Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 10

• 55 422
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
Ari888, това за Шеди го написах, защото прочетох поста на pavlinaio която казва, че не е участвала в дискусията снощи за да не станел скандал, аз също като теб не мисля, че е имало причина за спор и всеки може да си каже мнението Peace
Ами като приемаш всички мнения, значи трябва да приемеш и това на pavlinaio, още повече, че нейния пост беше също в този дух Simple Smile Peace

Ок приемам, че аз не съм разбрала правилно Whistling Peace

# 46
Катрина 82  ,да кажа ,че зарзават  няма да мятам Hug,то в тоя сезон май само марулите са евтини ама и за тях не ща да се харча ,но за едно не съм съгласна ,нямахме проблем ,че Шеди постна този ферман  ,всички го бяхме видяли вече по темите ,май само Гони го е изпуснала  Joy.Напротив ,Шеди ни призова да дискутираме това и правихме и ни беше приятно ,поне на мен .

Да, миличка! Така е! Напоследък не влизам в другите теми освен тук и в 1001 нощи.Нямам и време да доизгледам и филма "Езел". Снощи не можах да се включа в дискусията, надявам се тази вечер да мога. Днес от работа хвърлях по някой и друг белтък. #CrazyСега се връщам и не съм Ви доизчела, за да си напиша и моето виждане. smile3523

# 47
Hiacint, колажът ти е И наистина това е дилемата на Ясемин!

Ari888, благодаря за чайчето, да ти е сладко и на теб!  bouquet И аз се опитвам да се поставя на мястото на героите и да преценя как бих постъпила, но не съм сигурна, че успявам изцяло. Доста ми е чужда и странна тази действителност, но сигурно част от действията им са свързани точно с нея.

пенда, с това "душевно камикадзе" Севги направо ме разби! Laughing Mr. Green Laughing Joy hahaha Joy

А колкото до снощната дискусия /не казвам спор, защото такъв нямаше/, на мен ми беше интересно и мисля, че точно това ни е целта - да обсъждаме, всеки спокойно да си излага мнението, аргументите "за" и "против". Всеки има различна гледна точка, вижда различни неща, но така споделени, картинката за филма става по-пълна и по-реалистична.

И на мен постоянно ми дава грешка сървърът - много е досадно! Mr. Green Докато успея да се включа, ми изстина чаят! Laughing

# 48
  • София
Пак съм с вас Simple Smile И пак дискусията е интересна Simple Smile
Да си кажа право аз зарзавата го ям - не замерям с него хората Simple Smile

Има нещо много интересно - в трейлъра ни показват, че тя си дава пръстена на Саваш, но нищо повече. Демек - ще се разделят. От друга страна 19 епизод бяха разделени. и извода е - те ще се разделят, защото Ясето ще бяга... НО много интересно защо ще се разделят?!?!!!!!??! (това са си моите разсъждения разбира се) И тук идва момента на голямото чудене... аз лично имам поне 10 причини в главата си и според мен нито една няма да пасва точно и ми е много интересно какво ще стане. Мехмед я изнудва, Лейля и говори, Саваш не знае за детето, самата тя не е много емоционално сигурна и стабилна, майка му не я харесва, може да е разбрала нещо ново за живота му без връзка със стрелбата, а може и да се случва нещо съвсем ново като цяло... до сега нито един трейлър не съм успяла да разгадая Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Колкото до поста, който обсъждаме - радвам се, че стана повод за дискусията. Аз съм против доста неща в него, защото звучи като стандартно оплюване на нещо от конкуренцията, но целта според мен беше именно пораждането на дискусия и постигна целта си Simple Smile в тази връзка аз прочетох и много интересни принципни мнения на момичетата Simple Smile

За харесването и нехаресването - ами на мен принципно сериалите са ми досадни... много епизоди, дълги серии, едни и същи сюжети (любав, омраза, ревност...), едни и същи развръзки (с малки изключения). Еми да ама ги гледам. Те ме разтоварват. Именно заради това избягвам да коментирам отрицателните им качества (достатъчно отрицателни неща има като цяло в реалния живот и проблеми, лоши хора, които да коментираме).

