Отговори
# 375
Честито на Месечинките днес.    bouquet  bouquet  bouquet  

vess_82 - Честита нова придобивка. Много сте сладки Simple Smile да сте много послушни  Heart Eyes
elist - каква диета кви пет лева ... Wink Wink Wink Heart Eyes
Дам ставате за фотографи, а малките за фотомодели  Heart Eyes Peace
yani4ka_83 - май ще успееш с цопането в басейнчето като гледам времето днес  Peace Simple Smile

Мия действително Мишко ти е одрал кожата  Simple Smile Heart Eyes Много сладка снимка  Hug

Аз съм за Борисовата градина, че до Южния парк за съжаление няма как да се класираме с градския транспорт, а не ми се мисли за такси  ooooh! Че то в работната седмица ще ми излезе през носа  Peace

Ние се пооправихме от температурата и поспряхме с желанието за дъвчене на разни неща и непрестанното мрънкане за всичко... явно и този път се разминахме с изникването на зъбчето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
sin4eska
Цитат
Кло,отде толкоз кърма?  Браво!За да се напрегнат моите гърди колкото твоите трябва да минат поне 12ч от последното цокане.А уж не съм заместила хранене,цокаме и преди пюрето.
признавам си, чак сега сколасах да чета назад ... Embarassed То от двудневното мрънкане не ми остана ред  Twisted Evil
Ми има щото е на поискване. Той не ползва биберон и познай кой е залагал ката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green...
Gulia - какво стана с теб? Как са изследванията?
yani4ka_83 - много сте се уплашили и двамата  Hug Кога ли и Тони ще се изтръска така от количката, защото още не го вързвам Embarassed Но взех да се замислям по този въпрос  Peace
Янечек, ако ти е по удобно педагогическото него използвай Simple Smile Аз правя сборна комбинация от всички, но умерено (като го видя че иска от нашата храна му давам да опита лъжичка две, но не повече или топвам пръст в яденето и после в неговата уста  Simple Smile Simple Smile Simple Smile . Иначе си продължавам да му давам пюренца, каша,  кисел и супички . но зеленчуковите пюрета повече няма да давам, детето не ги иска въобще и ги хвърлям ...
Василенка ми се губи нещо от отбора  newsm78 newsm78 Покреи двете щерки и фермата май не и остава много време за нас  Wink Wink Wink

Хайде да ви оставям че нещо ми се приспа, определено след този дъждец преди малко дето пръсна в Дружба е по свежо Simple Smile Гушкам Тонито и заспиваме двамата Simple Smile
Лек ден от нас  Hug Hug Hug Hug

# 376
vess_82 много сте сладки....Столчето ви е много хубаво PeaceКакъв модел е?

# 377
Привет  Hug
Синческа,честито ! и на всички останали, които имат месечинка днес.Много да ви радват бебоците   bouquet
Весс_82, честита придобивка,със здраве да си я ползвате !
Елист, страхотни сте, интересна книжка Peace

От сутринта бяхме на вън и мислех пак да излезем, то пък заваля  Sad
ето ни на люлката,която както ви казах много харесах  Mr. Green
http://dokosvane.snimka.bg/family/ve4e-na-7-meseca.503849.18938089  /последните 4 снимки  Sunglasses /

# 378
Yana, здравей!
Син4еска, честито ви!

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 18:17 от Renew

# 379
Анджи ви праща много поздрави и ви благодари за пожеланията! Wink
Весс,пропуснах да ви кажа,че сте много сладки!Придобивката ви е много хубава!А ако се опасяваш,че ще изцапате столчето слагай някаква пелена,аз храня Анджи в столчето за кола още,и като ядем моркови и други такива ужасно цапащи неща слагам едно чаршафче или пелена.
Мия,все едно виждам тебе в бебешки вариант  Mr. Green
Янечек,честито ви второ зъбче   bouquet ,кофти това с пюретата,явно Каменчо си го връща за "бездействието" ти толкова месеци и иска ти да му готвиш  Mr. Green
Цвети,много хубава люлка!И малката как се кефи! Heart Eyes
И  аз ще взимам подобна,чакам таткото да се върне да обиколим и да вземем,и да ни я закачи,че аз съм с две леви ръце.
Забравих да ви се отчета,вчера бяхме на консултация.Лекарката като ни видя вика "ама в тая жега що идвате?Нямате ваксина,нито нищо"  Shocked аз само смотолевих "ми да я премерим" Баси наглите!Изпросих си направление за ортопед,че още не сме ходили нито веднъж.Те двете със сестрата ми се пулят "ама още ли не сте ходили???" викам "не" ми как да идем като колкото пъти и кажа да ми даде направление все вика другия път. #Cussing out
Питах какво е желателно сега да въведа,месните или плодовите пюрета,тя вика ако искаш почвай месните после попарата.Карай,ще си я карам както аз си знам.
На излизане попитах кога да дойдем пак,тя вика "ако е толкоз топло хич не идвай"  Shocked
Питах за вигантола,докога да го давам,че вече е топло.Тя вика "давай и юни месец,пък юли и август спри" Така мисля и да направя.Всъщност на мен шишенцето ще ми свърши преди да изтече месеца,та когато свърши тогава спирам и аз. Peace
Та пораснали сме с 375гр и 1.5см,вече сме 7125гр и 66см.Моля впишете ни в отбора на финните бебоци! Mr. Green
При нас още пече,не е заваляло.
Но да ви кажа за вчера.Около 18ч запука супер дъжд с гръмотевици,спряха ни тока естествено и ние кво да правим ще спим.Заспали сме около 19ч барбар и трите патки,аз се събуждам към 21.20,и а сега да се събуди Анджи а сега.....стана 00.00ч и взех че я събудих,нито къпана,нито яла /последно в 18ч/,и си викам,леле тази нощ няма да се спи,тя да спи 5 часа непробудно тва никога не е било,само вечер е така,явно се обърка за нощния сън  Mr. Green
Но изкъпах я,нахраних я и в 1ч беше заспала,та до сутринта  LaughingПу-пу маймуната ми!
Леле,ако знаете,че пиша поста от час и половина....туй е станало страшно шило!Сякъш с навършването на 7м почна всичко да прави.,върти се,на няколко пъти да падне,че на мен всички легла и дивани са ми открити   ooooh! направо очите ми са на 12  ShockedОдеве щеше да падне от столчето за колата,надига се сяда и бам напред,коланите така и не можем да ги сложим  Embarassed
Кло, и аз не я вързвам още в количката,защото ми е дълбока,но явно ще започнем тия дни,страшна е станала!
Реню,много сте хубави!И абитуриентката!Все едно виждам теб в младежките ти години..... Peace

# 380
Момичета,гледахте ли "горещо"?  newsm45 newsm45 newsm45
Просто нямам думи,толкова е тъжно..... Weary

# 381
Привет,

минавам на бързо да се отчета: слава богу времето беше хубаво и си изкарахме страхотно. Барбекю имаше, но басейна неуспя да се напълни, заради проблем с налягането на водата. Нищо, лятото е пред нас. При нас чак към 8 вечерта заваля. Изви се страшна буря с гръмотевици. Емо горкия умираше за сън и при всяка гръмотевица се стряскаше.

Коланите на количката мнооого отдавна ги закопчаваме.
На моите маймуни им постелям едно одеало на земята и ги оставям там да се търкалят. Емил не се чувства много комфортно, сигурно му е твърдичко, но много се въртят и несмея да ги оставям на леглото. То и така не ги оставям без надзор, понеже се дотъркулват един до друг и си бъркат из очите и се скубят.

Renew, много сте хубави.
Елист , малките госпожици са много сладки. Дано повече никакви болести не ви навестяват.

# 382
  • София
Привет и от мен.

Всички бебета са супер сладки. Колко бързо минава времето...кога порастнаха...има бебета почти на 8 месеца  ooooh! - все едно беше вчера, когато се раждаха и се вълнувахме за всяко следващо попълнение.

Реню, страхотни сте.

И аз гледах малко от "Горещо" - думи нямам просто... Cry

Коланите на количката, столчето, люлката и т.н. ги закопчавам отдавна Peace.

Синческа, твоята мадама е с подобни като мерките на моята. Тя последно беше 7130 гр., но пък моята е по-ниска /63 см/.

Катерина26 - столчето е на BebeConfort, модел Omega. Ето и линк, ако те интересува: http://www.bebeconfort.com/collection/UK/maison_repas_chaise_omega_coloris.htm

За 1 юни само казвайте час и съм там  Peace

Това е от мен.

Лека нощ Hug

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 00:00 от vess_82

# 383
http://vbox7.com/play:27740fca

Добро утро Grinning Grinning Grinning
Малко весело настроение с победителката на Евровизия Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Хубав ден

# 384
Renew, изглеждате много щастливи. Обичам такива снимки!

# 385
  • в ябълковата градина
Здравейте и от мен!
Renew, много сте хубави!
Аз почнах лекарствата и спирането на кърмата едновременно.
Ама то нали голяма производителност беше и ми е много трудно.
Подтисната съм и ми е гадно за беби.
Настроението ми е под нулата.

Хайде, приятни разходни днес на всички!

# 386
Добро утро!!

И на мен ми омръзна да са болни госпожиците,че са големи мърморани.Рая засега понася добре млякото,ама София вчера пак се подриска и е с червено дупе.Отново се киснем в лайка  Cry .То вече 20 дни кажи речи..... Дано никога повече не ни спохожда. Аз малко се обвинявам по въпроса,че ни предлагаха ваксина да ни сложат като бяхме на 1 месец,а аз отказах.... Confused Дали не сгреших... newsm78

Renew много сте хубави.Честито ти абитюрентка.Дано само успехи има в живота!
На нас вчера ни беше първото излизане без бебешките зимни чанти.Аз си ги ползвах толкова дълго,че ми бяха удобни за да ги нося двете заедно. Сега да видим как ще се справям.На децата май йм беше странно така закопчани.Ама вече наистина много шават. Проблема е,че сега са в едно пространство и успяват да си крадат бибите и да си бъркат в очите и ушите  Joy Joy Ей то няма заспиване....

Яни браво за партито и ний утре ще ходим,ама днес от както съм се събудила вали,т.е. утре ще е даже по студено.. Sad
Янечек да не те отчайвам ,ама моите от 10 седмици ги захранвам,чак сега взеха да ядат по едно пюре двете.Даже моркови с картофи,  Shocked че нали сме на диета заради разтройството.Или ядат защото им омръзна заместителя на млякото и аз не знам.... Преди морков не поглеждаха...
Мрънкат бебите.После ще си допиша.....

# 387
  • в ябълковата градина
Аз имам въпрос към мамите, които хранят с АМ:
Когато се направи адаптираното мляко, колко време след това може да стои
на стайна температура преди да се развали?

# 388
ПРивет!
Gulia,за съжаление не мога да ти отговоря на въпроса.
Renew, много сте хубави!
sin4eska,и ние я свършихме същата като вас онзи ден като спря тока.Момата заспа в 19.40 та до 22.40ч.Не беше къпана и гладна.Изкъпах я и лесно заспа.В 3.30 ч като почна да се върти...в 4 ч.вече наспана.Та така до 6ч.После заспа до 8ч. Crazy
Момичета от снощи имам страшен гърлобол ooooh!.С какво да се лекувам незнам.Кажете някоя изпитана рецепта,моля!Така като кърмя няма какво да се пие.Много ми е червено гърлото,едвам преглъщам.
Хубав ден!

# 389
Здравейте момичета,

Ние сме сами с Радославка, татито е на семинар. 2 дни сами не ни се беше случвало, но се справихме. Първата нощ рева до към 1, снощи по - културно заспа към 23:30.
При нас заспиването става почти винаги докато суче. Рядко - обикновено сутрин си заспива като си поиграе, или като сме на разходка през деня. Как ще се отучваме от това, не знам.

И ние бяхме настинали - със зачервено гърло и лека температура. Лекарката ни изписа вит. С и тантум верде за мазане, но аз не мога - как да го намажа гърлото и давах витамина, калций и сребърна вода. сега пък сумти, но няма сополи....оффффффф.

Захранването ни върви повече от бавно - ето днес 4 -и ден сме само на кърма заради настинката; така мисля, че е по-добре. А иначе за сега яде само зеленчукови, и в началото яде ориз. Аз ги въвеждам по 4 дни. (по 2 бурканчета от вид, като аз дояждам). Кърма слагах 2-3 пъти в началото, давам пюретата м/у 2 кърмения и ако иска след това суче. За сега максималното изядено количество е около 50 гр.
Вода давам с лъжичка или "чашка" - капачка от мин. вода, с биберон не е свикнала и го дъвче и си играе Simple Smile.

Вие по колко вода давате на бебоците? До преди захранването вода не съм й давала.

Нощем се  буди от двумесечна възраст между 1 и n пъти, като преобладава  n , но откакто се научих да кърмя легнала - не ги броя.

Ленка, аз гърлоболът го лекувам със сребърна вода - гаргара и пия, и едни билкови хапчета Кофлет на Хималая.(както и Прополки). А също пия и Цитросепт.

Яничка, аз съм доволна от крема на Веледа, а преди него лекарката ни изписа един правен в аптека, със състав близък до Дефламола.

Елист, дано да се оправят бързо принцеските  Hug

Renew прекрасна снимка, много сте хубави

Снощи и аз погледах малко "горещо" и ревах....просто ужас! дано Да няма такива нещастия повече!

Ах, тези идиоти събудиха ми детето - съседите -пробиват.................... #2gunfire #Cussing out

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт