SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 203
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Дейна, страхотни снимки на семейство Падалеки, благодаря ти Hug А този много хубавия черно-бял Джаред е невероятен Heart Eyes

И за последно - един разбиващо хубав костюмиран Джаред: (цък за по-голяма)

Манупулация е за съжаление, ето оригинала - Саскуоч Laughing, от който е резната главичката:

# 691
Стиче, опасна си - Grinning Как успя толкова бързо да разузнаеш, че снимката е фейк? Grinning Hug Аз доста щях да се поизпотя, докато открия, все пак дори и фотошопвана, доста добре е направена. Simple Smile))

Телевизионната мрежа CW тази година ще се опита формално да се включи в номинациите за наградите за телевизия: "Еми" с четири сериала, които са добре познати на публиката: Vampire Diaries, Gossip Girl, Smallville и Supernatural. Промо на сериалите ще бъде включено в официалното списание на наградите "Еми" за тази година и има шанс накой от тях да бъде номиниран и за наградите. Традиционно се счита, че сериалите и шоупрограмите на телевизия CW, както и тези на Warner Bros (WB) са насочени към по-младата публика в тийнейджърска възраст и по тази причина често остават извън погледа на телевизионните критици, които ги подценяват като прекалено повърхностни и засенчвани от "сериозните" сериали и тв предавания, правени с таргет по-възрастна публика.
Да се надяваме, че момчетата след 5 години неуморен труд най-накрая ще имат шанса да се доближат до по-голямо признание на чудесната им работа и да погледнат на тях сериозно.
Ето я и пълната статия за номинациите тази година: http://www.deadline.com/2010/06/emmys-cws-f-word-themed-campaign/
Новината е чудесна, аз обаче споделям мнението на един от феновете във форума след статията:
"If anyone on the CW deserves an Emmy, it’s Jensen Ackles on Supernatural. He is absolutely stunning on that show & sadly will never be recognized for it since it is both on that network and a genre show. It’s sad that the Emmy votes can’t take those shows seriously, because some of the actors are truly deserving of the honor."
Наистина Дженсън (и Джаред) заслужават най-после признание, но едва ли ще бъдат забелязани от "големите критици", които са вторачени в шоупрограми с огромни бюджети като "LOST" или "House M.D".

И едно допълнително четиво - интервю на режисьора на "Batman under the Red Hood", който споделя мнението си за работата на Дженсън като озвучител на гласа на "лошия герой" в анимационното филмче. http://www.mania.com/andrea-romano-directs-voices-for-batman_article_122976.html
На Дженсън в игралното кино трябва да му се забрани дори да си помисля да играе лошите (хич не го бива за тази работа, нагледни примери - цялото му хорър творчество Grinning ), но явно в анимациите, където трябва да се представя с гласа си, е повече от добър, когато е лош Mr. Green. Поне режисьора на Батман-а не може да си спести суперлативите за нашето момче. Simple Smile

Такааа... излезна и допълнително инфо, че снимките от предишната страница, на които Джен и Джаред изглеждат невероятно сладки и влюбени, всъщност са от сватбената репетиция, състояла се три дни преди самото събитие. Simple Smile
Ето тука и една много сладурска снимчица, на която явно репетират момента с първия танц, но това не пречи на Джаред пак да си е със сценарийче, навито на руло в ръката Grinning Явно актьорското в него много трудно може да бъде изкоренено и се налага и за репликите на собствената си сватба да е в крак със сценария Grinning :Love:
- тука явно се упажняват дали могат да си кажат "Да"-то. Simple Smile
- тази вече я видяхте, но е малко по-големичка, а на мен официално ми е най-любимата от цялата фотосесия снимка - Джаред има нещо Бетовеновско в него - много класическо, драматично и влюбено Wink
- мама и тати Падалекови Simple Smile
- семейство Падалеки преди да се сдобият официално и с "демон" в редиците си Mr. Green

Тази снимка не че нещо, но демонстрира един огащен Джаред и тъй като преди време Градинарките, подкрепяни най-предателски от най-вярната Мараканка Изида, скъсаха от бъзици Патрона на Маракана, че се бил огащил в едно екипче за голф, Mr. Green не мога да пропусна да не ви демонстрирам, че и Джаредчо имал пуловересто-огащени снимки и то от събитие далеч по-важно от спортна голф-изява: Mr. Green

Първата черно-бяла снимка на зашеметителния Джаред с шалчето и разрошените кичури (ето я тука малко по-големичка) също е оттам Simple Smile

Ухиления баш шафер, който само четири месеца по-късно също узакони връзката с дългогодишната си любима, също е от Джаредовата сватбена репетиция. Simple Smile (пак малко по-голяма снимчица):

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 00:33 от Dana_Scully

# 692
Дейна мерси за НЕВЕРОЯТНИТЕ снимки и за статийката  Hug Hug Hug За награда получаваш това

И съм напълно съгласна с мението на този фен (доколкото можах да си го преведа  Wink) Честно казано, ако имаше начин да гласувам за някой от тези сериали, то биха били 1º и 4º.
Никога не бих разбрала какво толкова специално има в  "LOST"  newsm78. Изгледах един сезон, но на втория вече ми бяха втръснали пре достаъчно. Вярно че, свят голям и хора различни ..., но от 5 човека станаха 1000 (така е думата). Но както ида е. Ще стискам палци на нашите момчета и ако не спечелят, аз специално Ще им дам (нали съм им го връчвала вече няколко пъти  Whistling )

# 693
OMG, bicho_malo, разби ме с тази снимка! Hug Как да си легна сега... Simple Smile Мерси за поздравчето. Ако имаше възможност и аз бих гласувала за VD и SPN. Wink

# 694
OMG, bicho_malo, разби ме с тази снимка! Hug Как да си легна сега... Simple Smile Мерси за поздравчето. Ако имаше възможност и аз бих гласувала за VD и SPN. Wink

Дейна,   tiptoe марш в леглото  Joy Joy
ЛЕКА НОЩ

# 695
Прелитайки над темата с нисък бръснещ полет пускам няколко бомби бум  бум  бум  бум  бум....
На първата снимка ми е особено любим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, а на последната като му видя кривата усмивка и ми се подкосяват краката  Heart Eyes Heart Eyes
И накрая БУМ! БУМ!

# 696
Прелитайки над темата с нисък бръснещ полет пускам няколко бомби бум  бум  бум  бум  бум....
На първата снимка ми е особено любим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, а на последната като му видя кривата усмивка и ми се подкосяват краката  Heart Eyes Heart Eyes
И накрая БУМ! БУМ!

Златаааа, от толкова невероятни бомби, ме остави без дъх Crazy. Особенно на ТАЗИ. То бива бива, ама чак такава перфектност  Blush Heart Eyes
Преди малко четах в един форум, че искат да направят Видеоигра по SPN и сценария да е по книгите. Щяла да бъде безплатна и т.н. Интересното е че съЩествува вече една (или поне има трайлер на една), но за мен е прекалено агресивна .... Надявам се, другата да е реалистична (не че Ще играя .... ама знаели се  Whistling).

# 697
  • София
Това не е ли GTA4? Ако не се лъжа нещо беше...mythbusters...или нещо от сорта....но не СПН това, поне си мисля, че нямат общо...Simple Smile

И за добро утро Simple Smile Цък и Цък

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 10:25 от Angel_Dust

# 698
Това не е ли GTA4? Ако не се лъжа нещо беше...mythbusters...или нещо от сорта....но не СПН това, поне си мисля, че нямат общо...Simple Smile

И аз така мисля. Основното е, че взимат идеята от друга игра и правят леки промени ..... За да се получи добре трябва някой не се заеме да я направи от "0" и т.н.

# 699
  • София
Аз не мисля, че са взели каквото и да е...мисля си, че е самото ГТА, а не СПН играта...ще отида да потърся...ама ако е СПН това...няма да го играя...хич не я харесвам ГТА супер...жестока игра...

То всъщност има ли потвърждение, че ще правят...аз сега чета, чета...и само намирам петиции и теми, колко би било хубаво...но никъде май не пише, че със сигурност ще има такава?

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 10:50 от Angel_Dust

# 700
Ехаа, опасни сте, как разузнахте, че имало и RPG със сюжет, подобен на SPN? Hug Прегледах видеото на bicho_malo и на Ейнджъл и се зарибих да видя какво още има по темата - ами има: GTA e отново, но е направено по еп. 1 от сез. 1: Woman in White Не е върха на RPG-дизайнерската графика, но пак е интересно да се види как са ги направили. (Грознички и ръбати са малко героите, но ако с правенето на играта се заеме истинско гейм-студио, резултатите могат да бъдат повече от натуралистични) Wink
Иначе на трейлъра на bicho_malo много натуралистично Дийн отстрелваше пешеходци, което не ми се понрави особено, но ако ми попадне играта, бих врътнала ниво-две, за да видя как е. Simple Smile

Специално за bicho_malo и Angel_Dust, поздрав за добре свършената разузнавателна работа:

Girls, you rock!

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 12:06 от Dana_Scully

# 701
Стиче, опасна си - Grinning Как успя толкова бързо да разузнаеш, че снимката е фейк? Grinning Hug Аз доста щях да се поизпотя, докато открия, все пак дори и фотошопвана, доста добре е направена. Simple Smile))
Е как, бе, Дейна, моля те, засягаш ме на градинарска чест! Laughing Всяка примерна кучка пазач познава до най-малкия детайл господаря си, всяка бръчица и светлосянка, всяко мускулче и извивчица Grinning Как не можахте и вие да се усетите, че подпухналото лице на Саскуоч не пасва съвсем на елегантния костюмиран тип, не знам Laughing Във всеки случай, ние си го обичаме й гушав, като на оригиналната снимка Heart Eyes

Благодаря ти отново за приказните снимки Hug Невероятни сладури са Джен и Джаред, а на някои снимки, той е истински дъхоспиращ Heart Eyes

# 702
  • София
Аз сега гледах и още клипчета..тук пък е ГТА Сан Андреас...
http://www.youtube.com/watch?v=-2h806dBHlY&feature=related
http://www.youtube.com/user/flp12321#p/a/u/1/uuCqlkGElUw

обаче какви са ръбати грозници... нещо не ме кефи Simple Smile))
Аз си мисля, че ако направят наистина игра по книгите или филма...не трябва да е някаква малоумна пукавица...

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs632.snc3/31697_118 … 963_3816404_n.jpg а тази снимка ми стана любииима Simple Smile

# 703
Специално за bicho_malo и Angel_Dust, поздрав за добре свършената разузнавателна работа:

Girls, you rock!

newsm56 smile3544 Дейна мерсаж, казано така (от Патрона), чак ушите ми се запалиха от свян  Embarassed.
А заиграта, тези момчета дето искат да я правят, си търсят програмисти (който санамерили всъЩност), добри художници и т.н. ..... т.н. ....... Когато има някакъв резултат Ще ви кажа/ покажа.

И на мен, Толкова са   Heart Eyes newsm76 txtloves Heart Eyes Two Hearts

# 704
 Heart Eyes , Hug и omm за всички, които ‘изкопават’ всякакви интересни неща, свързани с общата ни мания. Благодаря   bouquet ! Невероятни сте!

Поздрав: Creed - Higher

Общи условия

Активация на акаунт