има ли значение размера за една жена

• 31 638
  • 110
  •   1
Отговори
# 30
Мдам,има yesКакто за жената,така и за мъжа.Дет` се вика таман да са си.
Като ключ с ключалка да си паснат Wink

# 31
хахаха първо здраво на брандо къде се затри бе 4овек : как си какво става с тебе
а ина4е по темата размера явно има зна4ение за вси4ко но по важното е явно как да се избере подходящия
1)С много проби
2)С оглед на стоката
3)С пипане  или  вие кажете  #2gunfire Laughing

# 32
  • out of space
Отговор А, но само ако ти е приоритет размерът...

# 33
хехех Rolling Eyesок нема лошо

# 34
Рамбе, ми раждане и разни такива

и успех с пробите
само да не те барнат  Embarassed

# 35
БРАНДЕ НЕ СИ СЕ ПОФАЛИЛ КАКВО Е  :hug:4ЕСТИТО КАК СЕ КАЗВА КОЛКО СЕ РОДИ А НЕМА СТРАШНО АЗ МИСЛЯ 4Е ТЕМАТА Е ДОБРА  bowuu

# 36
  • София, "Младост 3"
Абе сега ще ме изядете с парцалите вие мъжете - ама щото знам, че на вас да разчита човек... или салама бързо свършва, или пък днес няма в магазина или пък размера може да не е това дето ми трябва  Wink та затова предпочитам разни техники да научавам - като - как да намерим салам в два през нощта, как да ни е добре и с малък салам, как да ползваме един салам по-дълго  Mr. Green
Та в тоя случай разчитам на себе си и своите възможности  Blush

# 37
БРАВО ДЕ СПОДЕЛИ С НАС ЗА ТЗИ УМЕНИЯ

# 38
  • густо майна Филибето
Има  значение и къде се потребява тоя размер - по традиционния начин за предпочитане е от нормален до голям,за другите два е по добре с малките размери Mr. Green

# 39
моля любознателна да е по конкретна кое е традицйонно и кое не е  Thinking Heart Eyes

# 40
  • София, "Младост 3"
Леле забравих нетрадиционното приложение....АУУ пък аз лакомията се наточих на голямо ... е сега ако види мъжО ще скокне да изпълнява и ако протестирам ще заяви че квото повикало такова се обадило Wink
Мда помежду другото за по-специално приложение предпочитам мъънички саламчета, че иначе въобще не мога да се справя Wink
Айде стига майтапи, че от толкова висене на компа ще ми изтине и вечерята и ще видя салам за вечеря през крив макарон
Лека нощ майтапчии - беше ми гот да разменя майтапи
П.П. При малки размери мен ме кефи ездата, като и ползване то му на нетрадиционни места - имам в предвид кухненския плот, маса, бюро...
Виж за по-големи - те тогава е зора

# 41
 Ами аз мога, да те попитам- Имали значение, размерът за един мъж?
 То май от там идва целия въпрос newsm78.

# 42
Ами аз мога, да те попитам- Имали значение, размерът за един мъж?
 То май от там идва целия въпрос newsm78.

Абсолютно си права!

# 43
Както размерът на гърдите на една жена има значение за един мъж,така и размерът на.....има значение за една жена.

# 44
  • До хладилника, който обичам
Мухахаха, размери...салами...
Виж какво, стига да не е дебърцина или телешки някакъв, всичко е въпрос на техника...

Общи условия

Активация на акаунт