Лош сън - какво правите за да не се случи???

• 55 207
  • 87
  •   1
Отговори
Лош сън - какво правите за да не се случи  Stop ???
Вярвате ли в сънища   Thinking? Когато сънувате лоши сънища правите ли нещо за да не се случат те  newsm78 ?
Аз знам , че трябва да се пусне водата за да си отиде съня с нощта , да плюя през балкона за да излезе съня от мен и си отиде , да си измия ръцете под течаща вода ...  Mr. Green
Вие знаете ли друго - споделете  Party

# 1
  • София
Пращам мъж ми да пикае на камък, полазен от жълта калинка по изгрев.

# 2
Това с плюенето през балкона важи само ако оцелиш комшия.
Иначе лошият сън ще се сбъдне.

# 3
Язе па плюем нагоре и чекам да ми падне на суратя. Party

# 4
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Я, колко весела тема! newsm62

# 5
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Я, колко весела тема! newsm62

smile3521 smile3521 smile3521
ДА ТАКА Е  Peace!
 но наистина ако някои знае и друго да пише  wavey

# 6
  • София
Пия отвара от нокът на плъх, козина на магаре и жълт кантарион.

# 7
  • София
Ивонска пресни ли намираш или си имаш запаси? Има ли значение това за силата на отварата?

# 8
  • София
Ивонска пресни ли намираш или си имаш запаси? Има ли значение това за силата на отварата?

Веднъж месечно по пълнолуние режа плъховите ноктя и наскубвам некое по-кротко магаре. Кантариона го взимам от билкова аптека. Ако съм много потресена, добавям капки от мента, глог и валериан.  Wink

# 9
  • София
Плъх домашен или диворастящ?

# 10
  • София
Плъх домашен или диворастящ?

Е, див, бе - расъл в естествена, урбан среда!

# 11
  • София
Айде като режеш ноктИте на твоя, рЕзни  и за мен, че ме е страх от плъхове, а често сънувам лоши сънища!   bouquet

# 12
  • София
Айде като режеш ноктИте на твоя, рЕзни  и за мен, че ме е страх от плъхове, а често сънувам лоши сънища!   bouquet

Hug Hug Hug Разбирам те! Ужасно е...  Tired Разчитай на мен!

# 13
Имелда Маркос явно искаш да пробваш - "успех" , но по добре това - щом ти помага
п.п. Биха ми били интересни и по коректни мнения  - просто любопитство - как е в различните райони в страната  Grinning . Знае ли някои подобен "ритуал" за да се предпазим от сбъдване на лоши сънища ?
ето например :  Rolling Eyes

"А, и да не забравя - Какво да направим, ако сънуваме лош сън?

Много народи отдавна практикуват елементарни, но ефективни начини за "прогонване" на лошите сънища. Сутрин, след ставане, можете да изговорите съня срещу вятъра. Или да го предадете на водата. Тя трябва да бъде чиста и прозрачна - най-добре е да бъде ручей или река.

В условията на града използвайте водата от чешмата. Поставете ръцете си под течащата вода, наблюдавайте как водата изтича през тях и се представяйте как тя отмива вашия лош сън. "

от тук :
http://teacher.bg/cs/blogs/julia1313/archive/2009/07/26/27804.aspx

Все пак има някакви  поверия , които не вярва - не вярва , но може някои и да вярва  bowuu !

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 19:10 от joremimi

# 14
Темата наистина е толкова весела, че се смея със сълзи.
                             Значи, сериозно-ми най-важното е да не казваш, за да не се сбъдне, ама то вече казано, тъй че, извода си е извод.............

Общи условия

Активация на акаунт