Любов и Надежда имат нужда от Вяра!

• 35 609
  • 498
  •   1
Отговори
# 45
Молим се за теб малко момиченце PraynigДано Бог чуе молитвите ни Praynig

# 46
  • Mediterraneo
Дано малката кукла се пребори  Praynig Praynig Praynig

# 47
И моята дъщеричка е Любов, моля се много за детенцето...и само да попитам, тази клиника ли е най- добрата за белодробни проблеми при деца newsm78

# 48
И аз продължавам да се моля Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 49
Мили момичета, някой си прави много гнусни "шеги"... Изчезват от Пирогов 2 набора канюли - веднъж "приятел на бащата", сега пък "майката"... Не знам какво става, освен че канюлите не стигат до Любов, а утре може и да е късно...
Майната им на моите нерви! В къв свят живеем, бе??? Или всички сме се видиотили и вече не знаем кой какво прави???
Няма да споделям кво точно ми идва на акъла в момента, не щот ме е срам, а щот ме хвана страх от себе си!

Пролетна фея, мойта дъщеря е с астма - МА, детска пулмология и Детско здраве. Ако е чисто белодробен проблем. В момента се сещам само за Филчев и Исаев, но там лош лекар няма. Като се сетя още някой конкретен, ще пиша.

# 50
  • ул. "Мечтание"
Милото дете!
 Praynig Praynig Praynig

# 51
Не, аз не съм майката на болното детенце, само казвам че моята дъщеричка е със същото име
И понеже и ние сме били в други болници, и МА(детска пумология) и Токуда, и се чудех дали за детенцето сега това е най- доброто място, но разбира се може да има безрой причини да е там (придружаващи заболявания, риск при транспортиране и т.н.)

# 52
  • Бургас
Миличката, дано да се оправи  Praynig
Сега зачетох по - длбоко. Боже, как може да има такива хора? Как така ще изчезнат 2 набора канюли? Главата ми не го побира.  Cry
Дано е силна малката. Дано да се оправи. Не мога да си представя, че това се случва.

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 14:17 от Sesana

# 53
Не, аз не съм майката на болното детенце, само казвам че моята дъщеричка е със същото име
И понеже и ние сме били в други болници, и МА(детска пумология) и Токуда, и се чудех дали за детенцето сега това е най- доброто място, но разбира се може да има безрой причини да е там (придружаващи заболявания, риск при транспортиране и т.н.)

Изобщо не съм имала предивд, че ти се представяш за майката на тази Любов. Извинявай, ако е прозвучало така...
Но някоя го е направила в Пирогов и дано има добро оправдание или късмета да не я разбера коя е...

Изпратили са ги в трета градска от Токуда. Вчера една позната пред мен говори по телефоните да пита къде другаде може да се заведе детето (не знам кого пита, може и да ми е казала, но мозъкът ми проявява някаква недостатъчност или избирателна пропускливост), но и на нея й казаха, че няма къде другаде да я преместят.

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 13:52 от atlantis

# 54
Молете се! МОЛЕТЕ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА СЕ МОЛЕТЕ!

# 55
разбирам, моля се за детенцето...за канюлите също съм без думи...

# 56
# 57
# 58
 Дръж се мило детенце  Praynig Praynig Praynig

# 59
 Praynig Дано се оправи детенцето! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт