Опита се той едва ходещ да зарежда, но за съжаление се наложи преди 2 седмици да затворим магазинчето. А вчера за капак ни се счупи и колата...Междувременно се случиха и хубави и лоши неща, но все се питам, защо живота е устроен така, все едно трябва да плащаш за моментите на щастие...
приличала в главата на киви, пък аз му викам - ей че сполучливо, като разместиш сричките и получаваш Вики - та това е новото кодово име

и само за морето приказва. Бебето обаче не смятам да го показвам изобщо на слънце, само под чадъра на сянка! Нито ще го топя във водата. Все пак си мисля, че както си има бебета, родени и живеещи на морето, няма нищо страшно да ходим с бебето, стига да не го извеждаме в жегите, ама ние и без това ходим рано на плаж - още в 8.30 и стоим максимум до 11ч., после евентуално след 4 часа.

.
, дано скоро да мирнете. При нас отмина тази криза, но го прошепвам, да не ме чуе и да почне пак.
Доротейс, сигурно 600 пъти го обсъдихме. Тъй като не си влизала отдавна обобщавам информацият:

Така,че след оръсването с Превенар дотук сега дадохме и 151лв. за Синфлорикс
Наистина покрай тези неуредици с ваксините, нахапаните и изядени деца от бездомни кучета, безредието по улиците и манталитета на българите, много ме измориха и аз съм се замислила отново да имигрирам, но този път не сама, ами с цялото си семейство-имах желанието да си останем поне в рамките на ЕС, но явно Канада сега ми се вижда по-близка и желана дестинация от всякога преди...и да, отчитам го вече като грешка това,че се върнах обратно в БГ,изключая това,че имах възможност да прекарам последните 5 г. с моя Татко, лека му пръст, и да се омъжа за любовта на живота си...и да родя на България 2 българчета!

- и с дъщеря ми докато кърмех напълнях повече дори, тези дни се опитах да променя хранителния си режим и да мина на диета, но кърмата ми веднага намаля...знам, че с фитнес ще смъкна, но просто няма кога да ходя, преди само с малката успявах, но сега всеки следобед съм дежурна по прибиране от градина и двамата с малкия с количката трамбоваме от 5-ти до 6-ти микрорайон и обратно с каката....а после чакаме тати да се прибере, така както не сме чакали и дядо Мраз навремето (цитирам наша съфорумка
) 
(и ми остават още толкова де

, горе главата, дръж се
, нищо че е лято навън почти
, а и вече не само аз ами и малката сякаш го чака - толкова много, много му се радва, все усмивки му пуска и му се смее с глас понякога. Той сега я разхожда навън, сега излизам и аз да се присъединя! 
Да отида с тях без нея и да я оставя на майка ми е вариант ама ми е мъчно да не реве милата, че съм я изоставила... Е такива ми ти мисли ги мътя в момента...
ех, че е хубаво настроението днес в темата!!!
Радвам се, че и времето е слънчево навсякъде, хайде, нека и емоциите ни днес са само положителни!!! 

И ние чакаме с нетърпение тържеството на Марти от ДГ, на 21-ви ще е!
Препоръчани теми