Лечение с протеолитични системни ензими (2-ра тема)

• 158 349
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
За срещата-кажете ми кой кога е свободен, колко хора са навити, какво заведение предпочитате?

# 496
За срещата-кажете ми кой кога е свободен, колко хора са навити, какво заведение предпочитате?

Аз

Аз.Свободна след 18:00ч.Без предпочитания къде ,важното е да не се надвикваме на някое шумно местенце.Има толкова заведения по центъра ,че избора ще е лесен

# 497
И аз. Единствено ако може да няма чалга - някое кафене например   Grinning
Има навитаци и от съседната тема за iherb.

# 498
или пицария......

# 499
feyaa - за алергията, виж за новата панацея в темата за iHerb.

# 500
След консултация с PinkPanther поръчах пълният пакет ензими. Ще ги пият баща ми (прекаран инфаркт, хипертония, подагра и т.н.), както и баба ми (исхемична болест на сърцето, сраствания вследствие операция на червата, проблеми на нервна почва, на които никой лекар не може да постави диагноза и др.) Двамата пият и рибено масло, а баща ми и витамин Д + магнезий. След месец ще пиша за резултата.

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 14:17 от bai_Petko

# 501
bai_Petko - до тук, добре. Но като дойдат, почнете постепенно и достигнете нормалната доза след 3-4 дни.

Иначе може да се получи някое дребно усложнение и сред това и с пищов не можеш ги накара да ги пият...

И с повече вода!

# 502
Да, така е! Майка ми изведнъж свали кръвното налягане /бях споделила тук преди/ и понеже е свикнала все с високо се уплаши. Резултата е - не ще и да чуе за ензими, които си стоят и от време на време ползваме Серрапептазата за гърлобол.

# 503
Не разбрах на какво ле4ение....
Дермално ли....ил вътре6но....
И при двата случая най без пари е смокината......
Ина4е ...друга тема се оформя...
По Благоевградско бабите все още налагат месото с листа от смокини..........има за какво......

# 504
bai_Petko - до тук, добре. Но като дойдат, почнете постепенно и достигнете нормалната доза след 3-4 дни.

Иначе може да се получи някое дребно усложнение и сред това и с пищов не можеш ги накара да ги пият...

И с повече вода!

Pinko и аз най накрая изчетох и тази тема и имам няколко въпроса/ако е удобно разбира се/
1.имам разширени вени-още от дете се съмняваха, но чак сега започнах да ги "усещам"-синини и отоци, които предполагам са от тях
2. имам доста често болка в раменете и тила-съмняват се за шип, но...ще се чуе
3.правя и абцеси-предимно от джобове да не говорим, че имам и двучасова операция с пълна упойка на зъб с киста, гнойта от който ми изби, слава богу през носа!
та...реших да пробвам с ензимите и аз
по т. 2 и 3 разбрах, че шанса е голям да се повлияе от тях/особено папаина за устната кухина, а бромеалина май е и за отоци ?!!1/, но да попитам за т.1-след като е нелечимо/вените де/, колко време да ги пия-пак ли год-те -20 и да спра или..?!! и после кога?!!
..и за папаина-и той ли се дъвче с другите преди хранене или само той е 2ч след ядене?!
/извинявай ако са глупавки и повтарящи се въпроси, но..искам да съм сигурна че съм разбрала/
да припомня само, че пия сусам, омега, б-комплекс, Кю10 и алк

# 505
airi - ензимте ще премахнат възпалението и отоците от вените, но не и самите вени.

За шип нещо не помага, но ти е рано. (не е шип)

Абсцесите в устата ще изчезнат.

Освен папаина, ще се жабуркаш със серрапептаза.

С ензимите ще изкараш един курс (~1 месец) и после поддържаща доза - веднъж дневно.

Като ти писне - спираш. При нужда - пак.

Папаина може и след ядене.

Останалите добавки продължават.

# 506
airi - ензимте ще премахнат възпалението и отоците от вените, но не и самите вени.

За шип нещо не помага, но ти е рано. (не е шип)

Абсцесите в устата ще изчезнат.

Освен папаина, ще се жабуркаш със серрапептаза.

С ензимите ще изкараш един курс (~1 месец) и после поддържаща доза - веднъж дневно.

Като ти писне - спираш. При нужда - пак.

Папаина може и след ядене.

Останалите добавки продължават.

- да,да...знам че не ги премаха, но отоците и синините да махне-ще е супер!!!
 - ако не е шип, поне схващанията се надявам да пооправи
 - Папаина може и след ядене. - 2часа нали?...или може и веднага след
...не че не си знаеш,...но си истинско съкровище и ... благодаря  Hug

# 507
Папаинът може и веднага след ядене.

# 508
  • Düsseldorf
PinkPanther: първо да хвърля бомбата: как ти се струва, дали е възможно да се излекува гнойна ангина със серапептаза?
Ще се опитам да опиша всичко, малко ще ми се губят детайли, че минаха 5-6 дни, но бях ошашкана и нямах време да пиша...
В нощта срещу петък дъщеря ми се оплака първо от главоболие, после през деня вдигна Т., отидохме на лекар, личната каза: ОООО, налепи по гърлото, да почва веднага антибиотик. Аз обаче се възпротивих, тя уклончиво написа на рецептата освен АБ и Гранофурин за мазане на гърлото, Нурофен и витамини и каза да опитаме с тях, но все пак да помислим и за АБ. Почнах аз да й давам серапептаза да жабурка по 2 пъти на ден, + Гранофурина  и нурофена. Последното май беше грешка. В събота отидохме все пак да я види лекар отново, каква изненада – не видяха налепи! Поуспокоих се аз, но понеже в събота и бебо вдигна малко Т., в неделя пак ги заведох на лекар, и тя отново ме успокои, че няма повод за АБ и че добре съм направила да изчакам. Но да пуснем кръв и гърлен секрет за всеки случай. Това и направихме в понеделник. През деня малката отново вдигна Т. и аз този път се заинатих и 4 часа не й давах нито нурофен, нито панадол. Накрая тя я свали сама, изпоти се и толкова беше. От тогава над 48 часа не е вдигала и е видимо ок. Само дето във вторник излязоха резултатите от понед. и личната лекарка каза, че са много лоши, че не е трябвало да се инатим, и че трябва да почнем АБ. Аз я питам: ами как така има видимо подобрение, на какво се дължи? Ами не знам, отговаря ми тя, но не мжем да чакаме и гърления секрет, има увеличени левкоцити, ускорена утайка (40 при норма 20) и какво ли не още...
Аз обаче пак се чудя срещу какво точно да дам АБ?? Консултирах се с още една лекарка (явява се четвърта поред), и тя ме посъветва да изчакам. Макар че и тя каза, че кръвната картина говори за бактериална инфекция. А може ли сама да се е справила малката с нея междувременно, питам аз. Ами не, вероятно било лабораторна грешка. Днес на своя глава пуснахме пак кръвна картина, и следобяд онемях – утайката още по-ускорена 75!, но абсолютно всички други показатели в норма. И гърления секрет, и той днес излезе – чист!!!
Никой не може да обясни какво се е случило, утре ще пускам стерилна урина, да не би някъде другаде да се случва нещо, обаче засега нещата изглеждат доста обещаващи.
И изглежда, гнойната ангина, която не минавала без АБ, все пак е минала...
 Praynig Praynig Praynig

# 509
  • София
PinkPanther: първо да хвърля бомбата: как ти се струва, дали е възможно да се излекува гнойна ангина със серапептаза?
Ще се опитам да опиша всичко, малко ще ми се губят детайли, че минаха 5-6 дни, но бях ошашкана и нямах време да пиша...
В нощта срещу петък дъщеря ми се оплака първо от главоболие, после през деня вдигна Т., отидохме на лекар, личната каза: ОООО, налепи по гърлото, да почва веднага антибиотик. Аз обаче се възпротивих, тя уклончиво написа на рецептата освен АБ и Гранофурин за мазане на гърлото, Нурофен и витамини и каза да опитаме с тях, но все пак да помислим и за АБ. Почнах аз да й давам серапептаза да жабурка по 2 пъти на ден, + Гранофурина  и нурофена. Последното май беше грешка. В събота отидохме все пак да я види лекар отново, каква изненада – не видяха налепи! Поуспокоих се аз, но понеже в събота и бебо вдигна малко Т., в неделя пак ги заведох на лекар, и тя отново ме успокои, че няма повод за АБ и че добре съм направила да изчакам. Но да пуснем кръв и гърлен секрет за всеки случай. Това и направихме в понеделник. През деня малката отново вдигна Т. и аз този път се заинатих и 4 часа не й давах нито нурофен, нито панадол. Накрая тя я свали сама, изпоти се и толкова беше. От тогава над 48 часа не е вдигала и е видимо ок. Само дето във вторник излязоха резултатите от понед. и личната лекарка каза, че са много лоши, че не е трябвало да се инатим, и че трябва да почнем АБ. Аз я питам: ами как така има видимо подобрение, на какво се дължи? Ами не знам, отговаря ми тя, но не мжем да чакаме и гърления секрет, има увеличени левкоцити, ускорена утайка (40 при норма 20) и какво ли не още...
Аз обаче пак се чудя срещу какво точно да дам АБ?? Консултирах се с още една лекарка (явява се четвърта поред), и тя ме посъветва да изчакам. Макар че и тя каза, че кръвната картина говори за бактериална инфекция. А може ли сама да се е справила малката с нея междувременно, питам аз. Ами не, вероятно било лабораторна грешка. Днес на своя глава пуснахме пак кръвна картина, и следобяд онемях – утайката още по-ускорена 75!, но абсолютно всички други показатели в норма. И гърления секрет, и той днес излезе – чист!!!
Никой не може да обясни какво се е случило, утре ще пускам стерилна урина, да не би някъде другаде да се случва нещо, обаче засега нещата изглеждат доста обещаващи.
И изглежда, гнойната ангина, която не минавала без АБ, все пак е минала...
 Praynig Praynig Praynig
Аз затова не се занимавам с изследвания...добре ли е детето значи всичко е наред и така сумати години сме без лекарства  Grinning вие видимо се справяте, но трябва воля , упоритост и много внимателно следене на състоянието на детето...добре сте се справили и с бебето  Peace...
била съм свидетел на оправяне на гнойна ангина без антибиотик , така че не сте единствените Peace

Общи условия

Активация на акаунт