Турските имат едно незаменимо положително качество за мен - гелоите никога не са само положителни или само отрицателни. винаги са многопластови, променят се, правят глупости, а след това си плащат за тях. гледаш го например Саваш (или който и да е друг главен герой - Галип, Мехмед, Демир, Джемил) - супермен, излиза от всякакви ситуации, спасява любимата си, помага и и много я обича. В същото време обаче може да бъде сприхав, не е тунингован от пластични операции, изкуствени зъби и т.н., освен това не е прекалено гримиран като на филм, той е груб понякога, ревнив, глупав, действа прибързано, сърди се много. и изведнъж си казваш - ами да той е нормален човек, НО от това очарованието му никак не намалява даже се засилва... и заради това ще продължавам да ги гледам с кеф!

само не знам сред тези страсти как ще дочакаме вторника, за да видим продължението на историята.

Малко дълго стана извинявам се Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet

# 49
  • София
Гласувах в анкетата с Пала. Според мен той започна да мисли по - задълбочено с течение на сериите и наистина да търси решения, а не да се влече по традицията (която очевидно вече не е същата) или по сестра си (която пък не може да се пребори със собственото си АЗ на Ага)

# 50

Зарзавата да го оползотворим по предназначение! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много хубава дискусия се заформи! Peace

# 51
Ari888, много благодаря за чая. Вече 6 г. пия точно зелен чай с жасмин,
дори пред нас си засадих жасминов храст, който е огромен вече.

I.Ivanova , напълно се съгласявам с предния ти пост.
пенда,alex_b,Goni ,Hiacint,Светла Иванова,mimata67 newsm10 smile3525

# 52
I.Ivanova, абсолютно съм съгласна с това, което си написала!   bouquet
А за героите - само ще допълня, че дори и любимите ни хора в реалния живот също не са идеални. И те си имат някои дребни недостатъци, черти на характера, жестове, мимики, които понякога ни дразнят, действия, които ни се струват нелогични, но това не ги прави по-малко любими за нас и ние си ги харесваме и обичаме такива каквито са.

mimata67, ти ме изпревари! Тъкмо мислех и аз да пиша, че зарзаватите ги употребявам с добре изстудена хубава ракийка! Благодаря и наздраве! Само да не станем така

# 53
Дори и да станем ,кой ще ни гледа, нали сме си наши! Drunk Wine Glass smile3546

За анкетата: Още не съм отговорила, защото не мога да реша ,кой е  newsm78  helpuu  helpuu  helpuu

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 18:41 от pavlinaio

# 54
Момичета, минавам на бързо, за да благодаря на всички, които се включиха в дискусията.
Приятно ми беше и се радвам, че има продължение.
Публикувах мнението от фейсбук, именно с желанието да се получи обсъждане  и то културно - както и стана. Аз изразих неколкократно мнението си. Като стойностни почитатели на филма, според мен е редно да имаме реален поглед.
Благодаря и на Павлинайо за приятелското отношение.

# 55

Екипът на ЛИН е яхнал метлата и ни гледа сеира  Joy Joy Joy
На шофьорското място е дясната ръка на Сабанджъ  Peace

# 56
  • София
 offtopic offtopic offtopic

ДА ви кажа току що употребих около кило зарзават по предназначение  1dating  и съм доволно нахранена  #Silly

За това ви казвам и едно голяяяяямо НАЗДРАВЕ!!!!   beer cheers Wine Glass

За съжаление още не съм се научила да качвам във форувите хубави снимчици и разни по-интересни имотиконки и колажи, но обещавам да се науча и на това  smile3529

Благодаря на всички момичета за хубавата тема. Специялно на Байрактарова, че се грижи за конфорта и красотата на темата  и на момичетата, които превеждат - за информацията   Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower многократно съм казвала, че се прекланям пред познанията им на чужди езици  newsm20

Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 57
Момичета, да споделя, в момента съм изправена на върха на ноктите си от Нета.  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511
Три  пъти набирам текст и ме изхвърля, като коркова тапа.  ooooh! ooooh! ooooh!
Та от това "блаженство" и на поезия ме удари :

От три дена съм така у дома
и не зная, кого да изгризя!
Дано, моите хора не го отнесат,
защото най-малко вина ще понесат!

Само предварително да кажа, но и ще си призная!
Аз, зарзават по никого не хвърлям, но и не изтървам!
Веднъж по простак се прицелих
и колата му с две  яйца уцелих.

Представяте ли си дами,
когато разпльокано яйце изсъхне!
Какво чистене пада тогава,
но кой, каквото си заслужава!

Цяла нощ алармата  му свири,
под моите прозорорци мили!
На сутринта му гледах сеира
как миличката си я претрива!

