Хасково - 17

• 118 035
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Тоничка,
честито!
Много се радвам!
Лека и безпроблемна бременост ти желая!

Hug

# 106
Благодаря момичета Heart Eyes

# 107
  • БГ
Честито и от мен, Тони!!!    Hug  Желая ти леко бременеене, а на финала най-сладкото бебче!!!  Peace   
Вили знае ли вече, че ще става кака, как реагира?

# 108
За съжаление това с градините се оказва вярно  Rolling Eyes http://haskovo.net/?module=news&action=details&id=64631

Toni4ka, честито и от мен! Една много лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug

# 109
Даа Вили знае вече, ами много се радва, най-много я вълнуваше въпроса "дали бебето ще лигави играчките й"  Laughing

# 110
Toni4ka Честито и от мен  bouquet

# 111
Toni4ka,, честито и от мен! HugЛека и безпроблемна бременост ти желая!

# 112
  • БГ
Привет!    Hug
Днес празнувахме РД на племеницата, на басейните на Лебеда, и не се свъртам да споделя!   Laughing  Срам, не срам, за първи път стъпих там и впечатленията ми са чудесни!   Peace Предполагам, че при хубаво време няма място къде да се стъпи от хора, нооо днес децата тичаха, около шезлонгите, на воля, дори играха футбол на камъчетата до игрището за плажен волейбол. Водата здраво лъхаше на химия, но пък беше небесно синя и толкова чиста, просто не е за вярване! Барът е добре зареден с напитки, а в едно малко щандче зад него правят огромни джобове, които много се усладиха на децата!   Party  Детският басейн ми се видя плитичък, имаше две-три дечица, на възрастта на Марти и мисля някой ден да се пробвам и да го заведа да се поплацика, а ние с Калин ще чакаме на сянчица!   Rolling Eyes

# 113
Здравейте, майчета. И аз съм от Хасково. Видях, че обсъждате как ще дежурят градините и яслите. Ще дежурят общо 4 забавачки - №5 в кв. „Хисаря“, №18 в кв. „Ручока“, №19 в „Република“ и №20 до ОУ „Св. Иван Рилски“  Simple Smile Повече информация можете да видите тук Simple Smile

http://www.hsnovini.com/?p=4712

# 114
  • БГ
Привет, neni78, добре дошла при нас!   Hug
В градините вече правят списъци с децата, които ще посещават групите в дежурните ДГ, но за да няма твърде много желаещи деца, имало условие - родителите да предоставят бележка от работодател, че не могат да вземат отпуск, а също и друга, че няма кой да гледа детето?!?   ooooh!

# 115
Привет, neni78, добре дошла при нас!   Hug
В градините вече правят списъци с децата, които ще посещават групите в дежурните ДГ, но за да няма твърде много желаещи деца, имало условие - родителите да предоставят бележка от работодател, че не могат да вземат отпуск, а също и друга, че няма кой да гледа детето?!?   ooooh!
Е няма такава простотия!!! Това е култово!!! А нали като работодателят издаде бележка, че не може да те пусне в отпуска и ще дойдат от инспекцията по труда да го глобят защото нарушава Кодекса на труда!
А бележката за това че няма кой друг да гледа детето какво трябва точно да пише #2gunfire #2gunfire #2gunfire Сигурно ще искат и справки от работните места на близките до девето коляно!!!

# 116
  • Mostly in my mind
момичета, има ли някоя от вас, на която бременността й е водил Недко Петров и какво бихте ми казали като цяло за него? благодаря предварително   bouquet

# 117
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЯНА И НА ЯНА на Sisil76!
В ЗДРАВЕ И МНОГО ОБИЧ ДА НОСЯТ НЕЖНИТЕ СИ ИМЕНА!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug

# 118
  • Някъде там на юг...
Честито на Яна на sisil76  и на Яна

Бъдете живи и здрави още дълги, дълги години и носете гордо имената си!

# 119
Честит имен ден на празнуващите!

Общи условия

Активация на акаунт