Септември' 09 ТЕМА 24

• 20 080
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,
да ви се отчетем от вчерашната консултация - 8900 кг  и 69 см. Педи каза да и давам прахчета хидрасек три пъти на ден и да мине малко на диета - оризова вода, банан, картофено пюре. Снощи и дадох даже сок от дренки без захар, малко кисело, но има ефект от снощи не е акала.
И ние се кърмим вечер има около 100-120 грама и и додавам още АМ . И сутрин като се събуди към 5-6 залъгвам с гърда колко се е събрало. Прави сте няма да я хвърляме я.

# 346
Здравейте!
Атракция честита годишнина  bouquetДълък и хубав семеен живот.
Честито на всички именници днес!Дъщеря ми и майка ми са Елена.Почерпете се от сърце.
Ивалида честита прическа,голам сладур е GrinningНие сме със същата прическа.

# 347
Момичета,днес съм именичка,но незнам как да кача картинка да почерпя.Почерпете се кой какво му душа иска! newsm53

# 348
  • София
Атракция, честит ви празник!
Честит имен ден на всички именници!
Ние сега се върнахме от лекар, имаме отит и зачервено гърло. И пием АБ  Tired Сега, като толкова време не можахме да дойдем до Румъния, явно ще е също толкова трудно и да се приберем обратно  Mr. Green Трябваше да тръгнем обратно снощи, ама малката вдигна 39 температура.  Rolling Eyes
Сега трябва да открия къде продават пюретата на Хип на нормални цени, а и памперсите свършват  Tired Не знам защо тука всичко трябва да е с 50% по-скъпо  Close

# 349
  • София
Днеска се размазах...и двамата заспаха към 13,30 и Ангел чак сега се събуди, а Кати още кърти...Изгледах си на спокойствие "Ветровете на любовта" Wink
ivilda младежа, голям чаровник...
pocahontas80 бързо да минава...Ако трябва нещо от Бг да пращаме...кажи...
Аз вчера бях седнала да хапвам едно кремче с портокали и трюфели. Габи ми метна един поглед - На мене нема ли дадеш Crazy и аз ми дадох да близне. Като ревна тва ми ти дете, като почна да се тегли към крема. Ужас. Омуха половината ooooh! А то вътре само мене няма. Вече ще се крия като ям нещо Laughing

това, ако го беше написала преди 3 4 месеца щеше да бъдеш оплюта  hahaha Joy
В интерес на истината и аз съм по-смела сега, отколкото с Кати...а пък и младежа проявавя, доста повече интерес към храната ми се струва или може би не съм разчитала реакциите на Кати правилно... newsm78 в стремежа си за си запазя кърмата. Но факт е, че тя си стачкуваше по учебник, докато с този младеж си мисля, че съм имала 1 стачка само...
dessi79 да е жива и здрава и майка ти и щерка ти с това хубаво име..
.ar4ita     bouquet   
Брех, тука заваля...а толкова обещаващо грееше слънце...

# 350
  • София
Тук пък е супер време - едно слънце се е облещило и е доста по-топло, отколкото обещаваха. Добре се поразходихме.

Отидох да видя педиатърката, която ми препоръчаха - допадна ми общо взето, та май ще запиша Никола при нея.

# 351
ЕмиР-ката и аз скоро се замислих, че с Коко си имах големи проблеми с кърменето - стачки, дърпане, типичното разсейване на бебето, в дните около предполагаемия цикъл ми намаляваше кърмата, даже и съм давала адапте по няколко дни, докато се оправя, голямо наливане с чайове му правих. Сега ни стачка съм усетила, ни намаляване, един чай не съм изпила за увеличаване на кърмата, дали не се вглеждам толкова или съм по-спокойна като цяло и тези неща не ми правят впечатление не знам, а може и самото бебе да не е било толкова ящно като баткото.

И аз днес за сметка на нощта имах спокоен ден, сутринта спа почти 3 часа, и сега е заспал в 4 без нещо, надявам се поне до 5 да спи, че пак гости довечера, аман вече.
Ходих до магазина на немската верига ДМ и си купух евтини пюрета на хип и памперси и пак парите капут, ама тъй щи е тиа, ако някой ще прави зареждане да провери и там цените, 1,95 са на хип малките бурканчета, на Овко бяха по 1,45, памперсите са 22,40.(Памперс -джамбо пакета).

А к'в дъжд е при нас не е истина, направо като порой се изсипа.

Соник дано да случите с педката. Hug

# 352
  • София
Хмм, за тези ДМ много похвали чета напоследък. Ей сега видях, че са започнали да внасят и тяхната марка пюрета на доста прилични цени. Ама хич не са ми наблизо магазините им, много ме е яд Confused

# 353
И на мен са ми на майната си, ама хванах таткото на къс пас и ме закара, а и достатъчно много прета купих, така че си струваше определено. Еее бас ловя, че са ми поне 2 пъти по-близо отколкото на теб, ама все пак наше село не е София.

Аз пък днес дадох на Бобинския да си близне малко туикс, ами толкова жално ме изгледа, чак обърна и устната да реве, викам ай сега от едно близване нищо няма да му стане, доста ми се кара като му го взех де.

# 354
  • София
Аз пък последния път накупувах на бебевита...доста приятни комбинации има...а и му харесват....което е по-важно...Ама лека полека почвам да му готвя...Днеска яде сварен картоф, морков  и добавих пащърнак от пюре...все пак тия еднокомпонентните трябва да ги изразходя по някакъв начин...
В Метро хиповските пюрета се връзват толкова...но аптеките Ремудиум цените са по-ниски...аз се преориентирах...
Nadina с Кати кърмето до към 6я месец си ми беше проблемно, чак след това усетих удоволствието от него...Ама някакси се успокоих и реших, колкото толкова...може и това да е...незнам...Но си мисля, че и факта, че са я извадихме 20 дена по-рано си оказва някакво влияние в/у стачките. Ангел си тръгна с контракции...ама това са си някакви мои си мисли де...сравнявайки двамата...

# 355
На мен ми е нервно ... Sad

# 356
  • София
wish   Hug

# 357
В интерес на истината само болести ми се въртят в главата ...

# 358
  • София
wish еее айде стига ...ПРосто може да е нещо хормонално, ако не е другото...Знам, че до 45 дена се приема за нормално закъснение...но задължително след това се търси причината...Няма какво да е толкова - неспукан фоликул...то пък и организма да не е железен...Аз примерно преди да забременея с Кати ми идваше през 15 дена/така 2 месеца и не очаквах да забременея от раз/...доки беше категорична, че трябва да забременявам бързо, защото нещата се разцентроват....и така си беше де...аз го усещах...Спомням си че пих някакви хапчета...и се регулира на следващия месец..и хоп...не ми дойде...
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:VYF2lk_KygY … ct=clnk&gl=bg
я виж колко неща могат да предизвикат закъснение...

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 17:27 от EmiR

# 359
Емир-ката да ти подкрепя теорията баткото е изваден 10 дни по-рано и си беше малко бебе, а това 4-5 дни преди термин и си беше достатъчно голям.
Уишката удари едно уиски, слушай кака си, ще ти дойде сърце на място. Hug

Общи условия

Активация на акаунт