True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 330
  • 720
  •   1
Отговори
# 45
  • гр.София-Красна поляна
Като мър,ако те слушам тебе за упътване сигур ще ме пратиш първо до
Пакистан преди Черни връх би. Mr. Green

# 46
Зисенце, мило (момент, да се похиля Joy Joy Joy), спирката на 72 при НДК не е ли под моста? Ако отговорът е "да", като слезеш, обръщаш се наляво (с други думи в посока обратна на НДК, което, надявам се, ще познаеш) и виждаш хотел Хемус. Тръгваш бодро към него и виждаш вдясно ССЦ-то.  Mr. Green

# 47
Зисенце, мило (момент, да се похиля Joy Joy Joy), спирката на 72 при НДК не е ли под моста? Ако отговорът е "да", като слезеш, обръщаш се наляво (или в посока обратна на самото НДК) и виждаш хотел Хемус. Тръгваш бодро към него и виждаш вдясно ССЦ-то.  Mr. Green

# 48
  • гр.София-Красна поляна
Зисенце, мило (момент, да се похиля Joy Joy Joy), спирката на 72 при НДК не е ли под моста? Ако отговорът е "да", като слезеш, обръщаш се наляво и виждаш хотел Хемус. Тръгваш бодро към него и виждаш вдясно ССЦ-то.  Mr. Green
hahaha hahaha Ан тъй би Пуци,ей това описание исках.
Ма сега па се зачудих дали спирката е под моста би. newsm78 Laughing

# 49
Зисенце, мило (момент, да се похиля Joy Joy Joy), спирката на 72 при НДК не е ли под моста? Ако отговорът е "да", като слезеш, обръщаш се наляво и виждаш хотел Хемус. Тръгваш бодро към него и виждаш вдясно ССЦ-то.  Mr. Green
hahaha hahaha Ан тъй би Пуци,ей това описание исках.
Ма сега па се зачудих дали спирката е под моста би. newsm78 Laughing

Ох, Зисо, и мен ме побърка, почнах да се самоцитирам  Joy

Под моста е, под моста е, нейната мама! Ако не е под моста, трябва да е след светофара, което значи, че като слезеш там и погледнеш надясно, ще имаш чудна видимост към ССЦ  hahaha hahaha hahaha

# 50
Добре де,като сляза на НДК кой е бул.Черни връх би. Laughing
Малеее,много съм зле би. Whistling

Зис, Черни Връх е този, който рейса ще пресече точно преди да спре на спирката, на кръстовището, преди да пресече тоз булевард, има светофар, спирката не е точно под моста, а след него като пресече кръстовището.
Като слезеш, се връщаш 10 метра до кръстовището, което рейса току шо е пресякъл и свиваш у лево

# 51
  • гр.София-Красна поляна
Тенкю ви много момичета.  bouquet
Ако все пак не дойда значи ме обявете за национално издирване - погубила съм се нейде из Софето. Mr. Green

# 52
Като мър,ако те слушам тебе за упътване сигур ще ме пратиш първо до
Пакистан преди Черни връх би. Mr. Green

hahaha hahaha Ох, потекоха ми сълзите от смях  Joy Joy Joy

Като слезеш, се връщаш 10 метра до кръстовището, което рейса току шо е пресякъл и свиваш у лево

#Crazy А стига, би?! Гаси! Нагоре-надолу, напред-назад ... Ирко мини довечера и маркирай маршрута с кръсчета, би! Зисито, горкото спирка ли да търси, Черни връх ли да гледа?

# 53
  • гр.София-Красна поляна

#Crazy А стига, би?! Гаси! Нагоре-надолу, напред-назад ... Ирко мини довечера и маркирай маршрута с кръсчета, би! Зисито, горкото спирка ли да търси, Черни връх ли да гледа?
hahaha Joy hahaha Ох не,загинах. rotfImbo

Да знаете таз среща ше влезе в историята. Joy

# 54
Зисе, глей ся, ако искаш, кат слезеш на спирката звънни и шта упътим! Ма не вярвам да се загубиш точно там, пак ти казвам, има видимост и към ССЦ, и към Хемуся, няма как да сбъркаш посоката.

А че срещата ще се впише в историческите анали на клуб "Гугутка" със златни букви, няма съмнение  Joy

# 55
  • София
 Joy Joy Joy Вие тотално и напълно и абсолютно ме разбихте Joy

Аз предлагам да изпратите делегат, който бодро да чака на спирката и дружно със zisska да стигнат до заветното ССЦ  Mr. Green
Кате и твоя вариант е култов, ще бъде като Шеметната надпревара, може флагчета да слага, да маркират пътя  Laughing

# 56
  • гр.София-Красна поляна
Най вероятно ще звъня. Crazy

Ан тъй,опиши ме в пресата колко съм добре. Mr. Green

ПП.Само си представих Пуциту с кофа с боя маркира трасето и една раница на гърбината с флагчета
нощеска на НДК. rotfImbo Хваща я полицай и я глобява за пренареждане маркировката на движението.
Иди Пуци после обяснявай,че маркираш за Зиска да стигне жива и здрава до Сити центъра.

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 15:16 от zisska

# 57
Най вероятно ще звъня. Crazy

Ан тъй,опиши ме в пресата колко съм добре. Mr. Green

ПП.Само си представих Пуциту с кофа с боя маркира трасето и една раница на гърбината с флагчета
нощеска на НДК. rotfImbo Хваща я полицай и я глобява за пренареждане маркировката на движението.
Иди Пуци после обяснявай,че маркираш за Зиска да стигне жива и здрава до Сити центъра.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ще се гътна аз и ше видиш ти ССЦ!

Ся сериозно, ей туй е сичко, което ти трее да знаеш:

Цитат

# 58
Запис.

Мерси за темата     bouquet   Постерите са страхотни.  Crazy

# 59
  • гр.София-Красна поляна
Споко би,ша дода или по точно се надявам да дойда. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт