veselushko и при нас се е случвало бебка да кашля от лигички, но моя съвет е да отидеш педи да го преслуша и да му види гърлото

viroglavka, адашката е голяма сладурка!

Аз пък съм изчела 100 книги и знам, че това е част от опознаване на тялото + това може да му става добре да си чеша венците + това дори и да е вреден навик, той само може да се затвърди у детето ако му се набива в очи, знам, че за подобни неща най-добрата тактика е да не им обръщаш внимание...
Особено когато става дума за ваксини, които отдавна се слагат на всички деца в цивилизования свят, а пневмококовата е една от тях... Още не съм решила какво да правя - педиатърката обясни, че може да не се слага сега, а да се сложат 2 ваксини след 1 година или 1 ваксина след 2 години 

Много спи, но мисля че е нормално. Мерих и температурата в дупето - 37.6
. Ама пък нали там показва повече, а и бебетата са с по-висока температура. Та права ли съм, че тази температура не е притеснителна. 

Накрая ще му купя един Фризопеп да миряса.....всъщност аз ако съм сигурна, че нещо, което ям го дразни хич няма да му мисля

После пък като почнах пак да пия кафе и бебка почна пак да спинка сладко-сладко, та май при нея не забелязвам зависимост в това отношение. Или ако има - то е обратна зависимост
Гинеколога при когото ходех да ми проследи бременоостта (ние сме приятели с него) - ми каза, че е добре да минат 3 часа от приема на кафе и по едно на ден не е никакъв проблем! Имало много проучвания, които показвали различни резултати, едно от тях доказвало, че кърмачетата, чиито майки пият кафе ставали по-умни 
). И знам, че тя от всеки сопол, буквално, прави пневмония( доказана със снимка, разчетена поне от трима лекари). Явно и дребното ще е така
Защото два пъти съм опитвала и двата пъти се сдоби с такава усложнена пневмония, че и докторите се хващаха за главите...
Вчера изкарах Тони на терасата в зимното чувалче, че да поспи малко, а каката спа в нашата спалня. Днес сме на консултация, направо се чудя как ще я изкарам в това време Тони, ама поне ще излезе малко от друга страна.
Мъжа ми вика, че е съгласен за трето, ама ако не боледува.
Няма да се размина без коремни, то е ясно. Само да ми остане повече време.
). И знам, че тя от всеки сопол, буквално, прави пневмония( доказана със снимка, разчетена поне от трима лекари). Явно и дребното ще е така
Защото два пъти съм опитвала и двата пъти се сдоби с такава усложнена пневмония, че и докторите се хващаха за главите...
Ужас!
) 
и зверски вятър.