С какъв транспорт се стига от автогара Сф до Горна Баня?

• 13 113
  • 12
  •   1
Отговори
Това е въпросът ми, става въпрос за човек от провинцията, който не познава добре София. Благодаря предварително на всички отзовали се.   bouquet

# 1
Директен автобус не знам да има...Да се придвижи с нещо до Руски паметник, оттам да вземе автобус 260 на бул."Борис Трети" в посока изхода на София.

# 2
За автогарата, която е до Централна гара, става въпрос, нали?
До Горна баня ходи автобус 260, който минава през Руски паметник и 5-те кьошета (и по-точно бул."Прага").
От автогарата трябва да отиде пеша до Централна гара и от там да хване трамвай 6, който отива до 5-те кьошета. Трябва само да пита в коя посока да се качи, за да отиде до 5-те кьошета, защото ако ги хване наобратно, ще отиде на Орландовци. На 5-те кьошета слиза и там трябва да се прекачи на автобус 260 - спирката е на бул."Прага", трябва да пресече кръстовището.
Ами това е, не е сложно, но дълго се пътува. (поне час)

Друг вариант, който ми казаха, е човекът да хване автобус 74 от Централна гара и да отиде до Руски паметник. И там да се прехвърли на автобус 260 до Горна баня. Само трябва да пресече площад "Руски паметник" и да пита къде е спирката на 260.

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 11:48 от Анонимен

# 3
Сърдечно благодаря за изчерпателния отговор.  Hug

# 4
Ето тук можеш да видиш и маршрутите: http://www.sumc.bg/routes

Напиши от: Централна гара до: Руски паметник - ще видиш откъде минава автобус 74.
И после от: Руски паметник до: Горна баня и ще видиш автобус 260.
---

Или от: Централна гара до: бул.Прага - ще видиш линията на трамвай 6.
И после от: бул.Прага до: Горна баня и ще видиш къде точно спира автобус 260.
---

Това са маршрутите.  Peace

# 5
Страхотна си, още веднъж благодаря.   bouquet

# 6
Моля те, за нищо. Ние живеем в Горна баня, радвам се, че успях да помогна.  Peace

# 7
Понеже скоро и аз ще пътувам до София и по- точно до кв. Горна баня, искам да попитам има ли промяна или това са номерата на автобусите и трамвая?

# 8
Това е въпросът ми, става въпрос за човек от провинцията, който не познава добре София. Благодаря предварително на всички отзовали се.   bouquet

Аз предлагам, виждам, че май пишете само за ГТ, обаче си мисля, че най-бързо и удобно е с влак, стига пристигането на човека в София и разписанието на влаковете да позволява. За няколко минути се стига от Централна гара до Горна баня - на втората спирка след Захарна фабрика е.

п.п. Сега забелязах, че темата е доста стара, но към момента това е разписанието на влаковете на БДЖ:

http://www.bg.virail.com/bg/detail/result/0?x=eyJkYXRhX3Byb3ZpZG … wMTYtMDktMDIifQ==

За около 15 минути се стига с влак, с прекачванията с различните видове градски транспорт е повече от час.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 18:36 от кукумицинка

# 9
Полезна информация. Ако успеем да пристигнем на време с автобуса, ще се качим на влака.  bouquet

# 10
  • София
Много по-редовен е трамвай №7, по същия маршрут до бул. Прага.

# 11
  • София
Трамвай 4 до Павлово и от там автобус 260 до Г.баня.

Все пак с влака мисля е най-бързо и удобно

# 12
  • София
Зависи кога ще пътува човека. Има съобщение, че закриват тр.4 за няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт