Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

• 116 325
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета!
Пепчо, Мама Цоцоланка, viroglavka, Tari Tasartir, благодаря за похвалите, много ми е приятно!  Hug
FRESA, да си жива и здрава, винаги щастлива и обичана!   bouquet Тортата ти е много красива!
Tari Tasartir, ядеме ги и то скоростно  Laughing Много са ти хубави гвиниотите, отдавна им се каня и на тях. Моля те, сподели рецептата за мъфините с извара!
Мама Цоцоланка, мнооооого скромни козунаци!
viroglavka, слакишът с локум изклежда чудно, може ли рецепта!
Рецептата за кексчетата с портокал и шоколад я видях от  ilrai78. ilrai78, това наистина са най-сполучливите мъфини, които съм правила! Още веднъж, благодаря, че сподели рецептата!   bouquet
asyalein, много красиво и цветно!
sorela, lina kaz, Lindita, medunka320, merydit, Аелис, иланг-иланг, vesi_nn, страхотни торти, пайове и сладкиши! Имаше и още разни мъфини и кремчета, за всички момичета   bouquet
medunka320, солената ти торта е много хубава! Какво има в нея?
краси.мира, много хубава торта! Да е жив и здрав рожденикът!
Гуинет, отново за отличен!
ditsan, много нагласени мъфини, браво!
labrex, ти си неизчерпаем източник на идеи!
А н и, браво, страхотен сандвич!
Цецето, никога не съм опитвала пържена целина, ще пробвам!
mimi P27, много хубава изглежда баницата! Хареса ли ви с кашкавал?

Днес е ден на пълнените тиквички, видях няколко вида. Аз също правих:

И салатката, която показа lina kaz. Лина, вие сладка или солена я ядете? Аз я направих със зехтин и сол, но ми се струва, че и сладка, с мед би била вкусна. Благодаря ти за оригиналната идея   bouquet

Лека нощ!

# 241
Pety как точно правиш бутчетата изглеждат много хрупкави
Измитите и подсушени бутчета с помоща на четка намазвам със зехтин.В купичка предварително съм смесила галета,червен пипер,черен пипер ,сух риган и сух босилек.Подправки може по избор кой каквито обича.
След това намазаните бутчета овалвам в галетата ,нареждам в тавичка застлана с пекарска хартия или намазнена и пека.

# 242
mimi P27, много хубава изглежда баницата! Хареса ли ви с кашкавал?
да, но може би ще е по хубаво да има и поне малко сирене, защото не беше солена, иначе стана хубава
аз и по принцип харесвам повече кашкавал от сирене

# 243
  • на втория етаж

И салатката, която показа lina kaz. Лина, вие сладка или солена я ядете? Аз я направих със зехтин и сол, но ми се струва, че и сладка, с мед би била вкусна. Благодаря ти за оригиналната идея   bouquet

Лека нощ!

Леля Ог,аз я правя солено-кисела,капвам малко ябълков оцет,но е интересна идея да пробвам сладичка.Радвам се,че ви е харесала.  bouquet Grinning

# 244
Здравейте момичета   bouquet темата ви е страхотна   bouquet

mili.m  може ли да ми кажеш рецептата за тортата от страница 4.Тортата където се прави с бишкоти  Simple Smile

# 245
Маме,  Hug Hug

Мариета, много апетитни мъфини  Peace
Леля Ог, пак си правила аранжировка, чудесна е   bouquet
Мими, чудна е баницата с кашкавал  Peace

При нас закуска домашен маслинов пастет и купешко пиперони  песто  Rage Rage с разни работи

и един чудесен сладкиш с боробинки

# 246
  • от точка К до точка С и обратно
Добро утро, момичета!
Не знам дали сме най-добрите кулинарки, но със сигурност ставаме все по-добри благодарение на тази тема!
Първо искам да поздравя FRESA с празника и да и пожелая много здраве, щастие и постоянно кулинарно удовлетворение!   bouquet
Джия, теринът ти е станал страхотен! newsm10 И без спанака е станал апетитен и пъстър! Поздравления! Радвам се много, че ви е било вкусно и че се довери на рецептата! Flowers Bouquet
ditsan, Джия, Цецето, nordina, Леля Ог, благодаря ви за милите думи!    bouquet И аз като всички вас се старая да зарадвам домочадието с нещо вкусничко!
Много ми харесаха предложените менюта на vesi_nn, ditsan, кафе със сметана, Pety, megans, Цецето, mimi P27, Леля Ог, Мама Цоцоланка - всичко е толкова вкусно и апетитно! Поздравления за страхотните сладкиши на FRESA, иланг-иланг, мм, labrex, alex_og97, Marieta, ilrai78 и за прекрасните снимки на Lois, marabu, asyalein, Marieta, които винаги поднасят храната с много естетика! medunka320,  трогнаха ме снимките ти и голяма истина има в тях, защото и аз съм убедена, че храната и всичко, което правим, трябва да бъде с много любов!
Извинете ме за дългия пост!
При нас една скромна супа от леща                    Запечени сиренца с прошуто на грил                     Кексчета с мед, кафе и стафиди по Лабрекс

Приятен ден на всички!
P. S. Ох, пеп-4o, закуската ти с песто и пастетчето ме размечта........ #Crazy

# 247
# 248
В отговор на Леля Ог  какво има в солената торта...
Благодаря и на Гуинет за приятната оценка и за това че всичко трябва да се прави с любов...ама с много любов...До преди да стана семейна*това е от годинаа* не бях готвила никога...Вашият форум и любовта ПРАВЯТ ЧУДЕСА.... Hug Hug Hug
Много често се прави в къщи тази солена палачинкова торта супер лесна и бърза...
8-9 палачинки
1 бурканче майонеза(тук в испания по 200гр. за българия не си спомням)
7-8 кисели краставички
3 варени яйца
парче сирене,парче кашкавал
чаревица
маслини
колбас
топено сирене
Всяка палачинка мажем с майонеза редим от плунката и така докато свършат палачинките най накрая правим украса по желание...БОН АПЕТИ
Общо взето можем да сложим в тази торта всичко което имаме в хладилника....

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 12:54 от medunka320

# 249
  • Пловдив
ДОБЪР ДЕН МОМИЧЕТНА  Hug
Невероятни сте страхотни сте такива шедьоври от всички ви без изключение Hug Hug Hug
Всеки ден ме зареждате с идеи и слюнка не ми остана вече като гледам вкусотиите ви.. Hug Hug
Продължавайте все така  Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Днес се чудих какво да е и измислих нещо което стана неповторима вкусотия ..дадох му име

Запеканка всичко по две   Mr. Green

# 250
# 251
  • ВАРНА
Рибена чорба

Една пикантна салата с патладжан,тиквички,зелена салата,сирене и орехи

Палачинки със сладко от горски ягоди

# 252
  • София
  Една "щипана "супичка! Joy

http://media.snimka.bg/6268/018792071.jpg

* спазвайте правилата на форума относно максимално допустимия размер на изображения в публикации

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 22:57 от Mamma

# 253
Пак съм тук  Laughing

едни мини тутманичета:

шоко мъфинки по икономична рецепта:

Връщам назад се да събирам идеи  Laughing

# 254
http://i035.radikal.ru/1005/7e/5bd8bb8c6d37.jpg
Хляб с брашно интеграл...незнам в България как се води това брашно...нещо май като пълнозърнесто ще да е...
http://i023.radikal.ru/1005/19/690a89c043b5.jpg
Муфини с канела и с шоколад... Hug Rolling Eyes

* спазвайте правилата на форума относно максимално допустимия размер на изображения в публикации

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 22:58 от Mamma

Общи условия

Активация на акаунт