Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 10

• 55 426
  • 734
  •   1
Отговори
# 645

Ето това , е което аз приветствам и пожелавам на всяка майка!Тази прегръдка не се заменя с нищо друго на света!  И затова не мога да приема всякакви изяви от поредицата ВЛЮБЕНИ - в кого и то най-вече!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 11:19 от Goni

# 646

А това е снимка, която не съм осъзнала на времето да направя, за което много съжелявам. Сега от разстоянието на годините си давам сметка, че всичко истинско в този живот започва от тук и че наистина този момент трябва да се запечата!    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 10:56 от Goni

# 647

Започнах сесията от снимки с любимата на нашето момче и сметнах за необходимо и да я завърша така! Уважавам избора на всеки! Нека да са щастливи и за години напред!  bouquet  bouquet  bouquet

# 648
И аз да допълня сесията

# 649
И аз да допълня сесията

Разбирам, миличка , че на първата снимка наш сладур гледа с влажен поглед Ясемин/ е как няма да е влажен при такива пости/, но коя е мацката от втората снимка??? newsm78 newsm78 newsm78 С два чифта очи съм и не до скиф???Малко дълга й идва косата, като че ли не е Бурчин - слънцето на живота му!

# 650
Е, Бурчин е, но са излезли неглиже на кафе.

# 651
Да не кажем грозна. Тя малко ми заприлича на Йоко Оно, на Ленън съпругата. Обяснявам за по-младите.

# 652
Браво! newsm10 Противно на някои мнения от други форуми, аз уважавам неговия избор / давам шанс на всеки/и всяка нова проява на семейна изява  я чакам с дълбоко уважение! Не винаги артистите от екрана трябва да ги приемаме с техните екранни половинки. Филмът, сериала е до време! Идва момент  и свършва! Финиш! Финал и до там! Сори и то голямо! Hug Hug Hug Hug Hug
Живота си е отделно, с всичките му нюанси и цветове. Наистина и когато приказката продължи / имаме и такива примери - е с това някои не могат да се примирят, но до там Peace Peace Peace/- от това по-хубаво няма за нас зяпачите, пък и за самите тях. Но в крайна сметка, всеки човек, затова е човек за в живота да си избере най-подходящата половинка! Колко е подходяща - живота го показва, но в никакъв случай, не съм аз тази, която да го определи  и то за други! Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 12:11 от Goni

# 653
Аз не се изказвам за избора му, защото си е негов и  го уважавам.
В момента е излязла доста зле.Коментирам снимката.
Не искам да се правя на голям капацитет, но мисля че такива популярни личности ,трябва винаги да излизат подходящо нагласени.
Просто не бива да бъдат изненадани от папараци и след това да
има отвратителни коментари.

# 654
  • София
Добро утро!!!
Най-приятното време пред компа е разглеждането на форума и четенето на вашите коментари!
Пожелавам ви топли и слънчеви почивни дни, прекарани с любимите ви хора Simple Smile

newsm18 newsm18 newsm18

На мен Бурчин ми харесва пък и мисля, че си отиват. Все пак Саваш/Демир е Мурад, а ние не знаем нищо за неговия характер като Мурад и неговия начин на живот зад камера (освен, че е пълен антипод на геройте с усмивката си)! Аз му се кефя много на таланта да изглежда различен във филмите, в които играе. Заради Мурад изгледах цял филм на ужасите - и да, той беше РАЗЛИЧЕН и там Simple Smile

Не помня дали е ставало въпрос за музиката във филма, но мисля че тя доста допринася за внушението и емоциите. Всъщност причината да загледам като цяло филма бяха трейлърите с тази музика в началото. А после много голямо впечатление ми направи сцената със сватбата на Чичек и брата на Саваш, когато те пътуваха в колата във Ван с цялата свита около тях.

Не искам да се правя на голям капацитет, но мисля че такива популярни личности ,трябва винаги да излизат подходящо нагласени.

Така е. Напълно подкрепям този пост и предишния. За съжаление обаче и те са хора Simple Smile
това, което на мен обаче ми хареса в снимката е, че изглежда супер непринудено, истински, а не позьорски както са по фотосесиите Simple Smile

# 655
Турските артисти още не са обхванати от звездоманията.
Ходят си спокойно по улиците.

# 656

е, те колкото и да се нагласят, отвратителни коментари винаги може да има  Rolling Eyes smile3505

той пък Мурат е един убавец с тези мустаки  hahaha Mr. Green Дано не ни го причинят във втори сезон на "Любов и наказание"  Praynig Crazy, нали лятото щял да снима с араби  Thinking

Аз му се кефя много на таланта да изглежда различен във филмите, в които играе.
thumbsup

за охлаждане на страстите  Mr. Green Laughing

Hug  bouquet

# 657

Подкрепям изцяло това мнение!!!  bouquet  bouquet Peace Peace

# 658
  • София
пенда, с таз снимка не охлаждаш страстите, а разсмиваш аудиторията. освен това е доказателство за това че изглежда различен - н конкретния случай мяза на мистър Биин Simple Smile

# 659
Да Ви поздравя с една хубава според мен песен.
Подхожда и на сериала ни в момента. Hug

http://vbox7.com/play:e532e415

Общи условия

Активация на акаунт