Това е едно лирично отклонение за което се извинявам - но в интерес на истината е вярно! Та ставаше въпрос за зарзавата! Аз не го хабя и даже вече съм го надробила, само чакам знак и вадя чашката за в час! Hug Hug HugТо Вие знака вече го дадохте - я, да не изоставам от компанията! / Оооох ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! до кога ли- върнат ли се моите  в къщи - знам си пътя....... smile3521 smile3521 smile3521

Но, ще се опитам пак да си напиша мнението!!!! Peace Peace Peace

# 58
 Crazy отнесох се и забравих защо влязох  Laughing много интересно тук  Hug  bouquet

анонса на 20 епизод..

20. Bölüm Özeti

Büyük aşkta ayrılık rüzgarı esiyor!
Salı gecelerinin yıldız dizisi Aşk ve Ceza nın yeni bölümü, aşk, gerilim ve sürpriz dolu sahneleriyle izleyenleri sarsacak…
Bir çocuğu olduğunu bildiğini söyleyen eski nişanlı Mehmet, Yasemin e büyük panik yaşatır. Yasemin den ayrı kalmaya dayanamayan Savaş aşkının peşinde koşmaya kararlıdır. Kendisine görücü gelen Nazan herkesin kanını donduran bir girişimde bulunur. Nazan ı kaybettiğini düşünen Bora Sevgi yle arasını düzeltmeye çalışır. Sevgi bir an önce Yasemin le ortak iş yapma telaşındadır. Yasemin ve Savaş ın ayrılması konusunda Nadya nın aldığı tutum Cem i kuşkuya düşürür. İşe gitmeyip serseriliğe devam eden Mustafa, ailenin başına dert olacaktır. Çiçek annesinin Savaş la ilişkisine akıl almaz bir şekilde müdahale etmesi sonucu çileden çıkar…
Savaş Yasemin i yeniden bir araya gelmek için ikna edebilecek mi? Mehmet Yasemin den ne isteyecek? Mustafa aileye nasıl bir dert açacak? Çiçek i çıldırtan olay ne?

Ветрове на раздяла духат в голямата любов.
Звездата на сериалите на вторниците ЛиН,ще провокира зрителите си с любов,напрежение и сцени на изненади...
Ясемин изживява голяма паника заради  бившия си годеник Мехмет,който казва,че знае за детето и.Саваш е решен да следва любовта си,не издържайки на раздялата си с Ясемин.Назан,която ще посрещне сватовници за себе си, ще смрази кръвта на всички.Мислейки,че е загубил Назан,Бора ще се опита да си оправи отношенията със Севги.Севги е в суматоха за час по скорошно съдружие с Ясемин.За раздялата на Ясемин и Саваш ,позицията ,която заема ,хвйрля Джем в съмнения.Продължавайки с хулиганствата си и не ходещ на работа,Мустафа ще създаде проблеми на семейството си.Чичек излиза извън себе си от неприемливата намеса на майка си спрямо връзката и със Саваш.
Ще успее ли Саваш да убеди Ясемин отново да се съберат?Мехмет какво ще поиска от Ясемин?Какъв проблем ще създаде Мустафа?Коя ситуация(причина) ще подлуди Чичек?

# 59
  • Гърция
Ветрове на раздяла духат в голямата любов.
Звездата на сериалите на вторниците ЛиН,ще провокира зрителите си с любов,напрежение и сцени на изненади...
Ясемин изживява голяма паника заради  бившия си годеник Мехмет,който казва,че знае за детето и.Саваш е решен да следва любовта си,не издържайки на раздялата си с Ясемин.Назан,която ще посрещне сватовници за себе си, ще смрази кръвта на всички.Мислейки,че е загубил Назан,Бора ще се опита да си оправи отношенията със Севги.Севги е в суматоха за час по скорошно съдружие с Ясемин.За раздялата на Ясемин и Саваш ,позицията ,която заема ,хвйрля Джем в съмнения.Продължавайки с хулиганствата си и не ходещ на работа,Мустафа ще създаде проблеми на семейството си.Чичек излиза извън себе си от неприемливата намеса на майка си спрямо връзката и със Саваш.
Ще успее ли Саваш да убеди Ясемин отново да се съберат?Мехмет какво ще поиска от Ясемин?Какъв проблем ще създаде Мустафа?Коя ситуация(причина) ще подлуди Чичек?

newsm51 newsm51 newsm51 Благодаря мила и още веднъж извинявай, че те забавих  bouquet

Goni   smile3525 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт