Редно ли е жена на 62 години да осинови дете?

• 25 709
  • 400
  •   1
Отговори
# 195
Коя колежка? - това не би си го позволил никой лекар, да изнася инфо за здравословното състояние на някого.
Това го има само в блога на някоя си Ася Пенчева.
Шушон, ти ли си Ася Пенчева?

# 196
Д-р Росица Вачева е казала, че поведението на д-р Красимира е гранична личност. И айде, не е диагноза, а квалификация някаква. Все тая. Не съм Ася Пенчева.

# 197
Психопатия, странност, особеност в характера, чешитизъм...  Mr. Green
Просто уточнявам.

# 198
Безмислено и уморително е да повтаряме като латерни едно и също. Ясно е, че никой не променя позицията си конкретно за тоя случай.
 Да се помолим за Жаклин и Мери!

# 199
Д-р Росица Вачева е казала, че поведението на д-р Красимира е гранична личност. И айде, не е диагноза, а квалификация някаква. Все тая. Не съм Ася Пенчева.
От психото в Русе  нали?
Имаше интервю с нея в месния вестник.
Страшно е благодарна на екипа от Плевен  ooooh!

# 200
Колежка на д-р Красимира публично оповести диагнозата й - гранична личност.

Ти не знаеш ли, че всеки абсолютно всеки психиатър може да постави диагноза на абсолютно всеки индивид?

# 201
Глей ти! Аз пък не бях чула Красимира да е била на психотерапия, но като гледам колко много от вас се изказват за нейното здравословно състояние като експерти, поне с магистърска степен по психология, какво би удържало всеки, уважаващ  себе си специалист в областта, да й постави диагноза по телевизора или на база нейно изказване в пресата. Пълен абсурд!

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 23:26 от Ejika

# 202

Никой лекар няма право да разгласява информация за здравословното състояние на никого, дори да не му е пациент.
Силно се съмнявам в истинността на казаното. Най вероятно е плод на напън на наситено жълт журналист.

# 203

100 години стаж в Психиатрията, "убийствена" визия, никаква мисъл в главата за съществуването на децата след безумното й желание, безумни оправдания за това, коя е причината да поиска деца на такава възраст...май съвсем не ми трябва магистърска степен по Психология, за да предположа, че едната страна в ситуацията го прави за слава, другата...хм, защото нещо й куца? newsm78

# 204
Жената не се държи адекватно
Това което не ми е ясно е защо като толкова е искала деца не си е осиновила едно по-голямо детенце
Моето мнение за нея не е хубаво и мога много да пиша ,но децата са факт и наистина няма смисъл да я нападаме поваче
Дано децата да са добре и Красимира да успее да ги отгледа колкото се може по-добре и да пораснат едни щастливи деца (за съжаление не си представям как ще стане това,но може пък и да ни изненада)

# 205
Рафаела, от поста ти разбрах сл.:
 1) Всеки психиатър с повече стаж по специалността е луд.
 2) На 62 години, ти ще имаш визията на Анджелина Джоли.
 3) Владееш телепатия, защото вижда се, четеш мислите на хората.

п.с. Само за информация: лекарствените средства от групата на антидепресантите се харчат 10 пъти повече от аспирина. Май всички сме психиатри с многогодишен стаж.

# 206
Мили майчици, понякога не ви ли досрaмява, само малко така, от всичкия бълвоч за жената , дето го плескате на мегдана?
Тази ли е единствената, дето буди възмущението ви?
Само тази ли е с противна визия и откачалка, според вашите думи?
Ми да се забрани на всички грозници с лека форма на откачане, па и невъзпитани, дебели, космати и квот се сетите там вие младите и красиви фиданки във фертилна възраст, да имат деца? А?
А най-добре с камъни на площада...кво ще кажете?
Разчепкахте  на жената живота, в най-долната кал я навряхте...малко срама нямате ли?
Имала ли право, нямала ли...вие от позицията на какви го решавате това? На безгрешни красавици, млади и перфектни? На Господ ли се правите? А защо?
Фрустрирани сте жестоко, много от вас са вечно гладни и на диета, космати, разплути и с целулит,  без грам самочувствие и никаква реализация в живота, освен кой ще надвие - свеки или снААта, или кой ще грабне наследството- зълвата или снААта. ( за справка "красивата мекица" и "дом и свеки")
Грозно, много грозно! 
Анонимни теми за изневери, селски изпълнения за наследствени балкониери в Дружба 153 и т.н.
Ама що анонимно бре? Да не ви наскача глутницата милозливки ли?
А тази, старата родилка, щото не може да се защити и името и знае всеки, не е анонимна, дай да я захапем, да си изкараме всички циреu от задника на нея!
Да пази Господ децата, ако оцелеят, да не ви влизат в полезрението и устенцата, че пишман ще станат що са оцелели!
Молитвите за децата може да си ги спестите, звучат като клетви.

# 207
Ти направи баш като тези, които плюеш. Оспорваш правото на различно от твоето мнение, обиждаш наред, раздаваш квалификации на кило и високомерничиш.
 Грозно, грозно, чак отблъскващо.

# 208
  • София
От психото в Русе  нали?
Имаше интервю с нея в месния вестник.
Страшно е благодарна на екипа от Плевен  ooooh!

Тая психиатърка в същото интервю се кълнеше с две ръце, че Красимира е абсолютно здрава физически и търчи като кон по еди-колко си километра на ден.
После се оказа, че била оперирана от миома.

А Жаклин е зле. Всъщност - много зле.

А темата беше за осиновяването. Чакам ключ и тук.

# 209
Точно така. Уж красиви и млади, а недоклатени.
Искат право да решават кой да се размножава.
Едва ли има по-грозна тема от тия в някой форум изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт