Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 36 804
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Като гледам анкетката,май Ферхунделката я обичате само на екрана  да си я гледкате  Laughing.И аз това исках да кажа,може и да е забавен ,интересен персонаж,но да си стои във филма,да не е посмяла да излезе от телевизора  Laughing

# 451
Като гледам анкетката,май Ферхунделката я обичате само на екрана  да си я гледкате  Laughing.И аз това исках да кажа,може и да е забавен ,интересен персонаж,но да си стои във филма,да не е посмяла да излезе от телевизора  Laughing
В грешка си,феновете на Ферхунде просто явно предпочитат само да четат,понеже тук ги нападат много злобно! Naughty
А иначе мисля,че няма нужда  от нови полемики,но Ферхунде,Ахмет и Нехир са хората,които бих допуснала или подобни на тях  съм допуснала в обкръжението си.
За Мис Куха Лейка -Лейля,Мистър Гола вода-Шефкет.

# 452
Браво рози!!!   bouquet  Направо се чудя как можеш да си толкова точна- изписваш мислите, които не мога да формулирам

# 453
  • до една звездичка
Днес пак ли няма да има филм?

# 454
# 455

В грешка си,феновете на Ферхунде просто явно предпочитат само да четат,понеже тук ги нападат много злобно! Naughty
А иначе мисля,че няма нужда  от нови полемики,но Ферхунде,Ахмет и Нехир са хората,които бих допуснала или подобни на тях  съм допуснала в обкръжението си.

Изобщо не съм в грешка,защото гласувайки,ние изобщо няма и да разберем че са гласували за нея.
А  предният си пост го написах повечето шеговито,ама както и да е.
И да питам-ти говорител на всички фенове ли си?

# 456
Днес пак ли няма да има филм?

Няма да има  Sob  Ще дават България търси талант

# 457
  • Burgas
aз гласувах за ДЖЕЙДА и за ОУЗ

# 458

Изобщо не съм в грешка,защото гласувайки,ние изобщо няма и да разберем че са гласували за нея.
А  предният си пост го написах повечето шеговито,ама както и да е.
И да питам-ти говорител на всички фенове ли си?

newsm47Може и да стана,щом предлагаш Laughing /шегичка/

# 459
Има разлика от това,дали харесваш даден персонаж във филма и хора,които да са около теб!
За анкетата - Али Ръза,Нехир и Гюлшен!
за лейките - Лейля и Шефкет!
Искам да имам съседи като Ахмед,Нехир и Али Ръза,а не като моя съсед,които поздравлява когато е на
кеф,прави ремонт без да се съобразява с часови пояси,ненужните вещи и боклук складира на площадката и др.
Няма нищо по-хубаво от добри взаимоотношения ,а съседите са основен фактор.
Това е и една от причините да гледам филма - харесва ми съпричеността към другите,да живееш, да се вълнуваш от радостите и тревогите им,да се стараеш да направиш деня им по-добър.На кой му се е случвала скоро сценката с посрещането на Неджля от болницата и Нехир с баницата?Искам Нехир за съседка!

# 460
  • В тъмната гора.
Като гледам анкетката,май Ферхунделката я обичате само на екрана  да си я гледкате  Laughing.И аз това исках да кажа,може и да е забавен ,интересен персонаж,но да си стои във филма,да не е посмяла да излезе от телевизора  Laughing

Напротив, анкетата е анонимна и няма причина някой да се крие или да си трае. Просто толкова искат Ферхунде в къщата си. Явно феновете на Ферхунде са "НАЙ- ШУМНИ И ГРЪМОГЛАСНИ" та затова създават впечатление, че са много.

# 461
Радвам се, че ви харесва новата анкета. Вашите реакции са ни най-добрата отплата за труда.  Hug
Гледаме да ги редуваме предложенията за номинациите, едната седмица да са за филма, а другата за потребителите, които пишат в тази тема. Така, че следващата ще е свързана сигурно с потребителите тук.  Peace
Тъй като възникна малко объркване при последната анкета и за това да си питам тук във форума, да кажете как да организираме по-добре нещата.  Flutter
Според вас всички ли, които са предложени трябва да отидат на номинации или само тези, които имат поне 2 гласа?  newsm78
Сега ги пуснахме всички, ама някои хора се учудиха защо Али Ръза е вътре. В анкетата е, защото е предложен от един човек. И за следващите анкети ли да пускаме всичките, както сега или да има някакъв лимит за гласове. Да е предложен поне от 2 или 3 човека.  Thinking
Понеже ние с Ледената кралица не можем да преценим кое е по-добре пък и не искаме някой да се почувства ощетен, че не му е признат гласа, за това вие кажете как да стане. Да пускаме всички предложени или да има лимит.  newsm78

# 462

Гласувайте за нея в темата:Красивите турски актриси

# 463
  • до една звездичка
Гласувайте за нея в темата:Красивите турски актриси

beauty, моля не ни пълнете темата излишно! Tired
Знаем я къде ви е темата за красивите турски актриси и ако искахме, щяхме да гласуваме в нея! Tired

# 464

красива белла
и аз мисля като теб,имах много добра съседка,но за съжаление се премести при децата си.Добрия съсед е повече от брат,и това не са само фрази,и аз съм помагала,и на мен са помагали в най-нужния момент.Тези отношения все още ги има за щастие,макар винаги да има изключения.
Мишел_ "най-шумни и гръмогласни" едва ли се отнася точно за феновете на Ферхунде, иначе определения за кухи лейки и голи води щеше да има през ред за всички без изключение от сем.Текин. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт