моля за идея за оригинален подарък за абитуриетски бал?

• 2 656
  • 5
  •   1
Отговори
здравейте мили мами, моля за съвет и идеи за оригинален подарък за абитуриетски бал на моята племенница. Ясни са традиционните бижута, но ми се иска нещо по интересно и оригинално. мерси предварително.

# 1
Масаж комбинация с подобни СПА- процедури след бала .

# 2
ами то вземи и едно бижу, пак си има доста оригинални, примерно нещо естествени камъни
а не е лошо като идея за подарък, само че да се подари преди бала, пакет процедури в козм. или фриз. салон
също така педикюр, маникюр

Аз пък съм тук да попитам за идея за подарък за абитуриентски бал, за момче
Идея си нямам какво се подарява

# 3
Оффф това за момче мн трудно  newsm78 ама ако искаш да не е нещо предметно, може - ваучер за някой магазин за електроника или музикален, зависи от вкуса му или карта за фитнес зала или билет за някой готин филм + нещо предметно. Абе напоследък вс етакива идей ми идват  newsm78

# 4
Ако ще е бижу не и взимайте естествени камъни, никой на тази възраст не харесва нещо такова. По-скоро нека е модерно бижу. Иначе зависи от интереса на момичето, USB бижу, часовник с камъни, хубава преса за коса/маша, капан за сънища. Нещо, което да изглежда луксозно, дори и да не е.

# 5
мерси момичета, само да ви дам една идея която открих - за букет от надписани цветя. много ми допадна.

Общи условия

Активация на акаунт