Септември' 09 ТЕМА 24

• 20 080
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
  • София; Дружбето
На мен ми ми идва когато си иска от 25 до 45 дена. И хапове пих, но нещата не се оправиха. Уиш, не може хормоните толкова бързо да се наредят Rolling Eyes споко

На мен нещо ми се вие свят от два дена, май пак ще трябва да пия желязо

# 361
Абе аз ли нещо или наистина около 10-15 човека само си пишем в темата, изключвам онези нечетящо-четящите, ама пак много хора липсват  newsm78

# 362
  • София
Има нещо такова, ама какво да се прави.

# 363
  • София
Емиии и аз толкова ги броя...нечетящо-четящите - 6 поне от снимката + находката, мама Рени..Бамба изчезна...ей ти 9 човека, дето не пишат...Горска тотално изчезна още преди караниците, Киара, Ладида и тя нещо не се вясва.....абеее то явно докато бременеем е по-интересно...няма да за какво да се дърляме...освен на кой корема е по-голям Wink

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 19:32 от EmiR

# 364
  • София
абеее то явно докато бременеем е по-интересно...няма да за какво да се дърляме...освен на кой корема е по-голям Wink
То това едва ли е повод за фукня Mr. Green

# 365
  • София
Еее да бе, казах го в кръга на майтапа...

# 366
Да  се включа за кърменето   Wink Една приятелка като разбра, че още го кърмя каза: "Брей, той като Крали Марко...."  Crazy

Освен, че постоянно питат "още ли", тънко намекват - "ми той яде почти всичко, можеш да спираш да го кърмиш."  ooooh!

Като питат "до кога" -  докато не започне да ми откопчава сутиена сам с една ръка.  Mr. Green

Моите планове са за още 3-6 месеца, ще видим какви са неговите.  Mr. Green

# 367
  • София; Дружбето
 Joy
Пишещите малко, четящите много Mr. Green
Аз оплаках ли се, че Габи вдигна Т, не помня вече Crazy Мисля даи ги сбия, сбия и да забегна някъде за събота и неделя

# 368
Joy
Аз оплаках ли се, че Габи вдигна Т, не помня вече Crazy Мисля даи ги сбия, сбия и да забегна някъде за събота и неделя
недей се изказва така чее ..... ще предизвикаш четящите ....   Joy Joy

Аз стягам багажа за утре, уж за една вечер ма с малко дете е ...   ooooh!

# 369
Абе аз ви поглеждам последните 2-3 дни тука ама до писане не стигам Simple Smile ама съм пропуснала нещо караниците и не схванах за какво иде реч.

абе я ми сверете часовника сега... на 8 месеца да я пускам ли на крачета вече? мъчи се да става и успява отвреме навреме.. ама като кажа на някого че я слагам да стъпва.. че и проходилка ме изяждат... та 8м стъпа ли се на крачета или още чакам..?
на 3ти ще я водя на ортопед.. ама дотогава да знам какво да правя Simple Smile

а и друго.. още не може да сяда сама от легнала? мисля че е нормално все още нали?

# 370
  • София
tsveta айде стигааа бее...
aguto ами аз го слагам и той си се кефи - На същата възраст Кати вече сама се изправяше, така че води се по детето...ако виждаш, че иска и й е кеф...си я дръж...Дори днеска свалих проходилката, ей така да го пробвам...първо незнаеше какво да прави, после тръгна назад...Принципно няма да я ползвам непрекъснато, но като разнообразие за 15 20 минути ще го слагам...
Ангел се вдига от легнал до седнал, само ако отзад има одеалце или възглавница...Това хич не мисля, че е някакъв критерии и че е задължително да го правят...

# 371
Честито на всички именници   bouquet
И аз тук, ама нямам време напоследък... Моята мома - етап ли е, зъби ли са, но... общо взето всяка вечер по различно време се събужда що годе наспана, с настроение за игра в два например  Tired ама аз съм като бухал вече.
Болните да оздравяват, аман вече от болести!
Да се поФала - днес в малкия коментар по БТВ даваха нашия бате  Embarassed
Wish, всичко ще е ОК  Hug
Цвета, и аз ядох същото кремче - Марто ми го върна като много гадно, а аз не мисля така  Crazy
aguto Аз мисля тези дни да купувам проходилка  Peace
Между другото къде в София има тези ДМ?

# 372
  • София
pocahontas80 бързо да минава...Ако трябва нещо от Бг да пращаме...кажи...
  bouquet
Все забравям да питам, как са гърдите на вашите бебета? Прибраха ли се? На Ана Мария все още са изпъкнали и нашата педи, а й тази лекарка тук днес, ми намекнаха, че би трябвало да са се прибрали  newsm78 И ако до една година не се случва това, не би било лошо да правим някакви изследвания. Не се сетих да питам какви  Embarassed

# 373
Покахонтас,Цветка,да оздравяват мъниците  Hug

ДМ ми е на една ръка разстояние, пюретата на хип от там ги купувам.Имат и разни каши,непознати за мен, та мисля да пробвам по-нататък.

Агуто,често се сещам за теб, щото моя мъж така вика на Свилен понякога (от периода му на гукане е това прозвище)  Laughing

Соник, глей сега, не бива така да ме дразниш на оная игра  Mr. Green Или поне кажи логиката и чалъма какъв е  Peace

Уиш,споко,с теб сме  Hug

# 374
  • София
Соник, глей сега, не бива така да ме дразниш на оная игра  Mr. Green Или поне кажи логиката и чалъма какъв е  Peace
Не съм открила чалъм, освен ако цъкането до безкрай не се брои за такъв Mr. Green Ако ти кажа, че очите ми вече са така Shocked и сънувам звездички. Ама все има някой с повече точки от мене и се побърквам smile3538

Еее да бе, казах го в кръга на майтапа...
Да бе, ясно Mr. Green Hug

pocahontas80, на Никола въобще не са му били изпъкнали или поне аз не съм забелязала.
aguto, аз го държа често на крачета, ама той се кефи и доста дълго деяни. Като се умори и започне да подгъва коленете, го слагам да си седне и така...

Оф ние мислиме да ходим утре вечер на гости в къщата на един приятел, за да гледаме финала на Шампионската лига, ама кат оси представя, че трябва да помъкна кошара и цял катун за едната вечер и ми се отщява Confused

Общи условия

Активация на акаунт