Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

• 116 284
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Здравеийте!

alex_og97 аууу тая пица  Shocked,  направо на снимката си личи как е топла още и кашкавалчето се разтяяяяга като си отгризнешшш  Crazy

didibu не зная дали ще направя  popovers , но ягодовото масло ще се пробра в най-скоро време. Често разбърквам кр. масло с пудра захар и 1-2 бисвити и го правя на топчета.........мъжа ми умира за такива "бонбони", така че смятам че и това ще му допадне.

Гуинет у вас много вкусно било. Много обичам кашкавал пане  Grinning , а тортата изглежда страхотно!

снощната вечеря:
 кренвирши-сърца (всички ми се начупиха, едно сърце не можа да ми се получи  Close ......)

салата:

и изцедено от мен мляко с малко майонеза, сол и черен пипер:

# 301
Роца страхотен сладкиш и аз моля за рецептата...Днес се чудех какво да правя за десерт.... Hug Hug Hug
и едни прасковки от изминалите дни.....
http://i047.radikal.ru/1005/4d/a7b70bb2e250.jpg

* спазвайте правилата на форума относно максимално допустимия размер на изображения в публикации

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 23:03 от Mamma

# 302
  • София
Привет на всички прекрасни кулинарки!!!!
   От мен десерт
http://i066.radikal.ru/1005/c1/b20ca1f37404.jpg
* спазвайте правилата на форума относно максимално допустимия размер на изображения в публикации

И една супа от лапад,киселец и челъдинки http://i017.radikal.ru/1005/26/08de540caf02.jpg

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 23:03 от Mamma

# 303
лелеее кви вкусотийки се въртят отново тук, благодаря за идеите  Hug
ето нещо и от мен
плодови шишчета

плодова торта

шоколадово лешников мус

# 304

Момичета, пак да помоля и поспамя - може ли линк към рецептата на питката "Венец от кифлички" и някаква хубава рецепта за царевичен хляб?  Blush
    Питка "Венец от кифлички".

Hug

Simple Smile

# 305
  • София
Здравейте!

От мен:
Тортичка

Парче по-късно ще покажа Peace

Бързи и лесни бисквитки на trollipen   bouquet

И кекс:

Всички показвате страхотни неща  bouquet  bouquet  bouquet

# 306
  • ВАРНА
Всички сте чудесни момичета!!!Това е най-миролюбивата тема във форума  Simple Smile
Днес сме на гюзлеме за закуска.Не бях яла такова нещо и имам рецептата едва от седмица.

характерните за сезиона пресни картофки с копър

и пилешко с бакла.Милото е намразило от казармата тази гозба,но ще се прежали да опита и моя вариант.Ако не ще- да си маже филийки

# 307
иланг-иланг , гюзлемето ти изглежда много апетитно, ама това не ще да е оригинална рецепта. Виждала съм стотици гьозлемета и никое не е приличало на това.

# 308
Иланг-Иланг искам рецептата за това гюзлеме Peace

# 309
mili.m, ето рецепта за тутманичетата  / то всъщност е рецепта за питка, но в случая е адаптирана за тутманик/:

1 коф.кис.мляко; 2 яйца+1 белтък; 1 пакетче размита мая в 2 ч.ч. топла вода; 1л.захар; 1 л.сол; около кило брашно, което е предварително пресято. Измесва се и втасва. Мажат се ръцете с олио и се измесват топчета. Прави се плънка от яйца и сирене, слага се в разстланото топче, което после се навива на руло,а след това на охлювче. Втасва отново. Мажат се с жълтък и се поръсват с кашкавал. Пекат се на 200 градуса в незагрята предварително фурна.

# 310
Роца,доматките са ефектни , много бързи и вкусно мезенце.
didibu,поздравления   bouquet
Аелис,при теб пак много вкусно.
Гуинет,Светлана,Пинки страхотни тортички.
Иланг-иланг,обожавам картофки с копър и чесън. #Crazy
Момичета а сега да се посмеете с мен,някой да е забравял да си сложи желатина в тортата newsm78
Е аз това го свърших  hahaha,тортата потдаде ииии.Ами такава крива торта не сте виждали.Но аз съм ........ и упорита ще украсявам,викам си е поне ще се упражнявам на нея.Та ето я,крива и нескопосана ама вкуснаааа  Embarassed Laughing Laughing

http://s52.radikal.ru/i138/1005/1c/b81482a76fb1.jpg -парче

и едно яйчено пуло с пилешка кавърма
http://i024.radikal.ru/1005/f4/1d8aa1bf269f.jpg

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 23:05 от Mamma

# 311
svetlane,ще може ли рецептата за плодовата торта?

# 312
  • ВАРНА
pina
Цитат
.....гюзлемето ти изглежда много апетитно, ама това не ще да е оригинална рецепта. Виждала съм стотици гьозлемета и никое не е приличало на това
Може  Simple Smile ,но така го нарече жената,която ми даде рецептата.Аз до тогава нито бях чувала,нито виждала тази храна.
А ето и рецептата;
3 яйца;100 грама сирене натрошено;5 с.л. олио;кофичка кисело мляко и 1 ч.л. сода бикарбонат.Меси се меко тесто и се разточва с дебелина 8 мм.реже се на ивици(или както дойде) и се пържи в сгорещено олио.Може да се консумира и със сладко.

# 313
За днес прясно зеле с пилешко.

# 314
Ох, супер изглежда зелцето, Pety! Точно както го обичам - запечено.
Аз в момента пека картофите по гръцки на Nanita, после ще споделя резултата  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт