Къде в Пловдив??? - 12

• 72 662
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, спешно (до събота) ми трябва плажна хавлия с Хана Монтана. Ако някой ги е виждал някъде да каже, че иначе трябва да тръгна да обикалям подред.

# 136
Хана Монтана е на Дисни и от днес плажни кърпи на Дисни са в промоция в Метро - може да се обадиш да питаш дали имат точно Хана Монтана  Peace

# 137
Къде мога да намеря по-специфични индийски подправки?

Не съм сигурна, но можеш да провериш в магазинчето за чай над писоарите на главната- имаше много интересни нещица.

# 138
Някой има ли идея
от къде мога да си купя
ролери, но от тези като
едно време с 4 колеца?
Едно време им викахме
кънки.
Дали някой ме разбра? ooooh!
Проверих в Sport Depot, но
няма.

# 139
Летни кънки им викаха, онзи ден и аз се присетих, ама не съм търсила, иначе сега продават и някакви маратонки с колелца...

Ето една тема по въпроса http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=484425.0

# 140
И аз да си повторя въпроса от преди няколко дена, че покрай този склад ме подминахте  Laughing
Къде да намеря хубави килими (не евтинджоси, а хубави и качествени естествено)...

# 141
  • Пловдив
Момичета, спешно (до събота) ми трябва плажна хавлия с Хана Монтана. Ако някой ги е виждал някъде да каже, че иначе трябва да тръгна да обикалям подред.

На светофара на Гладстон мисля че гледах и другото място, което не е далеч от първото е в Маркет Център на Кап. Райчо

# 142
  • Пловдив
И аз да си повторя въпроса от преди няколко дена, че покрай този склад ме подминахте  Laughing
Къде да намеря хубави килими (не евтинджоси, а хубави и качествени естествено)...

Домко или Карпетмакс. Това се сещам на първо четене

# 143
Хубавите килими Биокарпет затвориха магазина в Пловдив.
Можеш да разгледаш в Роял Сити Центъра на бул Дунав, точно над Планет, ако стои още и то...

Искам да попитам има ли адаптирано мляко запечатано на дози. Защото си кърмя детето, но понякога ми се налага да ме няма и замразената кърма, която съм оставила не стига. После след месец, месец и нещо ще захранвам и пак ще слагам мляко... А тези големите опаковки, които ги купувам те са със срок 3 седмици от отварянето. И вече втора изхвърлям почти нова. Как е решен този проблем не знам...

# 144
   Каспър, мляко на дози незнам да има в БГ. Незнам с какво мляко си моето беше 5 седмици след отваряне , за Фризолак говоря.

# 145
Момичета,знаете ли аптеки,които да приготвят лекарства по рецепта?Оказва се,че в Тракия има само една(в ДКