Почерпете се виртуално който с каквото обича, Стефи днес става на 5 месеца. Честито и на наборчетата Теодор и Божидар и на госпожиците, които стават на 4 - Габриела, Мира и Дияна.
Sunrise като четох описанията на Тетевенския Балкан страшно ми се доходи там. А и досега никога не съм била там, срамота!
За разходките в най-топлото време и ние днес излязохме много рано, като Мама Цоци и в 11:30 си бяхме у нас. И сега чак след 5 ще я изведа, то при тези резки промени на времето на мен не ми е комфортно навън в жегата, че по принцип обожавам лятото, а за бебето да не говорим.
N3ni, ние сме така с два месеца и половина разлика между първия и втория Пентаксин и според педиатърката й, личната лекарка и една фармацевтка с която също се консултирах една-две седмици са напълно допустимо забавяне и не се налага повтаряне на ваксинацията.
За рева на бебето навън, аз лично се притеснявам, понеже тя обикновено реве, че й е скучно да седи неподвижно в количката и на мен не ми е удобно да я нося и да бутам количка. Затова като имам работа навън, гледам да излизам след като е побудувала поне 2 часа, тогава има шанс да спи още толкова и поне половин час след това да е кротка в количката. Когато знам, че няма да спи, а искам да я изведа, просто я водя наблизо, има например една крайречна алея с беседки и правим това, което и в къщи като е будна, давам играчки в количката, четем и разглеждаме книжки, показвам й околността и й обяснявам кое какво е, храним се и така.
Обичанка, Татит, Зайче бързо да им минава на бебенцата.
Дани77, Мамо Це честити абитуренти! Четох в 24 часа имаше няколко страници за детскоградинските балове и ми стана интересно, досега не го бях чувала. Чакаме снимки.
От два дни си водя и аз бебешки дневник, направо се изумих колко много неща се променят всеки ден.
Да ви питам, наясно ли сте до колко месеца след раждането е нормално да не ми идва, при положение че Стефани от първия ден е на смесено хранене, от както стана на 3 месеца кога бозала, кога ми прави стачки и кърмата ми много намаля? Не че ми трябва, но направих един алергичен ринит и се наложи да ходя по лекари и според всички това не било нормално и да съм идела на гинеколог. Според единия(работи в Транспортна болница в София) трябвало да отбия за да се оправя, била съм алергична към кърменето??? Аз естествено няма да го направя, ще я кърмя докато желае, ако ще и по 5 грама на ден да е, но не ми се ходи на гинеколог, писна ми само по доктори да ходя в последната година.
Хубав и прохладен ден ви пожелавам!
Тия доктори са тотално изперкали, може ли да ръсят подобни простотии?!

Растат и предните 2 долни зъбчета... едното вече изби и драска, другото се вижда като бяла чертичка под венеца. И това като се комбинира с чудните и колики става много забавно вкъщи
Надявам се скоро да престанат да я тормозят, че много се мъчи 
а и ми става лошо вече само като стане дума за ваксини

Браво, че бързо сте се справили с гърнето!
на вас!
В Александровска ни казаха, че ги чакат до 6 месец и после им отпушват каналите, има още малко време ще видим