SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 005
  • 732
  •   1
Отговори
# 660

Ох три красоти Simple Smile bicho malo лоша си Simple Smile
Ако на братята устоявам поради някакъв криво разбран морал Simple Smile и невъзможност да ме убедят от по близо, че да живееш в грях е по сладко, то на това сладко малко нещо в ръцете им как да устоя Simple Smile
Всъщност малкото като порасне може да изяде половинката и да ме отърве от гореописания проблем  Twisted Evil
Ама като се замисля как добре се разбира моя с животните най много да изяде мен Simple Smile за да освободи него  hahaha Joy

# 661
Закъсняват за кафето Дийн. Виж колко часа стана ......
НиЩо, Ще ги почакаме оЩе малко .......
Докато чакаме да сипим кафето ..... с това  newsm78
Диийн,  Joy Joy та това е ръждясал черпак   hahaha hahaha
Верно Сами, имаш право  Joy Joy Joy
Тогава да палим колата и ги водим на кафенце  Party
Добре де добре, ние Ще ви го донесем  Peace Hug

Ама като се замисля как добре се разбира моя с животните най много да изяде мен Simple Smile за да освободи него  hahaha Joy

Joy Joy Joy

П.П. Не можах да устоя от епизода: Phantom Traveller. Толкова млади и ......  Blush Heart Eyes

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 10:00 от bicho malo

# 662
Да-ам... Аз пък мога да се подърпам ма-а-лко, ей така - за запазване на реномето... С тази мисъл отивам да спя, най-накрая. Сладки сънища и на теб  Hug !
Laughing Същинска последователка на Леля Ог, която на млади години все се чудела дали не бяга много бързо от момците и гледал по-скоричко да намери корен, в който да се спъне  hahaha
Благодаря! Лека и на теб!  Hug
Леле-е-е, Злате-е-е!!! Как можа?! Не познавам леля ти, но знам за една newsm57 , която бягала от петела, ‘щото той много-много не пита, и си мислела: “Ако бягам много бързо ще ме помисли за недостъпна, а много бавно – за лесна. Я да взема да се спъна!” А аз съм добро момиче, възпитано, скромно, срамежливо, дори залупено, не налитам никога първа, не закачам и дори не слюноотделям по чуждото или ничието Innocent ... А ти така да ме изтипосаш прИед колИектива  Naughty ! Зла жена и т’ва е Crossing Arms ! Можеш да ми се извиниш с някой многопискелен, не много облечен, задължително в НЕтийнейджърска възраст Дий-й-й-н (да се чете като мъъ-ъ-ъ-р)! ppp
PS. bicho malo, сигурно е супер това, което си сътворила за нас в горния пост, но аз поне не го виждам.

# 663
Импалка, засрамих се от долните клевети, които изсипах по твой адрес и веднагически бързам да ти се извиня  Hug с не една, ами две нетинейджърски, прекрасни снимки на Дженсън, на които за съжаление е твърде много облечен за моя вкус  Mr. Green Ох, хайде и още един, че не се сдържах  Heart Eyes

П.П. Как така едно "добро момиче, възпитано, скромно, срамежливо, дори залупено" си е хванало грамаден мъжага моторист с кожено яке?  newsm78 Не ти е много чиста работата, май! (С последното веднагически си подсигурявям още един повод за извинение  Mr. Green

# 664
Ми-и лесно – ние сме класическото ‘отличничка + лошо момче’: аз го укротявам, а той ме ‘отлупва’ по малко... Незаменим е при неочаквани близки срещи с нечифтокопитни и нахални двукраки (в такива случаи е ставало и страшно).
Златенце  Hug , този път няма да се извиняваш – нали си знаеш, че те Heart Eyes (в най-невинния смисъл). И понеже знам, че харесваш и ‘телешко’, а аз си предпочитам само ‘бичешко’ (гле’й к’ва дума измислИх само Joy !), ето ти един ужасон – да вземеш да се откажеш. И накрая пак да припомня, че харесвам Дий-й-й-н (да се чете като мъъ-ъ-ъ-р), а не Дженсън (да се чете като ‘пуловерестото’ добро момче на мама). Това за другия път, когато ме 'настъпиш по края на опашлето' Whistling Laughing .

# 665
Злата, ти се появи, бравос! Simple Smile Голям смях на "диалога" ви с Импалката и само да си кажа, че и аз ако Дженсън или Джаред ме гонят, няма много-много да бягам (е, колкото за престиж малко, да), ами по-скоро и аз ще се придържам към желязното правило на Леля Ог. Wink Импалке, Дийн, Дженсън, което и превъплащение на съвършенството да ми се изпречи насреща, не бих го върнала. Mr. Green Но Дженсън над 18г., младите му версии Злата си ги кътка. Simple Smile

Чакайте и аз да ви пусна малко снимки от "досадното събитие, състояло се на 15.05.2010" или иначе казано The Сватбата на лятото:
На втората снимка забележете госпожата с каква бойна хватка е пристегнала Дженсън и особено триумфиращото й "дай 5" и доволната усмивчица - Ей ви доказателство как изглежда една жена, която най-после след 3-4 годишно чакане се е добрала до официална собственост върху Дженсън и физическите му дадености. Mr. Green Grinning Той като гледам не се дърпа особено, де... Simple Smile

"Може да съм женен, но никой не може да ми отнеме огромния клуб от фенки, които са готови на всичко за мен! Или само да се опита..., пък ще види той!" Grinning

Мислите на втората шаферка отляво надясно: "Хм, не стига, че тайно съм влюбена в него от толкова много време..., така и не успях да му го кажа, ми сега и Тази... взе че ме покани да й бъда шаферка... хм, леле колко е радостен да я види... тюх, да му се не види, трябва да се усмихвам сега и да се правя на щастлива, ха-ха... много смешно, смейте се вие..."

Много са сладки тук и двамата, а госпожата изглежда направо божествено! Тренера малко е с ушички в стил "Леголас в отпуск", ама простено да му е, пък и за Патрона по презумпция или само хубаво, или нищо - Той Не Може Да има снимка, на която е излезнал зле... Mr. Green

И за финал един прекрасен Джаред, който сигурно си мисли: "Ожени се и Дженсън, ха нека му, да види сега какво е!"

Златиния коментар, че Джаред бил толкова готин, че други хора до него изглеждат съвсем невзрачни, леекичко ми звучи като аха-залитнала изневяра към принципите на Маракана, но пък напълно съм съгласна, че само Дженсън на обща снимка може да озапти слънчевата усмивка на Баш Градинаря и да поотклони вниманието от него. Но пък снимките, на които двойната красота на J2 е събрана на едно място са си направо взривоопасни, та...  newsm78 на мен лично ми е трудно да устоя на който и да е от двамцата, когато са на обща снимка! Simple Smile  Embarassed

# 666
Ох, откога повтарям, че отборът на ненаситниците е най-добрия... 'Що да се лишава човек?
PS. "Леголас в отпуск" - велико Joy Joy Joy !

# 667
Ох, откога повтарям, че отборът на ненаситниците е най-добрия... 'Що да се лишава човек?
Аз пък съм нененаситна единствено на градински прелести и хич не го чувствам като лишение Laughing

# 668
Oще малко Джаред:

И едно малко поздравче за кастиелския отбор:

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 23:27 от Dana_Scully

# 669
Не не немогааа
ЛЕГОЛАС в отпуск  Joy Joy Joy
Поздрав по тоя случай с Леголас Топ 5 http://www.youtube.com/watch?v=jQzO_rJUnkA

# 670
Леголас в отпуск  newsm62 smile3501 бисер на месеца ..... Дейна ти ме разби, мерси и за снимките .........

То верно сме в най добрия отбор, ама ако мъжо разбере истинската ми съЩност, Ще се откаже от мен чрез Държавен вестник  Mr. Green

# 671
bicho malo,
Ще ти разкажа как аз се справям със сложната ситуация. Прикотквам Two Hearts Милото Two Hearts да гледа сериала с мен – така вижда 'конкуренцията' и може да я критикува. Аз, от своя страна, защитавам любимците си и, най-важното, както съм се гушнала в него му казвам: “Абе готини са, ама теб си те обичкам повече...” и докарвам един поглед, на който досега никой не е устоял. Сещаш се как завършва всичко kiss ... Това е – и очите (и сънищата) на Импалата пълни, и връзката (и Импалата  newsm66  newsm78 ?! ) цяла. Обожавам ‘мечоци’ с огромни сърца...
Поздрав: Candy Dulfer - Lilly Was Here

# 672
bicho malo,
Ще ти разкажа как аз се справям със сложната ситуация. Прикотквам Two Hearts Милото Two Hearts да гледа сериала с мен – така вижда 'конкуренцията' и може да я критикува. Аз, от своя страна, защитавам любимците си и, най-важното, както съм се гушнала в него му казвам: “Абе готини са, ама теб си те обичкам повече...” и докарвам един поглед, на който досега никой не е устоял. Сещаш се как завършва всичко kiss ... Това е – и очите (и сънищата) на Импалата пълни, и връзката (и Импалата  newsm66  newsm78 ?! ) цяла. Обожавам ‘мечоци’ с огромни сърца...
Поздрав: Candy Dulfer - Lilly Was Here

Импала, мерси много за съвета  Hug
Само дето при нас тоя номер не минава .... ВЕЧЕ ...... Даже оня ден, когато се обяснявах ме тук във форума за образователните снимките на Патрона (от които ти иде за зачетеш) дали са "фалшиви" или не ..... мъж ми минава, поглежда  Shocked (с насмешка) и заявява ..." Сега остава само да си купиш плакати и да си ги закачиш на стената в спалнята". Съответно на мен в главата ми  smile3521 newsm08 "оооо дааааа", ама реално погледнато Ще е много нагло от моя страна ........

# 673
Simple Smile Моя мъж вече е вдигнал ръце ... Голямата ми мания беше Едуард Simple Smile Там беше сблъсъка но после го преодоля Simple Smile Предствям си за братята какво ще каже Simple Smile Като знам за единия стриптизьор от Максимус Simple Smile то един загледах и той прати приятеля който беше с нас да ми го снима, а после заяви че отива да се боядисва защото харесвам руси  Joy Joy Joy За Едуард каза, че е гей  #Crazy така, че братята ще го отнесат също.
За гледане заедно не става. Ужасен е когато не му харесва нещо или реши да ме дразни
"Съдба на куртизанка", "Титаник", "Армагедон" точно да пусна някоя сълза и той каже нещо да ме секне и да ми стане неудобно Simple Smile така, че ... братята са си само за мен  Naughty

# 674
Здравейте,
Сприятелих се с едно девойче, което е било на кънвеншъна в Англия миналата година. Момичето поддържа блог и е публикувало подробна информация от първо лице за това как е протекло събитието. Ако на някой му е интересно да прочете информация от извора и то на български, заповядайте с линкче: http://supernatural.bg/rosered/?page_id=720, има също така и доста снимки с момчетата и останалите членове на каста и забавни клипчета. Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 03:34 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт