Септември' 09 ТЕМА 24

• 19 999
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Живо и здраво бебето на приятелката ти,Бу! Хубаво,че дребната е по-добре  Peace

Здрасти, Жана  Hug

За храненията-ние не сме критерий, но все пак си поизгради режим - около 5кратно му е, но нощните са поне 3 Tired

Да се впускам ли в размишления от снощното  спешъл включване на Дундито  Thinking  Айде няма  Crossing Arms не ми отива на годините - казали в публичното пространство... Sunglasses Ма много грозно беше всичо за Уиш, пишман непишещи, много  ooooh!

# 646
Добро утро!
ivilda,  EmiR, благодаря за кафенцата  Hug
Жана, добре дошла!
Да е живо и здраво бебчето на приятелката на Бу.
Тази нощ за първи път Ива ми прави "весело" - събуди се в 2 и до 3 и половина се катери по леглото си, мрънка, след като я взех при нас /с цел успиване - йок/ започна да се катери по мен и баща си, подложи ни на физически тормоз - бъркане в носа, очите, устата....Накрая я грабнах и отидохме в хола, гушнах я, а тя лежеше кротко и ме гледаше с ококорени в тъмното очи. Добре, че заспа по някое време, че ........щях да заспя аз  hahaha
За храненето - ние сме на 5-кратно, като имаме само две заместени.
А това със снощните писания на непишещи - съзнателно игнорвам темата. И аз имам по-важни неща  Peace
Абе тук нещо странно облачно тази сутрин . Жега ли ще е днес, че не съм гледала прогнозата newsm78

# 647
  • До хладилника, който обичам
Жега ли ще е днес, че не съм гледала прогнозата newsm78

30-32 градуса пек.

# 648
  • София
Мммм сутринта казаха дъжд след обяда...показва 20 градуса и е облачно...май не се очертава като вчерашната жега... newsm78

# 649
  • София; Дружбето
Еха, Бу, супер. Да и е живо и здраво бебето Grinning

За храненето - не знам какво да кажа. Сутрин цица, ама като гледам кърма няма и май ще минаваме на каша, обяд пюре и цица и вечер каша. През останалото време цока още 2-3 пъти по малко. Може да се каже, че има 4 основни хранения.

За паролата Peace албумът е за тези, които пишем и си споделяме тук, а не за разни злобни само четящи особи. ей ся заформям първа страница и пускам нова тема пък ега спрат и да ни четат най-накрая. Който помни отписаните да ми метка лични, че аз само за 3 се сещам Mr. Green

# 650
  • Габрово
И аз съм недоспала, че снощи пак подобрявах рекорди на играта със звездичките до никое време Crazy
Пратете и на мен паролата на албума ни...
Друг е въпроса, че според мен това със смяната на паролата е малко прекалено Naughty
Дайте да направя нов колаж с актуални снимки за първа страница- направете нов албум и да качва снимки, който иска да изтипоса бебето там.
Днес дано вече преведат майчинството и детските, че ме сърбят ръцете да понакупя дрешки за малките фръцли  Heart Eyes

# 651
  • sofia
Стефи, ми и аз мислех, че ще е жега...Даже Попо съм го спретнала по къс ръкав. ivilda , ей ся пращам паролата. Atrakcia Hug. Бу, да е живо и здраво бебчето!    Аз, щото съм шморхел и висше същоство /на изток от рая.. Wink/, забравих, че двама от мъжете на живота ми имат рожден ден днес. Моят татко и моят дакел. Та да почерпя, викам.            

# 652
tsveta, не се предавай за кърменето, бре жено. Нещо алтернативно - хомеопатия, Бах, т.н.?

Викам да стига кудкудяк по повод разкола.

Ха дано превали... умрях от жега тези дни.

Майчинските кога ги превеждат? Thinking Аз все мислех, че е само в началото на месеца, но явно не? Детски не взимам, че съм много богата.

# 653
Кришка, да е жив и здрав мъжа ти, много да те радва и обича  Hug!!!

Майчинксите доколкото знам първите Вторник и Четвъртък  от месеца . А детски ... и аз не взимам.

# 654
  • София; Дружбето
Сега уж за първи Юни ги били обещали, ще видим.

Бу, не се отказвам, чая ме чака, само да истине, но значително е намаляла. Надявам се да се възстанови лека, полека. Сега пак ще го закача да цока Grinning

Дано превали, че не ми се излиза Blush

Кришката, да са ти живи и здрави Hug

# 655
  • Габрово
Ами аз взимам майчинство от социала щото нали стана обърквация и в крайна сметка не можах да се класирам да взимам от НОИ понеже се пообъркахме със законите и малко съм прецакана Tired
И в тая криза бате не може да си събере парите от длъжници, понеже продават машини на изплащане и в крайна сметка колкото и смешни пари да взимам от социала понякога опираме до тях.

# 656
С тая криза и ние виждаме зор, та направо си има седмици, дето само на майчинските разчитаме... ако не бях родила, не знам Mr. Green

# 657
  • София
С тая криза и ние виждаме зор, та направо си има седмици, дето само на майчинските разчитаме... ако не бях родила, не знам Mr. Green
хахаха направо  ме убиваш от време на време...хахахаха..викаш добре, че роди...хахаха
Кришка да са ти живи и здрави мъжете...Много да те обичат, радват и облизват...това за Марто важи..или не ти пуска език.../нещо изпростявам, ама днеска ми е палаво/
tsveta аз покрай Великден бая козунак си хапнах и доооста кърма направих...но като цяло, аз не ям бял хляб и въобще избягвам хляба...може пък затова да е имало ефект де...цедене с помпа или те мързи newsm78 Въобще повечето хапване на калорични неща при мен имат ефект за увеличаване...+ двойни дози чай...

# 658
Добро утро и от мен
Бу честито бебче на приятелката ти  Heart Eyes
Кришка - ЧРД на Марто и на баща ти  Hug Да прододължават още дългииии години да те радват и обичат  Flutter
Мойте майчински винаги на 2ро число ги пускат, а социалните не мога да им хвана края  Tired
И мойта кърма тия дни я няма, но сигурно защото ще ми идва.
Отивам да храня дребната, че се е заредила да чака на млечния бар  Crazy

# 659
Оф не мога да не се похваля и тук Simple Smile
Пламен е приет на градина и от септември тръгва!  Party

Общи условия

Активация на акаунт