ензими облекчавали и си ги поръчах

някой се произнесе преди много време ( 6 месеца) за скъпите доставки от америка на ензимите
ето аз какво поръчах и колко струва

2940    NOW Bromelain, 90 tabs, 500mg, 2000 GDU   1   $8.69
2945    NOW Pancreatin, 500mg 4X(2000mg Total), 100caps   1   $7.49
2954    NOW Serrazimes, 90 Vcaps, Systemic Enzymes   1   $10.49

Общо $26.67
Платено през PayPal и с отстъпка за транспорта!!
ПОръчах го на сайта препоръчан от Пинко в предишната дискусия
а нашите ми искат за комплекта 120лв!?!?!

Като ги изпия ще пиша!!

# 283
ето я предишната дискусия

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452318.0

Прочетете всичко

# 284

Общи условия

Активация на акаунт