Tatitt
мерси за инфото
ами така мисля, защото това ми е второ дете, първото така си я захраних, абсолщтно никакви проблеми не съм имала
но сега нищо не ми пре4и да пробвам по др. на4ин 
Интересно, че не виждам никаква ясна причина за отказа му да яде
, в настроение си е, играе и се смее, но дойде ли ред за ядене се почват мъките
Бута с език бибата след 30-тия милилитър, оглежда се, върти се, ако съм по-настоятелна почва да реве. Гледам да не го правя, че нали така ставали злояди децата
То поне да имаше файда от дългото хранене
Преди малко пробвах и с лъжичка да му дам, но ефект нула...Този месец на консултацията сигурно няма да сме вдигнали и грам, да не кажа, че може и да сме смъкнали 
, иначе можеше да взема в такъв случай.
). Иначе в тази връзка вече няколко вечери подред сменям чаршафчета - памперсите, които взех на промоция от Кауфланд миналата седмица нещо пропускат, а да кажеш да са много напишкани... не са 
Само кажи каква да е и ще поръчам и на теб
Нищо друго не държи и дърпа така здраво, както косата на мама.
То бива бива егоизъм ама чак пък толкова. Как пък не и мина през акъла, за евентуалните последствия за тези невинни същества
Ето сега с тези съмнения за слепота и ДЦП...тя след някоя друга година нея си няма да може да гледа, камо ли две малки деца. Аз като се замисля моите братовчеди близнаци как ги гледаха сумати хора, че майка им не знаеше накъде да поеме понапред като ревнатв хор, а беше на 20-тина години..то какво остава за тази баба, която си няма и никого...Абе да са й живи и здрави, пък дано имат и късмет.
Държа да отбележа, че при случката ми пред НДК имаше сумати народ, но никой не се притече на помощ...По този въпрос мога да изпиша десетки страници, но няма смисъл...
.

Дано кашата и пюрето малко го заситят, че не е хубаво за стомаха му постоянно да мели, трябва и почивка. Добре, че нощем прави по 9 часа пауза. Вече яде цяло бурканче пюре, а в понеделник става на 5 м. Колко бързо минава времето
Нещото, което ме учуди е, че ме посъветваха да му дам АМ, защото можело кърмата да не му харесва
Как пък изведнъж след три месеца и половина решиха,че кърмата не му харесва незнам, ще каже човек, че до оня ден стекове и пържоли е ял
Иначе за 15 дни е качил само 90 грама, което не е никак добре

.
.
Предупреждавам, че поста ми може да е дълъг, ама така е като се разписвам по-рядко
От предната тема още се каня да пиша и все не успявам.
Радвам се, че ти е харесал 
Тия нашите рибки са много чувствителни.
След лошите периоди винаги идват добри такива 

Абе, на моменти искам едно, в други моменти - друго
Наскоро с мъжът ми си говорихме точно на тази тема. На този етап аз нямам какво да губя ако замина от БГ, но той има хубава работа, отделно и в съдийството нещата му вървят много добре (дано все така да е). Но живот и здраве по-нататък нищо чудно и да опитаме живот извън БГ. Тук са само нерви и неуредици.

Ами тогава ще са минали точно 3 месеца от първата игла Пентаксим, някак безотговорно ми се струва от страна на педиатърката ми. Та затова искам да я сменя час по-скоро.
Лошо ми стана като разбрах. Дано няма проблеми, като знам колко е страхлив сина ми, ще го придружаваме двамата с мъжа ми.