Аз ограничавам шоколада, те ми поднасят шоколадова торта
Лоши хора, ей Нашта госпойца спи блажено след баня в другата стая завита с 2 одеяла. Много студено бе братче. Аз засега удържам да не пусна духалката ама след малко като се събуди и я преместя в хола при мен, ще я пусна няма как.
Ние имаме едно направление от педи за ортопед и като гледам тая седмица също няма да го ползваме, че как да я изведа навън... Карай, другата живот и здраве.
Иначе да се похваля от днес нашто семейство минаваме на витошка изворна вода, сутринта свекърът докара 3 туби и явно занапред така ще наливаме. Аз досега на беба преварявах чешмяна вода за АМ ама снощи като отпих от нея, ееей няма такава гадост, с вкус и мирис на метал направо
, от тръби ли е, от какво е, не знам, но това нещо дори преварено не става.... Жалко, че сме тровили досега детето... И хем аз също си правя чай от чешмяната вода, на ден по 4 чая може би изпивам и досега не бях усетила този гаден вкус, но може би като се сложи вътре чая той неутрализира и не се усеща просто, но така или иначе сега вече като установих не мога по никакъв начин да продължа да й давам от това нещо... Аз общо взето по-спокойно ги приемам тези неща, но мъжът ми снощи (понеже е голяма паника и много й трепери) да не описвам какви вълнения изживя и какво тръшкане беше как ние сме я наливали малката с отрови и какво сме му докарали на детето сигурно... чак леко забавно да ти стане, макар че всъщност няма нищо забавно в това какво тече от чешмите ни. Та такиви ми ти работи при нас.Оставям ви, после ако остане време пак ще пиша.

.......и трябва да започваме раздвижване и упражнения на крачетата....както и ...диета. От това седене, милото е качило доста килцата и трябва да ги свалим, че това е най-вредното за плоското ходило 

/да кажат и пловдивските мами, ама аз само хубави неща за него съм чувала.../, да започваме захранването....сега ще предизвикам иронични усмивки, гневни погледи и какво ли не....
за напомнянето за житото - бях го забравила 

Май ще се ходи за водя за Фил....

Айде хубав ден.