Септември' 09 ТЕМА 24

• 20 003
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Абе то кърменето е друг филм!
Ако кърмех, хич нямаше да си задавам въпроси - природата си знае работата и за дозиране и за честота и за гъстота!
Ама пусто с това изкуствено мялко!  ooooh!
Иначе сме заместили вече 3 хранения, а четвъртото - зависи! Понякога кисело мляко с бисквита, понякога АМ, според настроението ми в момента. Петото хранене си е задължително АМ, ама повръща доста след него! За това се заучдих...

Последно - моля ви момичета, пожелаха ни лека вечер, пожелайте им, направете се, че не сте чели и да отминава! То на Бу утре не и стига, че сутринта децата трябва да нахрани, ми и тук трябва да "мете"! Дайте да не каляме повече, че да мине с една метла и толкова! Да и спестим кофата и парцала ... Mr. Green

# 631
Нищо няма да коментирам повече, нито ще взимам страни Crossing Arms Не ми харесват обидите, без значение кой е прав или крив и къде са написани!

Ванина: ами явно толкова  й стига, щом е живичка и енергична. Ако беше гладна със сигурност щеше да разбереш по воя Joy

# 632
Албума си беше общ и още си е за хора които имат нещо общо с тази тема и хората които са се събрали в него. Както ти казваш бил е правен с любов, а не със злоба и завист.  Но и аз вече спирам че и без това Дунди е решила че ще правим женски бой (не в кал Laughing ). Добре си беше като си плюехте само в Фейса....дано и занапред си остане така и да не трябва да се затормозябаме взаимно   Peace
...лекинко продължение : за тези които ми пълнят пощата : Опазил господ от "педагози" като.......... и за да е ясно на всички  какво мисли Дундито за вас : ай ходи там си говори с онея отрепаните Висши същества....всичките сте ми толкова смешни и така ме забавлявате с тъпоумните си разсъждения.....(част от лс)

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 00:29 от vanina123

# 633
Ей,изгоря ми манджата,аз да не изтърва нещо.Уиш,мойто диване е на 4 хранения от 6-я мес.Става към 8.-8,30АМ,на обяд пюре,следобяд каша и вечер след баня АМ

# 634
Моето пък цока когато му падне и има само 2 почти заместени хранения, макар че предлагам и кърма понякога за десерт. Ама ми се вижда при нас да е много далече момента с 4 хранения  newsm78 Ми то само през нощта има по 1-2 цокания!

# 635
Лелеле, 4 хранения Shocked Това дори и след година не виждам как ще стане при нас. Може би, ако кърмех по- малко вече щеше да е напред с твърдите и заместени хранения, не че ми е зор де Crazy Ама с тези нощни набези как да яде през деня после, как! Crossing Arms
Айде лека Hug

# 636
Толкова ме е яд,че не можах да си кърмя детето,че ако имах кърма денонощно ако ще да виси на огромните ми цици,щях да го търпя като скачен съд,ама йок! Лека на всички,не че ще лягам,ще остана четяща Simple Smile

# 637
  • sofia
Пууу, пак не се класирахме за финала на Евровизия. #Cussing outЕгати! А Миро се представи добре. Като за Миро. Трябва да се променят правилата на този конкурс. Не може все бившите републики от СССР да продължават, като гласуват едни за други..Добре дошла на Жана! На непишещите, моля, станете и нечетящи нашата тема. Завистта е разрушително чувство. Лека, момичета!

# 638
Добро утро !!!
Ще сервирам кафенцето

и ще се върна да ви почета, че съм изпуснала 4-5 стр. снощи , ама седнахме с мъжо на ракийка и салатка и ... нямаше време за нищо .

# 639
  • София
Добро утро висши същества! /хахахаха не се стърпях хахахаха/
/ясно е, че кафетата са под бройка - в рая кафето е порок Naughty/
vanina123 що си хабиш нервите - според мен правилно си постъпила..каквото повикало, такова се обадило...Или всички ще сме от един отбори и ще си споделяме радости и неволи...или тези, които си позволяват да коментират другите - нямат място тук...Пък и откакто не пишете, никой не ви е коментирал...в интернет пространството...поне на обща...
Мисля да не коментирам повече - освен мили мами от ФБ - всички сме различни, но в крайна с/ка сме родители....нека бъдем добри такива!
За храненето - ееемиии аз с Кати имах 4 кратно хранене към 2 годинка някъде..като я отбих...ако кърменето се води 1 хранене/но тя си цокаше по 150-200 грама така че водя/ С Ангел няма да е скоро...цока в 6, после цока в 8 преди да заспи...като се събуди понякога цока, понякога не...към 10 яде плод -не повече от 100 гр. Към 13 цока, към 14 зеленчуково пюре - не повече от 80-100 грама...Към 16 цока, към 17 - каша - не повече от 100 грама, към 19-20 цока...вечерното си цокане...Таакааа няма да броя броийките хранения Sunglasses, но мисля, че си се чувства добре...така че...250-300 грама твърда храна+кърма на корем...до към годинката мисля, че ще е добре...
За Евровизията...еми с тия Руски републики...май винаги ще са напред с материала...
Пфууу докато пишех ivilda ме изпреварила...ама нищо...де...
Жана добре дошла!

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 07:55 от EmiR

# 640
  • До хладилника, който обичам
Няма да трия. Дръжте се сериозно.

За албума със снимки (аз така и не участвам в него Laughing) - може би трябва да се даде възможност който иска, да си свали снимките от него? Или нещо такова.

Жана е родила Вяра на датата на моята Ръкавичка Simple Smile

Бу: има сега такава вирусна инфекция, днес говорих с една дружка водила децата при педи, че дребния бил с 39 градуса, без сополи, кашлица, червено гърло...нищо. Казала й, че ако утре не спре да вдига може и АБ, за сега само Цитросепт. Но ви е висока температурата за зъби Thinking Дано ви се размине Hug
Още вчера беше по-добре, без температура и общо взето нищо, само малко по-мрънкава, но нищо драматично. Вчера я изтървах да заспи в ръцете ми на дивана, докато си догледам епизода на Изгубени (седнах най-накрая да превъртя сезоните, че ще свърши сериала, аз съм още на трети сезон). Ококори се в 22, точно като тръгнах да лягам - и два часа едни песни, едни танци... а моята религия не ми позволява да остана будна след 22:30-23 освен при извънредни обстоятелства, и със сигурност не дава бебета да са будни след 22. Голямо чудо. Заспивам, а не бива, че току-виж се възползва и се метне от леглото, докато дремя...

Приятелка, чиято матка е с особена форма и затруднява износването на бебето, е родила второ тази сутрин Simple Smile Първото се роди почти 2 месеца по-рано, недоносено и прочее; с второто устиска до термин, даже бебето е тръгнало само, преди да дойде часа за секциото, та са я оперирали по спешност. Онзи ден коремът й беше, колкото беше моя в шестия месец - трябваше да стигне до края на деветия месец, за да й проличи по-осезателно, че е бременна Simple Smile Тя се молеше да е минало 2,500 (поради особената форма не успяват да растат много бебетата вътре, очакваше се доносено, но малко за гестационната възраст бебе), а взе, че роди бебе 3,470 кг и 51 см! Направо не мога да повярвам.

# 641
  • София
Ехеее Бу живо и здраво да е бебчето...
Сигурно и доктори не са очаквали а?Пък то природата е неизчерпаема в изненадите си.... Grinning

# 642
  • До хладилника, който обичам
Никой не го очакваше - въпреки че я гледаха на ехограф редовно, той подвежда, знаеш, понеже се води по костите, а бебето може да е слабо, дебело, всякакво.
Тя ходеше при моя гинеколог, който и на мен не искаше да каже колко голямо е бебето, все едно няма от моя, хм, долник да излезе и не ме засяга тая големина Mr. Green Каза ми последно, че не е нито голямо, нито малко за възрастта си Mr. Green
Така че такова голямо бебе вместо доносено, но малко, както се очакваше, е супер.

# 643
  • sofia
Добрютро и от мен! Пепи още кърти. Мерси за двете кафета. Аз изпих вече едно, но ще глътна и тях, че след снощните емоции, нещо недоспала се чувствам. Мисля да се изстреляме рано-рано навън с Петко, та да избегнем жегата.

# 644
Бу, живо и здраво да е бебчето ! Дано и Ръкавичка се задържи и не те притеснява повече / мале ма го казах /

Жана, добре дошла  Hug !

Може ли някой да ми изпрати паролата за албума. Не запомних кой я раздаваше/май Ванина ама .../

Кришка честита баня !

За храненето - и аз незнам на колко сме, ма то май твърдите се броят ... е сутрин чат пат плодово, на обяд ядем зеленчуково или супа / тази седмица започнах и засега се харесва/, и на вечеря когато яде, яде каша или кис.мляко с бискчити. Ама е мноого трудно това ядене, трябва да го улуча когато е гладен ... а незнам кога ... той си цока по всяко време ... Сега намерих трик, изкарвам столчето за хранене на терасата и той гледа пиленцата и кучето и ... си отваря устата.
 А за спането  ooooh! ........ вчера спа 2 часа на обяд и после ... чак в 20ч. заспа и затова сутринта ме изрита в 7 ... иначе като легне в 21 - 21,30 ставахме чак в 8 .

Общи условия

Активация на акаунт