Септември' 09 ТЕМА 24

• 20 013
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Добре дошла! Малко сме, но пък се уважаваме.  bouquet
Малката е родена на супер дата и май си е дошла с името  Wink

# 601
Здравей!
Отивам да те добавя на първа страница. Simple Smile
Последните ни три страници може да ги пропуснеш, иначе е весело! Wink

А за новата тема, Цвета, Надина, който реши да я пуска с обновена информация. Хич не ми се занимава с преправяне... Embarassed

# 602
Tsveta  Hug развали я  Mr. Green ще чакаме с нетърпение. Аз си мисля за теб, но нали ви става лошо като се возите затова не се натискам постоянно...иначе ще е много яко ако дойдат още бебоци. Изкарваме си супер. Днес даже одеалце парти си спретнахме. Беше веселба  Party Naughty
Аз пак съм изтървала, даже се върнах назад. но неразбрах за "другата партия" какво пак се е случило  Blush Дайте цитат, линк.....нещо Crazy

# 603
  • София; Дружбето
Tsveta  Hug развали я  Mr. Green ще чакаме с нетърпение. Аз си мисля за теб, но нали ви става лошо като се возите затова не се натискам постоянно...иначе ще е много яко ако дойдат още бебоци. Изкарваме си супер. Днес даже одеалце парти си спретнахме. Беше веселба  Party Naughty
Аз пак съм изтървала, даже се върнах назад. но неразбрах за "другата партия" какво пак се е случило  Blush Дайте цитат, линк.....нещо Crazy
Ами ако ходите утре може да ме забереш Grinning и без това се чудя какво да спретна за разнообразие

За другата тема - ще я направя с обновено инфо Peace

# 604
еееее ти пък утре... утре ще сме пас че аз и МаммаТ си имаме ангажименти....ако ти се занимава с рейса, пиши на Криската, тя може и да ходи незнам. Иначе за другата седмица може да се съберем повечко...
Дайте ми и на мен клюките че съм изтървала бре.....

# 605
Heheeee, аз пак изтървах, ама гледам ''нечетящите'' са ме изхвърлили от профилите си, та вече не съм им приятелка- приятна Joy
Добре дошла на Жана Hug
Бу: има сега такава вирусна инфекция, днес говорих с една дружка водила децата при педи, че дребния бил с 39 градуса, без сополи, кашлица, червено гърло...нищо. Казала й, че ако утре не спре да вдига може и АБ, за сега само Цитросепт. Но ви е висока температурата за зъби Thinking Дано ви се размине Hug

# 606
Аз да се похваля, че се видяхме днес с ЕмиР почти по съседски. Simple Smile
Беше ми много приятно в нейната компания, а дечковците Кати и Ачо са деца за пример - много сладки и добрички.  Hug
Надявам се пак да се видим скоро.  Simple Smile

# 607
Еее Цвета, аз пък баш утре май няма да мога да се домъкна до Борисовата  ooooh! Жалко! Ама другата седмица със сигурност ще се организираме  newsm78

Днес беше много гот на одеялото на полянката! Само дето мойто е като терминаторче сравнено с Еличка и Адито  Crazy Днес мина няколко пъти през двенките и ги пооскуба  Embarassed После дойде моята приятелка с нейното терминаторче-Сашко, който вече направи пълен погром. То не беше хвърляне на играчки, то не беше чудо  Mr. Green Ужаст!  Mr. Green

Понеже съм малко залупена, може ли да обобщя какво съм разбрала за обувките - трябва да са с мека подметка, без ортопедична стелка, да обхващат добре петичката? Така ли и е или не?

Нали няма да ме изтриете от първа страница защото си показвам тортите от време на време? Моля ви се, не ме трийте Mr. Green А пък аз ще обещая да не слагам повече снимки  Blush

Много съм любопитна какво е станало във ФБ, но днес вече са ме изтрили като приятел. Пфууу! До вчера получавах всякакви глупости и предложения за супер тъпи групи и кво ли не в тоя ФБ, но не триех от благоприличие, ама днес като има клюка вече съм изтрита! Голям праз де  Mr. Green

Heheeee, аз пак изтървах, ама гледам ''нечетящите'' са ме изхвърлили от профилите си, та вече не съм им приятелка- приятна Joy
Хе хе хе, явно е минала метлата за гадните четящи  Joy

# 608
  • София
Жана, добре дошла Hug

Мда, и аз съм от изхвърлените cry

Добре, че ме подсетихте за Евровизията. Точно се включих за нашата песен Party

Ванина, вие где се събирате? Ще взема и аз да се джойнна някой път Blush

# 609
И аз да се запиша, да не ме изтриете. Не пиша често, щото всички ме игнорирате.  Cry К'во да се прави, не всички са приятни и интересни за четене, за т'ва изкарах една бурна депресия и продължих само да си чета. Ама иначе съм от вашия отбор.  newsm30

Те и от "Рая" ме изхърлиха, не съм им приятелка вече във ФБ. Съвсем безпризорна.  Mr. Green

# 610
И аз съм от изхвърлените. Явно ни карат по списък.

Обаче скритите и гостите си стоят стабилна бройка.

anita29, виждам те, ти защо не ни пишеш?

# 611
Не съм питала, но реших че ако го напиша първо и после се съгласите някой райски божества могат да го направят преди нас.... СМЕНИЛА СЪМ ПАРОЛАТА НА АЛБУМА В snimka.bg ПИШЕТЕ МИ НА ЛИЧНИ ДА ГО ДАМ . сега ще го пратя наред на някой друг човек да го знае та ще си го разпространим наново ... Дано няма сърдити  Hug

# 612
Ванина, вие где се събирате? Ще взема и аз да се джойнна някой път Blush
Не съм Ванина, но да кажа, че се събираме в Борисовата градина и приемаме всички желаещи  Hug

Забравих да кажа  welcome на Жана!

Venilove, ааа без депресии, моля! Ша си четем, пък който и когато има муза да пише. Аз лично не успявам да отговоря на всички, пък и не съм от опитните та да мога да помогна  Embarassed Има дни, в които пиша по няколко пъти, има други, в които не ми се пише изобщо. Липсват ми няколко приятни мами, които може и да са от другия отбор, но какво да се прави. Честно казано сега си ми харесва темата повече  Embarassed

# 613
  • София
...сега вече и аз няма да съм в "рая"  hahaha
Със сигурност Wink

# 614
Хелоуу и от мен! Да се впиша докато не сте ме наредили в някоя групичка или изхвърлили.  Mr. Green Шегичка!
Чета ви аз ама все не намирам време да драсна два реда или намеря, драсна и ми се стори безинтересно.
Мерси за подсещането за Евровизия.  PeaceОткакто родих някой ми е изпил мозъка. Все забравям, къде нарочно къде не.  Blush
Добре дошла на новото мамче!  Hug
И айде всички болнички да оздравяват.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт