SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 242
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
bicho_malo, Joy Joy Joy Велико е! hahaha Мерси за комиксчето, много се смях Wink
Наистина днес как сме се разработили всички... Simple Smile

# 631
PS. Като стана дума за деца, ето едно тъпо-забавно Wincest-ко клипче и тук ще цитирам моята героиня Беки: “If you don’t like it, don’t watch it!”
Импала, няма такъв смях просто - Wincest привкусът никога не ми е по сърце и по принцип ако попадна на такова, веднага го спирам, но това специално са го направили тооолкова смешно Joy hahaha

# 632
  • В средата на времето
PS. Като стана дума за деца, ето едно тъпо-забавно Wincest-ко клипче и тук ще цитирам моята героиня Беки: “If you don’t like it, don’t watch it!”

Joy eйй страхотно е Joy ама се смях... Joy

# 633
Здравейте момичета и честит празник Wink Аз стигнах до края на 4-ти сезон Crazy. Сериалът си има своите недостатъци, но като цяло ми харесва. Тандемът Дийн-Сам е ненадминат Hug Има супер яки и смешни моменти - невинната, детска физиономия на Дийн, когато счупи статуята на ангелчето в последната серия на 4-ти сезон, плейбойските му изпълнения (в серията за фонтанчето, което изпълнява желания -  "Women, shower....we have to save those people"; "Сам, направо ме засенчи" - серията със сирената), физиономия-страх Mr. Green в "Жълта треска" (по този повод не мога да разбера как изобщо някой фен на сериала може да си посмисли Shocked, че Дийн е страхливец, при положение, че всичко беше представено толкова комично. Явно западните фенове много буквалистично приемат нещата Rolling Eyes) Изобщо двамата са уникални Flutter
Имам въпросче, малко неадекватно Embarassed Laughing Имате си private joke за градинарките и мараканките ли? Не мога да се ориентирам кой кой е и от къде идва закачката Embarassed Нещо, може би съм пропуснала из сериите Laughing Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 19:50 от kiora

# 634
Здравейте и с огромно закъснение честит празник на малки, големи и още по-големи момичета и момчета   ura

bicho_malo, страхотен комикс  Laughing, мерси   bouquet

Dana_Scully, снимката на Миша не бях я виждала, много красив бееее smile3544

и по повод клипчето от Импала, и без да знам английски се светнах за какво иде реч Laughing   Joy

http://www.prikachi.com/users/azii/35a.jpg

# 635
Имам въпросче, малко неадекватно Embarassed Laughing Имате си private joke за градинарките и мараканките ли? Не мога да се ориентирам кой кой е и от къде идва закачката Embarassed Нещо, може би съм пропуснала из сериите Laughing Simple Smile
Кiora, да те въведа в играта, понеже явно не си чела старите ни теми, това с Маракана и Градината (съответно Патрона/Тренера или Баш Градинаря) тръгна като обозначение на двата отбора - Sam girls или фенките на Сами, от които засега постоянни са Фейчето и Стич (и прелитаща в нисък пикиращ полет кандидат- мотика Галина) Wink, които са нашите Градинарки. "Градината" идва от епизод 4, сезон 5 - The End, в който за пръв път ни дадоха какво ще бъде, когато Сам каже "да" на Луцифер - Самчо–Луцифер беше облечен в страхотно изискано бяло костюмче и държеше червена роза в ръцете си, като го даваха в една градина, та оттам тръгна и това за "градинаря". Маракана, пък съответно олицетворява огромното множество от фенки на Дийн, които ако се съберат на едно място, със сигурност стадион Маракана ще им се стори тесен. На Дийн му казваме Патрона на стадиона по същите причини или пък Тренера, понеже в сезон 4, еп. 13 Afterschool Special беше в едно страхотно забавно спортно екипче от червени шорти, бяла фланелка и треньорска свирка. В темата редовни Dean-girls сме аз, Злата, Изида, bicho_malo (която твърди, че е "почитателка на мъжката красота" по принцип, т.е. който и от братята или Кас да й попадне, няма да го върне Grinning Mr. Green и Импала, която май повечко клони към Дийн, отколкото към Сам, но иначе май също е предимно от отбора на ненаситните.
Ако забравям някоя колежка от Маракана, моля да ме извини, все пак множеството на редиците ни никак не е малко.
"Кастиелки" казваме на фенките на Кас. Simple Smile Боби още си няма фен група, а множеството, които харесват и тримата са просто "ненаситници". Simple Smile

Което ме води до следващия въпрос - Сега като си наясно в коя фен група кои лица влизат, ти като каква се определяш точно? Mr. Green
(За по-подробна и изключително забавна информация, подкрепена с много снимки и фен-материали, горещо препоръчвам да прочетеш и предишните ни теми - поне ще се позабавляваш истински, определено имаме попадения Wink

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 23:17 от Dana_Scully

# 636
Дейна, много изчерпателен отговор, благодаря ти  bouquet Hug Все се каня да започна да чета старите теми и все не ми остава време Peace Embarassed
Аз съм тийм Сам поради една единствена причина - имам чисто luvbed апетити Laughing , но не бих простила Mr. Green Blush и на Дийн, който е по-магнетичния, забавен и интересен образ в сериала (за мен Peace) Кас is out of my league, подарявам ви го най-искрено Mr. Green

# 637
  • # супернатурална #
Добър вечер. Прилитам в нисък пикиращ полет  Joy и се приземявам в темата. Kiora, пускам ти и подотборите, щото както съм писала и преди, малко са чистите души, изкушени само от единия от братята, а и за останалите има място под слънцето Laughing
1. Главна мотика - определя Сам за единствен и незаменим свой патрон                                        1.Върл запалянко-определя Дийн за единствен и
                                                                                                                                                             незаменим свой патрон
2. Кандидат мотика (почти отрекла се от тренера)                                                                         2.Кокетка-мажоретка-много,много харесва
                                                                                                                                                                Дийн,но има снмки на Сам,които.........
3. Цвете в градината- Сам свети като слънце, а Дийн полива от време на време                             3.Ненаситница-много работливо момиче.Труди се
                                                                                                                                                                и в градинката и на стадиона

Айде, намирай се, но помни: точки 1 не са за всеки-дори едно мъррр по посока на чуждия патрон води до понижаване в длъжност. Виж, на по-нисшите нива от йерархията правата са повече, а задълженията-по-малко Laughing
А, сега прочетох за апетитите ти, мога да кажа, че ти просто си ми колежка по съдба.  Laughing

# 638
Аз съм най - голямата ненаситница  Twisted Evil
И градинки поливам, прекопавам и плевя. Слагам плашило отвреме навреме да разгонвам гаргите.  Joy
И на стадиона нямам умора. Помощник тренер съм Simple Smile Масажист и носач на кърпи. Дето се вика и върха на пирамидата на мажоретките Simple Smile

# 639
Дейна, прости ми, мила, но ще се наложи да те поправя, защото историята на Градинаря и Тренера съвсем не е такава Laughing
Аз съм я разказвала тази история вече Grinning Преди много много лета, преди няколко теми време, на хоризонта нямаше друга луда почитателка на Сам, освен моя скромна фейска милост Laughing Не че се оплаквах много, ама ми беше леко самотно. Та тогава оглеждах редиците на по-големия брат в търсене на жертва и забелязах, че Стичето се пропуква от време на време. Затова с лека обработка я прикотках и тогава й казах, че ако се откаже от Дийн ще я взема при мен да копаем заедно в градинката на фенството на Сам. Оттам тръгна градината и Градинаря.
Пак по това време някъде, мисля Изи, но може и да бъркам, обясняваше, че фенките на Дийн са толкова много, че цяла Маракана няма да ги побере. оттам тръгна прозвището Мараканките и Тренера.  Grinning

# 640
Дейна, прости ми, мила, но ще се наложи да те поправя, защото историята на Градинаря и Тренера съвсем не е такава Laughing
Аз съм я разказвала тази история вече Grinning Преди много много лета, преди няколко теми време, на хоризонта нямаше друга луда почитателка на Сам, освен моя скромна фейска милост Laughing Не че се оплаквах много, ама ми беше леко самотно. Та тогава оглеждах редиците на по-големия брат в търсене на жертва и забелязах, че Стичето се пропуква от време на време. Затова с лека обработка я прикотках и тогава й казах, че ако се откаже от Дийн ще я взема при мен да копаем заедно в градинката на фенството на Сам. Оттам тръгна градината и Градинаря.
Пак по това време някъде, мисля Изи, но може и да бъркам, обясняваше, че фенките на Дийн са толкова много, че цяла Маракана няма да ги побере. оттам тръгна прозвището Мараканките и Тренера.  Grinning
Ами да де - просто си имаме и конкретни епизоди, с които да онагледим, че зад прозвищата на патроните ни, стоят и реални събития, които сме видели Hug . В никакъв случай не искам да засягам фейската Ви душа или умишлено да омаловажавам кое от къде е възникнало, извинявам се, ако съм била грешно разбрана. Simple Smile
И като си припомних на Галя класацията, аз май не съм най-най-върл запалянко, по-скоро наминавам към кокетно-мажоретния тим, но предимно и единствено Дийн ми е в полезрението, Самчо го отразявам съвсем бегло. Simple Smile

# 641
  • # супернатурална #
Да, така беше, само Изи и Miriel (тя къде се загуби) се определиха като такива. Две на две твърди са, останалите сме чат-пат въздишащи по чуждото Laughing

# 642
В никакъв случай не искам да засягам фейската Ви душа или умишлено да омаловажавам кое от къде е възникнало, извинявам се, ако съм била грешно разбрана. Simple Smile
О, моля ти се, фейската ми душа е цяла и непокътната Laughing Само уточнявам фактите Hug

# 643
В никакъв случай не искам да засягам фейската Ви душа или умишлено да омаловажавам кое от къде е възникнало, извинявам се, ако съм била грешно разбрана. Simple Smile
О, моля ти се, фейската ми душа е цяла и непокътната Laughing Само уточнявам фактите Hug
А, добриЙе Simple Smile :* Притесних се да не си навлека магическия ви гняв;) Simple Smile Я, малко умилостивяване

# 644
  • # супернатурална #
Ау, Дейна, колко е голям!! И красив!!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт