Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 28

• 33 790
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
Сега като се замисля и аз, като направя сравнение Левент - Джем и на мен Джем ми е много по-симпатичен и откъм поведение и откъм отношение към жените и откъм визия.  Peace

# 316
  • Пловдив
Само аз ли открих изключителния такт,финес и добронамереност у Джавки,която не само каза молитва за снаха си,но и тихомълком напусна,оставяйки младите насаме Shocked.

Определено заминаването на Джаврие не е за добро - ББ: отива си само за да продаде къщата си и да даде парите на Тахсин, че нали е финансово затруднен в последните серии. Но продажбата на къщата има по-важна роля - сега Джаврие няма дом, в който да я отпратят и от тук нататъка ще е все в дома на Тахсин и ще тормози Фикрет... Проклета бабушкера #2gunfire #Cussing out #2gunfire

# 317
Сега като се замисля и аз, като направя сравнение Левент - Джем и на мен Джем ми е много по-симпатичен и откъм поведение и откъм отношение към жените и откъм визия.  Peace
И на мен е така,но тъй като не гледах поървите 100 епизода от сериала,се надявах с книгата да допълня липсващото ,а то няма общо!

# 318
ББ: Гледах напред, но не разбрах всичко. Много се зарадвах когато Лейля и Неджля се сдобряват. На Фикрет горко й с бабето. Най-много съм учудена от събитията около Ферхунде: Левент и подарява хубава кола, годежен пръстен, разделя се с русата годеница. ОБАЧЕ годеницата му става черния образ на филма, защото почва да прави мръсотии на Ферхунде. Чак ми ставаше гадно за Ферхунде. .
Много ме радват Ферхунде и Левент, а това, че в живота са били двойка ми говори че Дениз Чакър има вкус Stuck Out Tongue

# 319
  • София
Вписвам се и аз като фен на листопада!
Не искам да изпадам в крайности,не мсисля че съм върл фен на някой от героите,но ако може да коментирам и аз какво ми е направило впечатление,ще се радвма да ме приемете.
За Ферхунде в момента ми е жал и даже се чудя как ще извъртят образът й и ще стане толкова гадна по-натам.Все пак дотук е плела интриги,но не чак такива,граничещи с престъпление.После чета за някакви убийства,и такива подобни.Мисля,че сценарият отива към нереалистичното тогава.
За симпатични двойки са ми Неджля и Джем и се надявам тя наистина да го оцени и да изживеят моментите си щастливи докато той умре.Все пак нали трябва да имат развитие героите,тя ако не се е поучила от грешката си,все едно гледаме повторение на предишната история с Джем,няма смисъл просто.

# 320
Ако човек си има морални принципи,силна воля и знае какво иска няма да се повлече надолу.Всичко е въпрос на воля и смаооценка.Мухльото Шевкет не можа да изкара пари с работа,реши комар да играе.Какво е виновна Ферхунде?Да не би да му слагаше картите в ръцете?
В началото тя го накара да играе и докато печелеше постоянно настояваше да продължава. Като започна да губи му забрани, но той вече беше пристрастен. За мен тя е виновна за залаганията му, но няма вина за кражбите от банката. А я си спомнете когато го накара да подпише без да знае някакъв фалшив кредит. Ако не беше човек с морал, щеше ли да се ядоса така като разбра? Неговата слаба воля и най-вече любовта му към Ферхунде го тласнаха към пропастта.

# 321
  • София
Ники и Кати, бъдещите събития с Бели Букви, тъй като има форумки, които не искат да знаят какво се случва!
ББ чак пък убийства не е имало?!

# 322
Някой може ли да каже ББ-> Някъде мейду 90 и 95 серии: Какъв е тоя дъртак, дето една вечер след работа качва Ферхунде в неговата кола, но в един момент ядосана тя слиза. Посе го гледах да вечеря с русата, вече бивша годеница на Левент. Иии кой стои зад нападението на Ферхунде в тъмното пред дома й? .
Много ще съм благодарна, ако някой каже Simple Smile

# 323
  • София
МЕРИ,голяма съм патка,забравих за белите букви,но това е защото по принцип само чета и не съм свикнала още,ще се старая.Извинете ме.
Аз съм Ники между другото.Кати идва от името на дребната. Grinning
ББАми може и да не съм разбрала правилно,но четох че ще се опитва да бутне баба Хайрие с колата.Опит за убийство по-точно ли е...

# 324
Ето какво прочетох току-що в едно списание:
Снимките на Листопад няма да приключат през май, както беше планирано. Поради интереса ще заснемат още 1 сезон. Няма да има никакви промени в актьорския състав, гарантират от екипа. В момента се работи ударно по сценария, най-вероятно ще бъдат вкарани и нови типажи.

# 325
  • София
Ники, хихи не се обиждай сега за една малкааа грешчица Simple Smile) иначе..
ББ Това мисля, че беше бащата на годеницата на Левент, ще предложи на Ферхи пари за да напусне и да замине за чужбина! А иначе Ферхи не се е опитвала да убива никого..дори това че блъсна Хайрието, беше напълно случайно!

# 326
Някой може ли да каже ББ-> Някъде мейду 90 и 95 серии: Какъв е тоя дъртак, дето една вечер след работа качва Ферхунде в неговата кола, но в един момент ядосана тя слиза. Посе го гледах да вечеря с русата, вече бивша годеница на Левент. Иии кой стои зад нападението на Ферхунде в тъмното пред дома й? .
Много ще съм благодарна, ако някой каже Simple Smile
ббТова е новият сапруг на Ферхунде

# 327
  Същото казаха и по btv преди време, че поради големия интерес септември месец ще се снима 5 сезон. Само да не го разводнят много.

# 328
МЕРИ,голяма съм патка,забравих за белите букви,но това е защото по принцип само чета и не съм свикнала още,ще се старая.Извинете ме.
Аз съм Ники между другото.Кати идва от името на дребната. Grinning
ББАми може и да не съм разбрала правилно,но четох че ще се опитва да бутне баба Хайрие с колата.Опит за убийство по-точно ли е...

Аз доколкото си спомням съм чела от форумците ББ:че я бута и тя си счупва крак ли, ръка ли, може и ребро Joy АААААА, то "случайно" било.

# 329
  • София
Ивона ББ мисля, че бъркаш...Митат Кара е по късно...сега ще се намеси бащата на годеницата на Левент..тази сцена визира Грозданка!

Общи условия

Активация на акаунт