Септември' 09 ТЕМА 24

• 20 007
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Хихихи, някои хора веднага се заредиха да проверят какво се случва.  Sunglasses

# 616
Баси! Извинявам се, но не можах да се въздържа! Боже, много мъка има по този свят, Боже!

# 617
извинявайте много мили дами,но понеже никой за нищо не ми пречи и не мисля даже се занимавам с глупости,мислех и аз че не преча на никой,достатъчно неща си имам за мислене,искам само да кажа на ванина......................за първи път в живота ми някой ми падна в очите.................

# 618
мрън мрън " Cry Cry Cry ", но да се съвзема за да го напиша : Щом никой от нищо не се срамува, не виждам защо се сърдите за публичното достояние на иначе "не"публичната тайна че само четете и тайничко си споделяте и пресмивате на нещата които си пишем.... Иначе съм трогната  Hug за мен е чест да съм първата  Joy

# 619
Абе Ванина, аз пък не разбирам какво ти пречи някой, някъде да си коментира, каквото си иска....явно някои хора тука ги гризе повче любопитството и само пускат мухата и си заминават...
В качеството си на каква публикуваш чужда (лична) кореспонденция в друг сайт за Бога???
Нещо много сте се взели на сериозно тука бе хора....
Какво се правите на дръж ми шапката,  като че ли вие не коментирате и не говорите зад гърбовете една на друга...айде моля ви се...видяхме много хора от "тукашните" що за приятели са-уж така , уж иначе...айде да не вадя и аз архиви, че бая народ ще се изпоти.
Интернет е свободно пространство и всеки може да си говори, търси, пише и слуша каквото си иска....!!!
Като не ви е приятен някой не го търсете, не го обсъждайте, не ровете в личното му пространство....
Защо Атракция наднича в чужди разговори, след като не са й приятни тези хора???
и Ванина още нещо странни неща ти правят чест на тебе...аз не бих се гордяла!!!
Лека вечер на всички!!!

# 620
  • София
Интернет е свободно пространство и всеки може да си говори, търси, пише и слуша каквото си иска....!!!
Като не ви е приятен някой не го търсете, не го обсъждайте, не ровете в личното му пространство....
Защо Атракция наднича в чужди разговори, след като не са й приятни тези хора???
По същия начин може да се зададе въпросът защо като не сме ви приятни ние, ни четете и коментирате Rolling Eyes

# 621
Лека, Дунди!

Момичета, кога горе долу, ще минавате на 4 кратно хранене?
Пламен, на тази възраст, май беше вече с такова, ама не помня...
Все ми се струва, че с последното мляко му претоварвам стомахчето.

# 622
Много моля ''непишещите'' да си останат такива и да си водят ''смислените'' разговори във Фейса. Не ми е приятно да им чета писанията. Тъкмо ми харесваше и на мен темата и пак се заредиха простотиите Naughty

Уиш ние сме на едно такова никаво хранене. Сутрин се буди към в 10:00 и кърмя. Яде пюре към 13:30-14:00, ако съм у дома после я кърмя, ако съм по улиците и да и не, зависи. Като се събуди кърмя пак, ако съм у дома, ако съм вън давам плодово с бисквитки например и като се приберем кърмя. Ако не е яла пюре вън, давам към 20:00 часа каша или пюре и после кърмя за приспиване, както и при събуждане пак кърмя, поне по 2 пъти вечер. Егаси и режима,ужас ooooh! Сега си прочетох писанията. Изяжда малко количество твърда храна, спред мен не е готова още на твърдо 3-то хапване, камо ли 4-то ooooh!Честно идея нямам по колко пъти яде на денонощие иначе кърма. Абе когато-тогава! Сокове предложих, ама отказва. Харесва и да дъвче, давам доста големи парчета в устата и дъвче диването! Mr. Green
С какта бях доста по- напред с материала Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 00:05 от arllina

# 623
  • София
Момичета, кога горе долу, ще минавате на 4 кратно хранене?
Пламен, на тази възраст, май беше вече с такова, ама не помня...
Все ми се струва, че с последното мляко му претоварвам стомахчето.
При нас май няма да е скоро. Търси си ги и 5-те яденета. Даже след като е излапал цяло пюре и едно шише сок, пак изгълтва цялото мляко. Къде го побира всичко това не знам Crazy

# 624
Миличка не ми се прави на интересна онлайн, защото Дървеница ми е на един.... място. Може да отскоча щом имаш нещо да ми кажеш. Имаш голям мерак да си говорим, та да те улесня да не си изтъркаш райските прътчета......само ми кажи кога ти е удобно.

# 625
Моето момче яде като новородено - на два часа по 140 мл. АМ и рядко глътка повече. Пробвах да увелича количеството, но уви. Като теглилка е. Ще си караме така за сега.  Grinning

# 626
Лекинко побеснях! Ама няма да коментирам, че вече няма да се въздържа и ще нарека нещата с истинските им имена! Гнусна работа ей!  

# 627
Ние пък май сме единствените неозъбили се, та голяма мъка е яденето...по точно сученето. Дръпне 4-5пъти колкото да не колабира от глад и стига толкова...кара си по 3 часа и повече. Незнам какво ще я правя. Иначе си има живец, не й пречи неяденето, но последните 3месеца качва между 50 и 80гр. ако даже може да се хване толкова малка разлика  Tired

# 628
Много моля ''непишещите'' да си останат такива и да си водят ''смислените'' разговори във Фейса.

арлинче,предполагам,че си разумен човек,който мога да попитам и който иска да ми отговори честно..........каква е някакви си там дама,която ще ми сменя паролата на албума,щото да си сменя,ако е нейн,нали-албума  е общ................тя даже не знаеше на кой свят се намира  като сме си го правили с любов и желание това албумче...............искам да бъдеш честна и ми кажи..............няма да ти е приятно ако аз почна да ти цитирам страницата или снимки и публикации из целия форум,нали..........................

# 629
Леле,ке се утепате,бе! hahahaВие се занимавате с разни ангелчета,аз пък готвя,че дзверо го изведох в 11.30 и се прибрахме за малко да хапне,попрочетох ви -и айде пак навън,та до 9.30 даже и Брадърите изтървах.А може ли аз,да речем,че не съм от РАЯ да разбера изчадия адски Mr. Greenза какво се дрънкате с тез херувимчета,ма те и те едни злобки ми се струват,та кои са РАЯ,кои Ада...

Общи условия

Активация на акаунт