Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

• 116 276
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • забравих си мисълта...
МастерчеHug да си ми жива и здрава, точно този момент от баницата ми липсваше, че една съседка от Пловдив я правеше така, но след 20 години, кой да помни, каква точно беше заливката, аз все си мислех, че беше нещо като смес от крем карамел, а то с кисело мляко, само където тя навиваше сиренето в корите на руло и ги подреждаше в тавата. Благодаря ти много. Ще я направя в скоро време и ще се отчета.
Аелис, благодаря ти  Hug. Много е вкусно при ,както винаги. Аз също пържих тиквички вчера, но понеже моят съпруг не е толкова от помагащите в кухнята, ги наредих в една тавичка и ги сложих във фурната, да се изпържат. He  е като да ги приготви човек на котлона, но и така ги изядоха.
Merydit, пак си наготвила куп вкусотии, да се чуди човек от кое да си вземе първо.

За всички вас неуморни кулинарки   bouquet   bouquet   bouquet

# 541
Големи вкусотии, момичета!  Heart Eyes Имайте милост, някои хора се опитват  Laughing да бъдат на диета! То не са питки, мъфини, торти, ягодови  Crazy десерти разни, хлябове, плодови салатки със сметана...    Crazy Crazy Crazy

medunka320, мнооого вкусни неща си направила!
Меридит, с какво си напълнила калмарите?
Венета, благодаря за рецептата за "Мамината яхнийка"!  bouquet
Тутулина, не едно, а много "му-та" за теб и за пухената топчица!   bouquet

# 542
не мога да намеря рецептата за кремчето с кисело мляко и ягоди... и .... моля за помощ Praynig

Мерси предварително!!! Heart Eyes Hug

# 543
  • от точка К до точка С и обратно
Давай, viroglavka   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496526.0  Peace!

Аелис, Леля Ог, nordina, delicate, medunka320, matze, megans, tracy_t, TheNMaster, Rumya, кафе със сметана, labrex, merydit, Alyona
много е вкусно при вас! Тези дни ще си крада идеи от вашите менюта!    bouquet

Снощи имах гости и не успях да снимам всичко. Ето някои неща от интернационалното ни меню

Салата с рукола                                                               Суши          

Свинско с китайски гъби                                                                        Тарти с ягоди

Честит рожден ден, Tracy_t! Много здраве, благополучие и любов! party006

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 16:03 от Гуинет

# 544
Гуинет - ГОЛЯМО МЕРСИИИИ!!!   bouquet   bouquet

# 545
Честит рожден ден,tracy_t !
Само здраве и хубавини да те спохождат!  bdbaloni

Леля Ог,Нордина,merydit,Лебрекс,Alyona,Venetta,Мама Цоцоланка, Гуинет ,прекрасни предложения! Heart Eyes

# 546
  • забравих си мисълта...

Мила Tracy_t, честит рожден ден  newsm59 и от мен! Да си ни жива и здрава!  Hug  Желая ти да си щастлива  и всички около теб, да те обичат и да те радват много.

# 547
Мили момичета, благодаря много за пожеланията. Ето минавам да ви почерпя за рождения ден и излизам да свърша малко работа и да раздам малко заплати, да направя деня и на останалите толкова приятен, колкото е и моя.
Една морковена тортичка от мен. Ето да ви почерпя по едно парченце.

# 548
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Големи вкусотии, момичета!  Heart Eyes
Тутулина, не едно, а много "му-та" за теб и за пухената топчица!   bouquet

yagodka  благодаря за "му-тата" връщаме ви ги стократно аз и косматка, която в момента дреме на двора и брои уличните котки   Joy Joy Joy

Напълно подкрепям yagodka и ви     Hug     момичета

сега от мен една баничка със зеленийки

кремчето на Nya                           и кексчета по рецепта на Блонди ако не се лъжа   newsm78

Сега ще поразгледам, че да си заплюя нещо за вечеря  hahaha   Joy   

Приятен ден на всички    Heart Eyes

newsm18   newsm59   newsm18

Докато напиша  ето и  почерпката дошла ! Мила tracy_t желая ти да си винаги  желана и обичана много !!!

Гуинет ще се направя че не съм видяла менюто ти !!!  Laughing  Не се издържа тук    ooooh!

# 549
  • София
tracy_t , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН  nbirthday, ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ.

# 550
tracy_t, честит рожден ден!Много усмивки,любов и благоденствие за цялото ти семейство!      Hug
Благодаря за почерпката ,тортичката е чудесна!   

Гуинет  и тя се е престарала...    Hug   особено ми харесаха чинийките на азиатските ястия...    Mr. Green а тартите с ягоди изглеждат толкова апетитно...   

Alyona , много красива торта!Перфектен първи опит!А питките ти са трепач!    Peace

Аз правя торти,и манджи няма...   
    Mr. Green 

# 551
  • ВАРНА
tracy_t,Много щастие и здраве ти пожелавам!

За днес спретна едно ризото с мляно месо,кладници и тиквички

# 552
  • на втория етаж
tracy_t,желая ти здраве и много усмивки около теб!

Аз показвам само сладкишче - с извара,кокос и шоколад:

# 553
  • Пазарджик/Лондон
tracy_t , честит рожден ден   bouquet    bouquet    bouquet!

ina kaz , много вкусен изглежда този сладкиш - може ли рецептата?

# 554
  • на втория етаж

ina kaz , много вкусен изглежда този сладкиш - може ли рецептата?

Написах рецептата тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=499680.0

Общи условия

Активация на акаунт