Правили ли сте секс...

• 15 868
  • 141
  •   1
Отговори
# 120
о, моля ви, аз съм романтична натура с крехка душевност, не искам и да знам какви какви ги е вършела, че ще ме откаже от секса

Наистина ли себе си имаш предвид? Защото аз имам някакви други подозрения..  newsm56

тези, които ме познават отблизо могат да го потвърдят

Labrador, пусни духа от бутилката че ме заинтригува, моля

# 121

бедни, богати всички под ножа

# 122

бедни, богати всички под ножа
Бедни-богати,здрави-болни,млади-стари...има ли значение,секса е за всички  Laughing Laughing Laughing

# 123
или поне за тези ,които го могат..... Whistling

# 124
изтъкваме ли се нещо Whistling Laughing Laughing Laughing

# 125
изтъкваме ли се нещо Whistling Laughing Laughing Laughing
Няма нужда,те хората говорят!  Whistling  Flutter
 Joy Laughing Joy Laughing Joy Laughing

# 126

Няма нужда,те хората говорят!  Whistling  Flutter
 Joy Laughing Joy Laughing Joy Laughing
Говорят тези,който знаят,а другите да гадаят ли? Thinking Laughing Laughing Laughing

# 127

Говорят тези,който знаят,а другите да гадаят ли? Thinking Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ти въображение нямаш ли? Whistling Flutter

# 128

Ти въображение нямаш ли? Whistling Flutter
да съм казал от кой съм Mr. Green Mr. Green

# 129
о, моля ви, аз съм романтична натура с крехка душевност, не искам и да знам какви какви ги е вършела, че ще ме откаже от секса

Споко ... и да те откаже ще е докато срещнеш нещо такова  Wink

взимам го назаем от другата тема

В същност като го гледаш това синьото ... идва ли ти на ум какъв социален статус има  newsm78

# 130
Социалния статус мога да преодолея, но интелектуалния - не.  Правила съм секс с простаци и винаги ми е излизало през носа.

какво ти е излизало през носа  Shocked Shocked

# 131

В същност като го гледаш това синьото ... идва ли ти на ум какъв социален статус има  newsm78

да ти кажа като я гледам каката няма да и е лош материалния соц. статус , както го е дефинирала авторката, с това синьо трябва добре да се оправя в живота

иначе имам 3 познати, моми от простолюдието, които по различно време се оплакват че са спали с Крум Савов, ама той май не е богат. Иначе на младини не ми пукаше има ли пари няма ли момчето. Поостарях, оглупях и вече искам и пари да има, единия идеализъм май не стига.

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 01:58 от SharenaSol

# 132
Трещерица, права си, и аз имам известни наблюдения над тази част от човечеството.  Joy
Затова опитах, но не завторих.

# 133
Трещерица, права си, и аз имам известни наблюдения над тази част от човечеството.  Joy
Затова опитах, но не завторих.

a с математици, физици, шахматисти и т.н. високоинтелектуални люде опитвала ли си?

# 134
да ти кажа като я гледам каката няма да и е лош материалния соц. статус , както го е дефинирала авторката, с това синьо трябва добре да се оправя в живота

Ако беше така шеше да гледа от ложата .... а не да се разхожда по трико със син чадър за сеир на публиката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт