Любов и Надежда имат нужда от Вяра!

• 35 635
  • 498
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ви!
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 91
Моля се за теб,детенце,за теб,майчице-с цялата си душа Praynig

# 92
Чета и плача..... защото съм майка, както всички, които писаха тук. Моля се като за собственото си дете Praynig Знам,че и вие го правите. Вярвам, че общите ни молби и Вярата ще помогнат на Любов! Тя ще живее, повярвайте !!!  Two Hearts Flowers Four Leaf Clover

# 93
 Praynig 

Моля се за Любов, за нейното оздравяване, за нейната майчица, за нейното семейство!

# 94
Днес трябва да направят интубирането...

Мили майчици, вярвам в силата на всяка майка, а като се молим всички заедно...

Чуваш ли, Господи? Не ни взимай това дете!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 95
 Praynig Praynig :pray :за Любов и майчицата им!

# 96
  • Бургас
Тази сутрин това беше една от първите теми, които гледах. Отворих я с много надежда. Дано да се пребори малката.  Praynig

# 97
Боже, моля те направи чудо и изпрати Словото си, за да изцелиш Любов! Бъди с нея по време на интубацията, пази я, направлявай ръката на доктора и асистентите му! Нека се върне здравето в изтощеното и сърце! С обич

# 98
Не спирайте да се молите, майчици и ВЯРВАЙТЕ! Любов ще се пребори, знам това!  Бог е с нея и всички ние. Няма как да не стане Чудо! Чакаме най-прекрасната новина за днес!!!

# 99
  • Добрич
 Praynig Praynig Дано Бог е милостив! Дано чудото се случи! Изпращам цялата си вяра, надежда и кураж на Любов и Надежда!
 Praynig Praynig Praynig Praynig Моля те, Господи!

# 100
Не спирайте да се молите, майчици и ВЯРВАЙТЕ! Любов ще се пребори, знам това!  Бог е с нея и всички ние. Няма как да не стане Чудо! Чакаме най-прекрасната новина за днес!!!

Лирена, от твоята уста в божиите уши  Praynig

# 101
Прекрасни сте! Благодаря на всички ви! Поклон!

Дано и Господ мисли като мен и да ни чуе!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Смело малко момиченце си ти, Любов! Бъди силна! С теб са много хора!  Hug Hug Hug

Мило Наде, Вярваме в Любов(та) и Надежда(та)! Кураж, майчице, и много сили!  Hug Hug Hug

# 102
# 103
Бори се, мъничка Любов, и нека Бог да е с теб  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig.

# 104
Силно Вярвам, че днес детенце ще е добре!!! Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт