Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 450
  • 728
  •   1
Отговори
# 420

Не ви ли прилича на г-ж Оя?

Сега като каза, актрисата, която изпълнява г-жа Ойя не участваше ли и в "Перла" ?
Доколкото помня де, не съм сигурна

# 421
  • Пловдив

Сега като каза, актрисата, която изпълнява г-жа Ойя не участваше ли и в "Перла" ?
Точно - беше детската учителка, Зейнеп, която стана любовница на бащата на Мехмед...

# 422

Точно - беше детската учителка, Зейнеп, която стана любовница на бащата на Мехмед...

Ааа добре, мерси  Hug

# 423
Кралице, кога ще пускаш нова анкета в блога  Whistling

# 424
  • Пловдив
Кралице, кога ще пускаш нова анкета в блога  Whistling
Довечера, само Чеб да обобщи данните Peace Щом я пусна ще ви пиша тук, да знаете Hug

# 425
Имате до 22.00 време да предлагате, кой не е предложил още. Тогава слагам край и почвам да броя номинациите.  Peace
Готова съм.  Peace
Сега ще чакаме всички Ледената кралица да ни изненада много приятно, в което не се съмнявам.  newsm51

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 22:10 от Cheburashka

# 426
# 427
да попитам нахално - кой блог?

# 428
# 429
# 430
  • У ДОМА
Според мен наистина най-кухата лейка е Джейда-изтърва си късмета дето се казва!Ами така е като седиш на два стола накрая падаш на земята!Грам мозък няма в тая жена!Накрая даже щеше да се трови тая глупачка-хубаво че беше Неджля!

А що се отнася до героя Али Ръза -не мисля че въобще той трябваше да участва в анкетата като номиниран!Ами помислете-не е ли той  най-интелигентния и най-трезво мислещ персонаж в сериала?-разбира се че голата вода е Шефкет!

В реалния живот Халил Ергюн и Дениз Чакър са много добри приятели!

# 431
добро утро, мацки Simple Smile
Фикрет, благодаря за линка Simple Smile

а тази седеф въобще не ми харесва - една ми е такава меланхолична, бавна...

# 432
Добро утро.
Да ви е на кафе! Laughing

# 433
Добро утро и от мен  Hug
Мерси за кафенцето.     bouquet
Страхотно оформление на анкетата Ледена кралица.   Hug     bouquet

А що се отнася до героя Али Ръза -не мисля че въобще той трябваше да участва в анкетата като номиниран!Ами помислете-не е ли той  най-интелигентния и най-трезво мислещ персонаж в сериала?-разбира се че голата вода е Шефкет!
[

Али Ръза го предложи Пеламбре (не сам сигурна как се пише на латиница, за това го пиша на български). За това го има в анкетата. Обмисляме с Ледената кралица за следващите номинации да участват тези, които са предложени от поне 2 потребители.  Peace

# 434
Добро утро, момичета, мерси за кафенцето, гласувах за куха лейка - Джейда, защото Хайрието оттук нататък няма какво да губи, докато Джейда изгуби много и остана без нищо.
Голата вода се подразбира кой е - Шевкетчо мамин hahaha
Snejkata, като видя, че си писала в темата си казвам - Неджля е писала, снимката е много хубава, която си си сложила и затова правя така те асоциирам с нея.

Общи условия

Активация на акаунт