Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

• 116 319
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Селма, заповядай Сладкиш с боровинки

Боби, след твоите снимки отказвам да си снимам вечерята  Crossing Arms край, получих комплекси  Embarassed Embarassed

# 271
Денерерис,Лиска,Петя,Пепчо,Гуинет,Лабрех,Зиче,Иланг,леля Ог,Нордина,Вироглавка,Неличка,Бобимного цветно,вкусно и апетитно е при вас. newsm51

За днес кюфтенца,"лесната сутрешна закуска" от Gvendolin,домашни ягодки и отново бързото руло на Лабрех newsm51

# 272
  Благодаря ти!   bouquet Доста е по-различно от това,което предполагах.  Rolling Eyes Simple Smile

# 273
Невероятни сте!
Нордина,Сподели за патладжанените изкушения!
Къде може да се купи в София сусамов тахан?

# 274
Мариета, шоколадовите мъфини - чудессни са, аз също много харесвам комбинацията шоколад + кокос  Peace
Мама Цоцоланка, страхотно изпълнение на гвиниотите по рецептата на Селма, поздравления   bouquet
Леля Ог, пълнинените тиквички изглеждат фантастично, ще трябва и аз да се пробвам  Wink
Пепчо, закуската е невероятна с тоз маслинов пастет и песто  Peace
Гуинет, запечените сиренца с прошута задължително ще пробвам в най-скоро време и предполагам ще стане вместо с прошуто с бекон  newsm78
Лабрекс, сутрешната закуска - страхотна е, както и на Зиче запеканката  Hug
Тайна, супичката е супер, а защо е "щипана"  Thinking да не би да използваш щипки за нея  Laughing
Денерис, я метни насам малко  тутманиче  Rolling Eyes
iucka, незнам какви са ти остатъците, но преваплъшението им изглежда просто трепач  Peace
Pety, ауууууууууууу какви филенца само ммм....., я кажи откъде купуваш филе риба тон и как го приготвяш  Praynig
nordina, чудесни предложения от теб   bouquet може ли рецептичката за баба гануш  Praynig и картофките по гръцки са невероятни и ще ги пробвам задължително.
Neli4ka, аз също съм си месарка и затова ти казвам простоо тези кюфтенцааа и пържолкииии, простооо ти милост нямаш да знаеш  bouquet
bobi86, ами ти страхотно меню и страхотни снимки и няма да е честно, ако не дадеш малко инфо и за супичката и коктейлчетата  Peace
megans, рулцето изглежда много пухкаво  Hug
От мен тази вечер бърканата пица, която правя за първи път и се оказа страхотна, невероятна, пухкава ииии въбще омете се ВЕДНАААГАА  Shocked

# 275
Ох, напоследък съм станала като прасе - всичко ми се яде. Тая пица сега, с този разтопен кашкавалец отгоре  Confused, ще се прави утре, то е ясно..

У нас за вечеря бял ориз с пилешко. Много проста, но невероятно вкусна манджица  Flutter:

# 276

Къде може да се купи в София сусамов тахан?
   Във веригата СБА винаги го има. Peace

# 277
  • Германия
Аз днес принудително, понеже имах много омекнали круши направих "Френския сладкиш с круши" на Наталина.

# 278
Привет!   Heart Eyes
След като пропуснах една тема, да се запиша докато не сте преполовили и тази   chef

супа с коприва и овесени ядки, хляб от машината (след почти едногодишно чудене и избиране каква точно да бъде Simple Smile )

и ягодово масло и popovers - започват да ми стават много любими

Без това място тук  блога ми може би нямаше да съществува, така че във връзка с представянето му в Капитал Лайт, благодарности на всички редовно публикуващи  за вдъхновението, хъса, знанията и любовта към кулинарията   bouquet , също и на стожерите на темата Пепика, пеп-40, labrex, nordina, Мама Цо,  както и Lois, esy, Надето, Роца, asyalein, Селма, Гелева,краси.мира, mari_eta, Леля Ог,Pety ,marabu    bouquet

bliznacite, много вкусно изглеждат тиквичките, аз още не съм открила сезона на тази манджа  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 22:35 от didibu

# 279
  • София
   Един тутманик, по рецепта на Венета! Стана нещо вълшебно!

Клик!
* спазвайте правилата на форума относно максимално допустимия размер на изображения в публикации

Преди печенето!

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 23:41 от Тайна

# 280
Привет,при вас пак страхотни предложения.
Гуинет,благодаря мила   bouquet
Нордина,Пеп-чо от два дена разглеждам рецептите Ви,страхотни сте!Доста рецепти си копнах за правене и в бързината да не пропусна нещо не си записах коя на кого е ,затова едно голямо благодаря от мен и   bouquet
От мен днес едни пирожки с кайма на Мариана Г,и шопско сирене в домат
http://i020.radikal.ru/1005/5b/88e1ec3db803.jpg

http://s001.radikal.ru/i194/1005/a0/c5035eab8cf0.jpg

http://s55.radikal.ru/i147/1005/d7/8cbfb9ea6b80.jpg

http://s12.radikal.ru/i185/1005/88/6f3f7432b49b.jpg

* спазвайте правилата на форума относно максимално допустимия размер на изображения в публикации

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 23:01 от Mamma

# 281
  • Sofia
didibu,

този popovers направо ми взе акъла - какво представлява?
А ягодовото масло за какво го използваш? Опс, видях, че имало линк...

И поздравления за представянето - в кой брой е?

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 23:00 от Tari Tasartir

# 282
Tari Tasartir,мерси,в последния!

popovers са от тесто, подобно на палачинковото и се надигат така  без да се слага набухвател в него.Ягодовото масло е за тях - по принцип се сервират с масло и конфитюр  Blush

# 283
didibu, поздравления!
поп-овърите наистина изглеждат шеметно, изкушавам се да ги опитам.
Блогът ти изглежда супер стилен, много ми харесва, отчитам, че отдавна не съм те посещавала  Embarassed

# 284
  • забравих си мисълта...
Известно време нямах възможност да ви следя и връщайки се виждам невероятни вкусотии отново, нови попълнения и много нови свежи идеи.
Погледа ми беше привлечен от вкусните и красиво поднесени ястия на Леля Ог, Пеп-чо, Selma, Labrex, Marieta, Nordina, ilrai78, Lindita, Tutulina, Delicate, Мама Цоцоланка, Yagodka, Esy, Краси.мира, Цецето, Ditsan, Didibu, Megans, Asyalein, Felicidad, Matze, Merydit,  Гуинет, Аелис, ***Ади***, Fresa.    newsm51 newsm51 newsm51

Тайна, радвам се много, че рецептата ти е допаднала. Тутманика, които си приготвила, изглежда наистина невероятно пухкав и въздушен, а и като знам колко е вкусен, ми се дояде и на мен.  newsm51

Макар и с известно закъснение бих искала да честитя рождените дни на Megans, на сина на Mitsie и на малката кукла на Fresa. Да са живи и здрави рождениците и дано винаги да са щастливи. Ако случайно съм пропуснала някой рожденик, моля да ме извини и да се чувства поздравен.  newsm59

От мен дунапренена баница,                                     омайващ кекс за лекарите, които както винаги направиха много за мен    и ябълков кекс.

следобедното ми кафе                                                             и за вечеря салатка.

Общи условия

Активация на акаунт