Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

• 116 269
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Трейси, на патерица, но от сърце  Hug жива и здрава да си и много, много щастлива   bouquet

Много вкусотии отново на последните страници, страхотни сте  момичета   bouquet  bouquet

При нас набчързо само закуска - Пикантни кашкавалени хапки

# 571
Хоп и аз след дъжд качулка - да честитя...

Трейси, желая ти много здраве и любов (другото или си го заработва човек или се купува  Grinning)   bouquet!

Загубих си зарядното на батерията на апарата...  Tired Поради тази причина не съм толкова редовна, колкото ми се иска в тази темичка...

Обаче се нареждам на опашката за рецептата за плодовата пита на vangobi (по-точно за рецептата за блата и кремчето) ....

# 572
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте, момичета!

tracy_t, много ми хареса тортата, с която почерпи, ще дадеш ли рецептата?
иланг-иланг, lina kaz, ризотото и сладкишът са страхотни - непременно ще ги пробвам! Peace
vangobi, megans, чудесни и  апетитни десерти! eat
Pety, Селма, rossonera, Дес,  много е вкусно при вас!      bouquet
delicate, краси.мира, благодаря ви! Blush А съдчетата и аз много си харесвам - това са едни малки плата за топло сервиране!
При нас
Запечен патладжан с чоризо                                                                     Пица със сирена                                                       Ягодовото кремче на Ния
                                                                                                                                                                                                       пожъна голям успех сред домочадието

Хубав да ви е денят!

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 11:07 от Гуинет

# 573
  • София
vangobi,по коя рецепта е тази плодова пита?Изглежда изкусително Grinning

Дес, ето тук е рецептата: http://www.zvezdev.com/bg/recepta-id-424/

# 574
Днес за обяд лека храна:

Бял ориз с тиквички

# 575
Pety, Селма, rossonera, Дес,  много е вкусно при вас!      bouquet
Hug При теб освен вкусно е и невероятно красиво Hug

vangobi,благодаря  bouquet

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 21:39 от Дес

# 576
отново всичко е толкова хубаво показано и така вкусничко изглеждаааа...страхотни сте всичкии...
TheNMaster страхотни кюфтенца...скоро ще се шробват и в къщи....
vangobi плодовата пита мхммммммм от вчера само за нея мисля....
пеп-4o а твоите кашкавалени хапчици са много красиви мисля че и много много вкусни и с тази форма да ти е жал да ги хапнеш........ newsm78 #Crazy
от мен за днес
зелена слалатка с домати.....

пилешко с топено сирене и сметана.......

картофки по селски с чесново сосче.......

и за десерт диня........

# 577
Здравейте неуморни момичета ,ето ме отново тук .
Днес у дома ...

Салатка .

и още една...

Пиле каша.

# 578
Вие сте неуморни и немога да ви стигна, та дори на пръсти да се вдигна, както се казваше в едно детско стихче Grinning
Чудесни сте и черпя непрекъснато иде от вас, какво да сготвя утре!
Много малък отчет, точно преди да почна 90 дневният режим!

Едната вечер имаше чудна цаца с бира, с половинката направо си бяхме на плажа Party

На другата имаше пържени кюфтенца, гъбки със сметана и топено сирене на фурна и зелена салата:

А това е вторият ми опит за торта "Рафаело", стана страхотна блатовете сама си ги правих лимонов и шоколадов, станаха приказни!

Между другото ще съм безкрайно благодарна ако ми препоръчате рецепти за режима, който съм хванала, аз се страхувам като дявол от тамян от тестеното и сладкото, а в него има и едното и другото...имам нужда от рецепти!

# 579
  • на втория етаж
   Здравейте,кулинарки!
Тук отново е пълно с толкова много вкуснотии,че ако почна да изреждам със сигурност ще пропусна някой.Поздравления за всички!  bouquet  bouquet  bouquet

Ще покажа само набързо спретнатия обяд - рецепта на София Лорен,но аз вместо пармиджано,побългарих малко и сложих сиренце - резултата - супер вкусно Peace

грах с бекон,яйца и сиренце

за десерт - ягоди(неснимани) Grinning

# 580
Много красиви и вкусни неща гледам... Crazy

От мен Пържени тиквички, Пиле Гулаш, и една измислена, но много вкусна торта

# 581
Лелеее,Зайке тези тиквички ще ги сънувам. #Crazy
Тортата е много хубава.
maqaami,ще споделиш ли как правиш блатовете за твоята точтичка?
Гуинет,мнооого вкусно.
medunka320,прати насам малко от картофките,ням-ням.
пеп-4o,изглеждат адски вкусни.
Всички сте страхотни.И аз имам за показване от последните 2 дни,ноооо много ме мързи. Laughing

# 582
  • пак на Рив Гош
Привет, кулинарки!
Тук както винаги е много вкусно Simple Smile.
Гуинет, много интересно канапе с патладжан Simple Smile.
Пеп-4о, кашкавалените ти хапки изглеждат много вкусни  Grinning (а твоят блог не ме харесва нещо, тези дни се опитах да ти оставя коментар 2 пъти и нито излезе в коментарите, нито ми даде съобщение, че е за модериране Cry).
Зайка байка, Vanilla, Maqaami, Lina Kaz, чудесни предложения!
Трейси, на патерици - честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и много обичана!  bouquet
Марабу, имам въпрос за оризовия хляб - дали ще стане с оризово брашно? (купих един пакет и съм в търсене на приложения  Embarassed).

Снощната вечеря - набързо приготвен и още по-набързо сниман мисо рамен с тофу:

И един крем с ревен и бадемово мляко (пак в графата "експерименти с нови продукти"  Wink):

За довечера пица "почисти хладилник" по бързата процедура - с готово тесто  Laughing

# 583

viara.an, само като видях тази снимка веднага ти погледнах местожителството, защото доколкото знам такава каша правим само в нашия край - СЗ  Wink.
Ще кажеш ли как я правиш, уж не е трудно,  но аз все не мога да я догодя на гъстота Blush.

# 584
  • Пазарджик/Лондон
Вчера хапнахме салата от тиквички и кокосов кухен - и двете са по рецепта на Лабрекс -   bouquet  bouquet  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт