Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 28

• 33 927
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • София /Абсурдистан
Да се запиша при вас  Peace

# 167
  • У ДОМА
това е известната в Турция певица и артистка  Petek Dinçöz-Петек Динчьоз -Родена-29.05.1980г в Измир
до 14 годишна възраст живее в Измир с родителите си а после се мести с тях в Истанбул -кариерата  и започва като я избират за мис в северен Кипър

ето нейни песни

http://www.youtube.com/user/PetekDincozTv

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 00:18 от АЛИ РЪЗА

# 168
Ееее  сега разбрах коя е тази певица. Благодаря Али Ръза!
В някакво предаване Толга Карел пее с нея.
http://www.youtube.com/watch?v=2H9MBDm_3ko

# 169
  • В тъмната гора.
Еееееееееееее
ББ Излагациите нямат край, до петък ще гледаме как в дома на Текин нахлуват съдия- изпълнител пред очите на гостите на Неджля...Това заради просрочените кредитни карти....ЕЕеее срама на Текин няма край.

# 170
  • У ДОМА
Ееее  сега разбрах коя е тази певица. Благодаря Али Ръза!
В някакво предаване Толга Карел пее с нея.
http://www.youtube.com/watch?v=2H9MBDm_3ko

На мен Петек си ми е любимка!Слушам си я от доста отдавна!

mishel -ами то каквото дацата ти  сторят и цяло село не може да ти стори-така че неслучайно народа е измислил тая поговорка

# 171
  • София
   Ми Али Ръза, като не можа да ги строи всичките да работят, от преди, а не като закъсаха!

# 172
  • София /Абсурдистан
Пак нещо съм пропуснала. За какво са изхарчени парите от кредитните карти? 36 хил. са много пари, кой ги е изхарчил?

# 173
  • В тъмната гора.
Пак нещо съм пропуснала. За какво са изхарчени парите от кредитните карти? 36 хил. са много пари, кой ги е изхарчил?

ББ Вчера съм чула грешно 38 000, това е от кредитните карти на Шевкет и Ферхунде, нали Шевкет взе големи суми от картите, когато играеше комар. Нали от картата на Ферхунде взе  20 000

На мен Петек си ми е любимка!Слушам си я от доста отдавна!

mishel -ами то каквото дацата ти  сторят и цяло село не може да ти стори-така че неслучайно народа е измислил тая поговорка

Страшна работа, на Али Ръза децата са като божие наказание, не му стигат те ами снахите и зетовете все от сой.

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 00:36 от Mishel_

# 174
  • София
   Шефкет яко натопи всички, но него го жалят, горкия е в затвора, как да му кажат заради кой/ какъв човек, завлече всички.

# 175
  • София /Абсурдистан

ББ Вчера съм чула грешно 38 000, това е от кредитните карти на Шевкет и Ферхунде, нали Шевкет взе големи суми от картите, когато играеше комар. Нали от картата на Ферхунде взе  20 000
[/quote]

Ааа, да, когато преди купи бялата техника и я продаде в магазина, сетих се. Мерси  Hug
Баси и тъпанара е тоя,как ги набута цялото семейство, на какво основание на всичкито отгоре са се нахвърлили само на Ферхундето, че не си виждат стоката ...

# 176
  • София
   Аз пък това с техниката изобщо не го разбрах? Какво направи, как купи, па после е продал?Как продава без да е платил? Нали на изплащане беше?

# 177
   Аз пък това с техниката изобщо не го разбрах? Какво направи, как купи, па после е продал?Как продава без да е платил? Нали на изплащане беше?

А аз пък изпуснах и серията тогава, та съвсем не разбрах.  Embarassed
Само питах после къде му е техниката, но ми казаха: "Аааа, той я продаде" и после май не съм питала.
Та, на кой я продаде, как я продаде и каква му беше идеята изобщо?
  newsm78

# 178
  • София
  То и аз тогава не гледах, та и аз нищо не разбрах!

# 179
Здравейте! Въпреки, че отдавна не съм писала в тази тема аз ви чета често. Моя ви, нека да не се обиждаме, а да сме толерантни към мнението на другите! PraynigАз също не зам кога и как Шефкет е купил и продал техниката. Моля, някой да каже!

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 01:08 от snezhinka

Общи условия

Активация на акаунт