Правили ли сте секс...

• 15 854
  • 141
  •   1
Отговори
# 135
Ако беше така шеше да гледа от ложата .... а не да се разхожда по трико със син чадър за сеир на публиката  Peace

Немо
, не прибързвай. Защото аз работех в *Счетоводство и контрол* на 50 часа седмично, а приятелката ми- келнерка в бар три вечери. И печелеше повече от мен...

# 136
  • София
...значи и през теб минават Thinking Thinking Thinking...като милото дойде изврати го повече Mr. Green ... Joyще черпя
Нямаш грижи!Ама как ще позная,че е той,в смисъл тва мария 123,той нали не свършва на  3  Laughing Laughing Laughing  Flutter
[/quote] Не, но му е татуирано на ръката. Joy

# 137
Ако беше така шеше да гледа от ложата .... а не да се разхожда по трико със син чадър за сеир на публиката  Peace

Немо
, не прибързвай. Защото аз работех в *Счетоводство и контрол* на 50 часа седмично, а приятелката ми- келнерка в бар три вечери. И печелеше повече от мен...

не бе, на Немо са му просто по-високи критериите от наш'те за материалния соц. статус Peace

# 138
Трещерица, права си, и аз имам известни наблюдения над тази част от човечеството.  Joy
Затова опитах, но не завторих.

a с математици, физици, шахматисти и т.н. високоинтелектуални люде опитвала ли си?
Имах предвид манталитета, не интелектуалното ниво.
По въпроса-с конкретните професии не, но със сходни по престижност-да.  Mr. Green

# 139
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Не съм Sad...заченах непорочно Crossing Arms

# 140
не бе, на Немо са му просто по-високи критериите от наш'те за материалния соц. статус Peace

Пак не сте ме разбрали ... ама айде  Peace

# 141
Не съм Sad...заченах непорочно Crossing Arms

Shocked и ти ли ...мислех ,че съм само аз newsm62
Егати темата.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт