SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 258
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Сори, Angel_Dust , разбрала съм по друг начин това, което казваш.
И все пак мисля, че Сам е заключен в едно с Лу и първо трябва да го освободят от него, а след това от адската клетка.
А Сам, който стоеше под уличната крушка, е онзи Сам от отражението. Не мога да бъда по-точна в обясненията си, дано да ме разберете  Laughing

# 61
Ейнджъл, благодаря! Беше ми интересно да прочета статията. Все ще намери някой да се обиди за нещо.
Аз сега преглеждам screencapture-ите от последния епизод. Ето ги и малките палавници Самчо и Дийнчо  Laughing Heart Eyes

# 62
  • В средата на времето
Аз сега преглеждам screencapture-ите от последния епизод. Ето ги и малките палавници Самчо и Дийнчо  Laughing Heart Eyes

Самчо да го излапа човек Grinning Heart Eyes Сладурест бузьо Heart Eyes

Аз не разбирам индийците защо са се обидили? Rolling Eyes Защото хАмериканците им използват божествата за своите си цели, принизявайки ги или защото не са представени добре във филма? Rolling Eyes

# 63

Да разбирам ли, че ще има 6-ти сезон.  Hug
Не съм гледала последните серии от страх, че като ги изгледам и всичко свършва Simple Smile

Ще има, ще има. Grinning Аз сълзите си ги пазя за края на сезон 6, когато наистина всичко ще приключи Laughing

Сигурни ли сте, че ще има 6-ти сезон ?
Съжалявам за въпроса но не чета редовно, а бях останала с впе4атление, че този ще е последния.
Не съм гледала серията още, но Сам нали за да удържи Лу трябваше да пие многоооооооооо кръв.
Пресуши ли няколко демона Simple Smile я кажете !

# 64
Ще ме извините, че така рязко променям обсъжданата тема, но просто не се сдържах да не покажа тези сватбени снимки.  Joy Joy

Не е истина какви хахавилници са Миша и жена му! Кефят ме много!  Heart Eyes За първи път виждам сватба в супермаркет, явно това е някаква стратегия за привличане на клиенти за деня на Свети Валентин. Не знам дали успяхте да видите на една от снимките зад Миша има реклама на "Сватбен ден в Albertsons" само не се вижда коя е годината.
Да отбележа каква прелестна булка е Миша, много му тичка роклята с голото гръбче. А дантелените буфан ръкавки му придават една ангелоподобност.  married  Laughing

# 65
  • София

Дийн and Кастиел

Причините да ги обичам:

- Защото Кастиел го възкреси
- Защото Кастиел счита,че добри неща се случват на хората, които ги заслужават
- Защото Кастиел смята, че Дийн заслужава да бъде спасен
- Защото Кастиел мисли, че Дийн е специален
- Защото само Дийн ще вземе да обиди един ангел  и ще го заплаши, че ще му срита задника
- Защото при Миша и Дженсън има химия когато снимат заедно сцените
- Защото Кастиел знае за кошмарите, които преследват Дийн
- Защото Дийн го нарече "Кас"
- Защото когато има неприятности, Дийн се моли на Кастиел
- Защото Кастиел вярва в Дийн
- Защото Кастиел смята Дийн има потенциал
- Защото Дийн е неговата слабост
- Защото Дийн спаси живота на Кастиел
- Защото Кас е причината Дийн да се смее отново
- Защото Кас не знае значението на думата "лично пространство"
- Защото години напред в бъдещето и те са все още един до друг
- Кас знае как да ступа Дийн, а после да му се извини !- by WomanitKa

# 66
И да добавя Simple Smile
Кас знае как да ступа Дийн, а после да му се извини !

# 67
  • София
Ще го добавя към точките Simple Smile

# 68
  • В средата на времето
Сигурни ли сте, че ще има 6-ти сезон ?
....
Не съм гледала серията още, но Сам нали за да удържи Лу трябваше да пие многоооооооооо кръв.
Пресуши ли няколко демона Simple Smile я кажете !

Еййй Тома Неверни Crazy Ще има сезон 6, 100000% сигурност Grinning Wink

Пийна си Самчо на бързо няколко тубички от два демона Crazy Grinning Този път беше "културно" ...нямаше пиене на кръв директно от врата Mr. Green

Злата, снимките са свежи Grinning На Миша наистина му тича и роклята, че и грима. Виж къв нежен е излязъл чак Laughing

Джес, харесват ми причините  bouquet

# 69
Злате 10х   bouquet за младоженката Миша  Hug Паднах от хилене Joy

# 70
Хмм Ами може за това да е такъв какъвто го описвате. Нали Кас каза, че след толкова кръв няма да е същия. А още навремето като говореше с Уриел нали казаха, че ако прекали с кръвта няма да има път назад. Още тази вечер ще го гледам и ще изкажа предположения. Но лампите примигат, когато около тях има демон / демонска кръв / Simple Smile

# 71
Джес,   bouquet за причините!

Според мен демонската кръв беше най-малкия проблем на Сам и не мисля, че тя го е променила. Това, че успя да пребори Луцефер доказа, че е човек. А не знам защо се хванахте с примигването на лампите в присъствието на демони. Ако си спомните първия път като се появи Кастиел лампите направо изгърмяха. Бъзичкането с електричеството явно си е характерно да всички от библейския пантеон. Нали всички те са по същността си безтелесни енергийни създания. Не казвам, че Сам под лампата е ангел, но защо пък веднага решихте, че е демон?

# 72
Злате, пак мислим еднакво  Hug

# 73
Соня,  Hug
Ето още едно готино клипче, посветено на края на сезона - http://www.youtube.com/watch?v=22n4eU6IZcM

# 74
  • София
Моля моля няма защо   bouquet

http://anastdean.livejournal.com/ - подписи и аватари

Wall фен арт
http://i41.tinypic.com/mt2mok.jpg

http://i44.tinypic.com/2eoy9z8.jpg

Миша/Кас

Дийн/Кас

Моля не припадайте   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт