True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 376
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
Охххх, Танчик, ще умра, бе!  Joy Joy Joy

Така, заявявам патладжанче.  Sunglasses  Айде, че не останаха подходящи зеленчуци hahaha hahaha hahaha

Марийко, зимай Лафайетко, зимай.  Mr. Green Mr. Green Хем щом имаш и афинитет към него, таман!

# 646
  • Срещу планината:)
 Joy Joy Joy

Може ли да си заплюя моркова  Thinking
Много витаминозен зеленчук  Mr. Green

# 647
Е па, патладжанЧЕ  Laughing Ние да нсме на бананче, саламче и т.н.  hahaha тука сме на голямо само  Wink

Танче, бре  Shocked Агаси простьото  ooooh!

Оооо, Дю, добър избор. Ти кьорав заек виждала ли си - дето има един такъв лаф. Т.е. който папка моркови, хвърля на далече... вижда де  Mr. Green

# 648
  • гр.София-Красна поляна

Това ми напомни,че вчера в другия сайт,където си чатя,някакъв беше ми пратил молба за приятелство.Като отворих профила му и к'во да видя-идиота си беше сложил оная работа за аватар. #Shocked #Shocked #Shocked  Направо изпаднах в потрес. ooooh! ooooh! ooooh! Молбата му,естествено,беше отхвърлена! Stop Аз не ставам приятелка с чужди банани!  Crossing Arms
Ох беее,божкеееей,умрех би. rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 649
Е па, патладжанЧЕ  Laughing Ние да нсме на бананче, саламче и т.н.  hahaha тука сме на голямо само  Wink

Танче, бре  Shocked Агаси простьото  ooooh!

Оооо, Дю, добър избор. Ти кьорав заек виждала ли си - дето има един такъв лаф. Т.е. който папка моркови, хвърля на далече... вижда де  Mr. Green

smile3532 smile3532

Права си, никакво '-че', the патладжан, съвсем аристократичен!  Mr. Green Blush

ПП Моркова може и да е витаминозен (много мразя сурови моркови), ама патладжана е и вкусен  Laughing

# 650
 smile3532
Охоу, какви ги свършихте, бре, гугутля  hahaha hahaha hahaha
Скъсали синджира, и дай, дай  Joy Плод и зеленчук не остана неупоменат, непохвален и ненаяден!  Mr. Green
Сега какво да правя за вечеря, ще са скълцам ако взема да режа дълги и дебели зеленчуци и салами  rotfImbo

# 651
  • Срещу планината:)

ПП Моркова може и да е витаминозен (много мразя сурови моркови), ама патладжана е и вкусен  Laughing

Че моркова да не би да не е вкусен  Crossing Arms Мога ей така да си го хрупам суров  Rolling Eyes Мнооого вкусен  eat

# 652
Охххх, Танчик, ще умра, бе!  Joy Joy Joy

Аха,и аз щях да умра,като го видях к'ъв ми се беше....облещил насреща. newsm09 В първия момент си помислих,че се бъркам нещо  smile3506 Ама то нещо такова няма как да го объркаш и то снимано толкова отблизо,че чак кръвоносните съдове се виждат smile3516

Цеци,сготви една гугутка(може и пиле,че гугутките са деликатес) Mr. Green И пази пръстите,моля те. Hug

# 653

Че моркова да не би да не е вкусен  Crossing Arms Мога ей така да си го хрупам суров  Rolling Eyes Мнооого вкусен  eat

Ми на мене не ми е, само готвен го уважавам. И при всички положения предпочитам патладжани Laughing Ти си рупай  Mr. Green

Цветано, недей така, ся ште мисля да не се накълцаш!  Crazy Нещо с картофи направи, безопасни са  hahaha

Пфу, Танчик, стига бе, че и вени да се виждат  Sick

# 654
А, картофи-безопасни. Аз веднага мога да ви кажа с кво ги асоциирам  Mr. Green Както и орехи, черешки... Айде спирам, че милото ме вика да вечеряме ..... тиквички  Laughing

# 655
  • гр.София-Красна поляна
А, картофи-безопасни. Аз веднага мога да ви кажа с кво ги асоциирам  Mr. Green Както и орехи, черешки... Айде спирам, че милото ме вика да вечеряме ..... тиквички  Laughing
hahaha hahaha hahaha Стафидки.... Whistling
Между другото има много добре изглеждащи тиквички би,големи, бледо зелени... Whistling

# 656
  • София
А може и мивонки да им викате /култова фраза от Фарскейп/

# 657

На кое викат така, би, Джес?! На тиквичките  Mr. Green или на стафидките  Mr. Green
След обилната зеленчукова вечеря, затисната с прилично количество леден десерт викам да сменим темата, че да не ми стане зле  Sick

# 658

На кое викат така, би, Джес?! На тиквичките  Mr. Green или на стафидките  Mr. Green
След обилната зеленчукова вечеря, затисната с прилично количество леден десерт викам да сменим темата, че да не ми стане зле  Sick

Намерило се кой да го каже!  hahaha hahaha hahaha Щом и картофите поругахте... Joy

# 659
  • София
Искам да ми начислите Пам ! ...за ..де да знам...братовчетка, чинка ..или...леля   bowuu

Общи условия

Активация на акаунт