Редно ли е жена на 62 години да осинови дете?

• 25 789
  • 400
  •   1
Отговори
# 240
Исках да кажа, че клиничните пътеки се плащат на различни отделения. Предполагам обаче, че кръвното е било медикаментозно повлиявано по някакъв начин. Не че не е имала вариант за напускане на болницата. Каква е цялата история не знам,не я следя, възмутена съм от налудничевото желание на една жена и амбицията на шепа безкрупулни докторчета. Наистина се надявам дечицата да оцелеят и проблемите им да са сведени до минимум. Надявам се и майката да е жива и здрава дълги години.

# 241
  • София
А за неонатологията в Русе, аз пък се чудя дали тази операция и белодробния проблем не са свързани с тяхната работа. В Сф не е много обичайно дете родено в 29 седмица да има такива проблеми.

ти нали прочете, че Жаклин е родена 500 грама?
и изобщо, много специалист тук, много нещо.  и по клинични пътеки, и по болнично финансиране, и по неонатология...

Ами споделяме какво сме видели и чули, не се правим на специалисти. Явно 500 грамовото дете е жизнено, за да издържи толкова време и такива процедури... А коремните операции на недоносени тук се правят от екип от Пирогов, коремни хирурзи, въобще не ми е ясно неонатолог ли е оперирал корема? В Русе едва ли има такива микро-коремни хирурзи.

# 242
TanyaMG голяма компетенция голямо нещо  дано поне имаш някакво медицинско образование ,че иначе да даваш толкова акъл би било нелепо.

# 243
    Никога не съм писала в тази тема. За мен лично да родиш дете на тази възраст е безумие имаики предвит последствията за децата. Въпреки многото случай има детеродна възраст и повечето раждания извън нея са доста рисковани. Всички искаме да имаме деца, но това желание не се ражда на 62години.
   Второ тези деца трябва да се отгледат...Някой хора живеят и до 100 години способни и още едно поколение да отгледат, но колко са тези?
   Да родиш /не да желаеш да имаш дете/ и да отгледаш едно дете на тази възраст?!
   На 62 години можеш да осиновиш дете но трябва да е малко по-голямо и все пак не бих искала да ме питат и не само мен а и детето ми дали съм му баба?

# 244
ти нали прочете, че Жаклин е родена 500 грама? това не е обичайно тегло на плод в 29-та седмица! не ти ли направи впечатление най-напред, че тя е толкова малка и второ, че сестра й е била почти 2 пъти по-тежка от нея? Имелда Маркос го написа това още в началото на дискусиите - очевидно тези бебета са страдали вътреутробно от недохранване. затова са толкова дребни и затова е тази огромна разлика между двата плода.

Това е нещо, което се питам от първия ден на тази история.... До този момент три, четири жени го споменаха само... Мираета, Имелда Маркос, Джам - сигурно има още една две...

На псевдодемократите и любителите на клишета стил "Всеки има право на мечти" искам само един въпрос да задам ... коя мечта оправдава гарантираното страдание на две, макар и неродени деца. Защото  в цялата история едно нещо е било 100 процента сигурно и известно както на докторите, така и на мечтателката:
Една 62 годишна матка няма как да износи и изхрани пълноценно дори едно дете. Ако ще с амброзия от Олимп да се храни майката. Било е сигурно, че децата ще гладуват в утробата... Това го казаха доста лекари още в началото на този разкошен бг риалити формат

# 245
  • София
TanyaMG голяма компетенция голямо нещо  дано поне имаш някакво медицинско образование ,че иначе да даваш толкова акъл би било нелепо.

А ти откъде прецени какво образование имам. Ами дай инфо кой оперира на бебето, нали си от Русе и виждам имаш познания?
Не виждам какво лошо има хората да са информирани какво се прави в Сф и как, за да знаят за в бъдеще. Или най-добре нищо да не се знае и всичко да приемаме като чиста монета.

# 246
Нали това е върпоса, защо майката не е насочена към МД навреме, дори още в началото на бременността
Защо докато не мина седмица от раждането я криеха, а после я изтипосаха в новините...

# 247

А ти откъде прецени какво образование имам. Ами дай инфо кой оперира на бебето, нали си от Русе и виждам имаш познания? Не виждам какво лошо има хората да са информирани какво се прави в Сф и как, за да знаят за в бъдеще. Или най-добре нищо да не се знае и всичко да приемаме като чиста монета.
О, да благодаря ти за знанията, определено твоята дума по тежи от тази на русенски и плевенски неантолози  ooooh!
Акосхващаш не съм преценила какво образование имаш само се надявам да е медицинско .

# 248
А всъщност става ли ясно от някъде, че майката не е насочена към МД?

# 249
Ми документално не знам, ама тя може да не е искала, в предвид факта, че там са й отказали ин витро...де да знаем ние, само предполагаме, в интервютата това не се споменава

# 250
Нали това е върпоса, защо майката не е насочена към МД навреме, дори още в началото на бременността
Защо докато не мина седмица от раждането я криеха, а после я изтипосаха в новините...

Не мисля че са я крили. Просто децата са родени с абортно тегло. В такива случаи се изчаква до 7мия ден и ако децата преживеят, едва тогава се обявяват за родени и записват в регистрите

# 251
  • София
Емин при Гала доста тежки обвинения изсипа към колегите си от Русе - като започнеш от това, че са направили секциото в толкова ранна седмица /твърдеше, че е могло да се задържи още/, защо въобще е родила в Русе а не е насочена към голяма болница при положение, че е лежала седмица в русенската болница преди да се пристъпи към секциото, както и факта, че не са огласили раждането.

# 252
За абортното тегло..разбирам, не съм го знаела  Sad
Защо е родила в Русе...ми Красимира да каже, според мен е постъпила емоционално и е разчитала на колегите си там, защото вероятно не са отправяли упреци към нея, а те пък са се съгласили, защото им е колежка...може и там да се е разплакала сърцерадирателно
Това разбира се са мои предположения, защото не разбирам иначе коя болница би си сложила главата в торбата

# 253
  • София
Емин вече доста пъти се показа като непочтен човек - професионално и персонално. не бих му обръщала внимание на обвиненията.

аз лично проследих случая на една негова пациентка, която едва не си отиде от тоя свят поради остър хиперстимулационен синдром, защото д-р Емин си беше изключил телефона и заминал в отпуска, след като й беше казал, че й няма нищо и да търпи. приеха я по спешност в клиника Щерев и я спасиха.

# 254
Може ли някакъв линк за вчерашното предаване на Гала!  

Общи условия

Активация на акаунт