АПРИЛски бебчовци растат, а мамите им се веселят!

• 27 280
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
 Twisted Evil LaughingПозната ситуация-аз бях с две баби и всяка казваше-"Ауу,бебето киха,значи и е студено,хълца-обличай я по-дебело,вода защо не даваш..." За три дни щях вече да се изнасям с бебето,а те да си дават съвети една на друга Laughing
момичета,моля,помагайте-как да си сменя тази линийка с такава за родено бебе? Вече е на 45 дни,а аз не мога да се похваля в линийкака Embarassed

# 556
Привет и от нас!!!

Искам да ми кажа инфекцията на очичките ни поразмина и вече съм по-спокона.

Марини, Честит Рожден ден. Желая ти здраве, щастие и късмет.

Мили Ванили, честит първи месец на вас. Да ти е жива и здрава малката Габи.

# 557
момичета,моля,помагайте-как да си сменя тази линийка с такава за родено бебе? Вече е на 45 дни,а аз не мога да се похваля в линийкака Embarassed
Чукни на модел от нашите линийки които харесваш.ще те прати на сайта от който е взета линийката.Следвай инструкциите ,за да генерираш своя линийка.
Когато направиш това ще ти даде едни кодове за публикуване във форуми - нещо като url=======  и т.н................
на това нещо като код си го копираш в профила Peace.дано да е станало ясно Rolling Eyes

Ох с тия стафилококови инфекции ме уплашихте бе хора #Crazy.Скоро сме на консултация и освен и аз да искам секрет от гърлото да му вземе педиатърката.Нали за тези пъпки с бели връхчета пак от гърлото вземат секрет newsm78.
И друго как пък установяват, че баш от болницата  е тази инфекция.Тези стафилококи от болницата някакъв специален чешит ли са newsm78.то иначе стафилоли бол като видове разни ooooh!
Притеснявам се за хепатитната ваксина и този обрив.
шоколад и аз хапвам на няколко дена по едно парченце.Ужасно ми се яде Embarassed.Глада за слако при мене е ужас.Правя си домашни кремчета, кексове и т.н.Поне да е домашно без Е-та М-та и т.н
За стерилизирането - аз засега сме на кърма.Стерилизирам, ама гледам да не давам много от шише.Рядко пие чайче, спестявам си АМ - то и така.Дано и занапред да е така ,защото съм с МВ и страшно я мразя ама.....то иначе не се смогва.В нея си топля и храната ooooh! а така мразех този уред гаден #Cussing out
За носа - слагам спрей еснимар и май сме доволни.Сякаш по малко хъркаме вече и като пръсна в носа и той кихне после много лесно се вадят сополите с клечка за уши.
За твърдата кожа по челото ще питам педито и освен с преварен зехтин да мажа Rolling Eyes Ако се престраша сега след баня ще мазна малко от бебешкото олио Rolling Eyes
Марини, Миленка  bouquet  bouquet  bouquetда сте живи и здрави и много щастливи.
За ортопеда - аз се вдоумя между Алексиев и Драганов newsm78.Някой при Алексиев ходил ли е ?
За очичките как се познава дали е запушено слъзно каналче и като слагахте капки Тобрекс на кой ден имаше подобрение?

# 558
     Здравейте, момичета! Най- после успях да седна да ви прегледам. Ние все повече бодърстваме и нямам много свободно време. Когато сме навън спиме непрекъснато, но вкъщи е проблем. Ние сме вече само на АМ. Неприятно, но ... Храниме се на 3.5ч и ядеме по 100-120г. доста сме лакоми. Наддала е 1100г. Ние също имаме проблем със запека, но с овесената вода успяваме поне веднъж на ден да се изходиме доста обилно, по някой път и повече. На нас също ни похърква нослето, но нямаме хрема. Доки каза, че се чистиме още. Храниме се в 3.30ч през ноща и доскоро веднага заспивахме, но сега си играеме в леглото по около 1 час. А на мен сърцето ми спи, защото след последното хранене в 22-22.30ч заспиваме чак в 24ч. Преди спяхме чак до 9ч сутринта като се хранехме спейки в 3.30ч. Откакто бодува повече нямам време за нищо, добре, че идва една приятелка, за да си свърша нещо когато тати е на работа.
Пак спахме 20мин. Дано поне заспи довечера по- рано. За сега чао, че Рали ме вика.
Целувки и спокойна нощ на всички!

# 559
Момичета, някоя пътувала ли е в самолет със бебешки кош? Преди с Криси сме вземали само кошницата за кола и беше ок, но сега ни се очертават 2 седмици в берлин юли, а нашата количка няма напълно легнало положение и ще трябва да носим коша. Незнам дали въобще ще позволят newsm78

Аз всеки път пътувах с кошницата, но приятелско семейство пътуваха с коша. Взимаха го при излитане и кацане, а през останалото време бебето си беше в него. Само не знам до колко ще е удобно за вас (но пък полетът ви не е от най-дългите), защото те махаха облегалките за ръцете и си го слагаха на краката (коша). Дано ме разбра. Обикновено гледат да облекчават семействата с малки деца и да съдействат максимално. На мен се е случвало да не ми взимат кошницата, а само да я пристягат с коланите.

# 560
  • София
Марини, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!

Благодаря на всички момичета за пожеланията Simple Smile

Тини-мини - само да се оправи проклетото време и да позволява по-дълго излизане и ще ги запознаем бебоците Simple Smile

# 561
Един поздрав от мен за всички: http://bgman.net/index.php?newsid=2559 Simple Smile

# 562
  • София

smile3525 smile3525 smile3525Марини, честит 100-годишен юбилей - да `илядиш  Mr. Green, да си обичана, обичаща, късметлийка и паралийка !

# 563
Здравейте,
мамчета и малчовци.Гадно време днес.

Марини Честит Рожден ден

плодово букетче от мен

Момичета да сте чували за тези хапчета против колики - били ВЪЛШЕБНИ
http://www.silvex1.com/content/view/30/44/lang,bulgarian/

# 564
В състава пише: Лайка 3X HPUS ...........................неспокойство и раздразнителност
До колкото знам лайката е силен алерген и педиатърът ни се беше карал, че му правехме капки за нос на малкия, в които имаше малко количество чай от лайка...

# 565
     Марини, честит рожден ден! Много прекрасни мигове с цялото ти семейство, много здраве и парички! И много, много усмивки!
Аз давам капки за колики колийф и съм много доволна. Нямаме никакъв проблем. Струват обаче 28лв, а шишенцето е миниатюрно, но като виждам бебка толкова спокойна си заслужава.

# 566
бяхме на ортопед при Драганов и не мога да не споделя преживяването....прегледа започна с току-що изгоних една баба и я напсувах....писнало ми е от баби които дават акъл, понякога даже ги кълна....момиченце ли имате..честито това същество е дар, по природ интелигентно, добре че не е момче, момичетата се раждат умни, момчетата са тъпи,прости за нищо не стават, това разбира от приказка, другото от бой................и това беше най малкото, псуваше, беше вулгарен и нямам думи, стоях, гледах и не вярвах не на ушите си, а и на очите се, беше доста артистичен НОООООО въпреки алтернативният му, чудат, прекален и доста просташки изказ, каза толкова мн умни неща, които няма къде да науча и доста грешки ще избегна при отглеждането на Ема

# 567
Симпатяга е докторът ... Ама аз имам син и се надявам да е умничък един ден  Heart Eyes

Каза ли ортопедът нещо за слинговете? Изглеждат ми удобни, но не бих посмяла, без инфо по въпроса.

# 568
добро утро аз отдавна не съм влизала
Марини честит рожден ден !(малко с закъснение)
ние вчера направихме първа извънградска разходка с бебе и батко,обикаляхме из големите строителни магазини и ако знаете как само ме гледаха  Shocked едва ли не са виждали бебета,аз си го носих на ръце защото да ви кажа кошницата нещо не му харесва а времето беше дъждовно и решихме че няма да взимаме и количката ,но се оказа голяма грешка е за следващия път ще зная.
Хайде лек ден!

# 569
бяхме на ортопед при Драганов
.....................................................................псуваше, беше вулгарен и нямам думи
Shocked Shocked Shocked
 Shocked Shocked Shocked
хайде стига бе ooooh!.Колкото и да е добър специалист бих се шокирала от това.
За Алексиев никой нищо не каза.Доста го хвалят също из форума като детски ортопед.Преглежда някъде до Военна болница май newsm78
Ние снощи от 10 до 1 бяхме ей така smile3504.Просто хора...................каталясах като добиче.
Тази сутрин от 5 часа съм на крак.неподозирани запаси имало моето телесо newsm47
Днес Зайко става на един месец   Two Hearts
Почерпете се по този повод

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 08:22 от Хъни - Бъни

Общи условия

Активация на акаунт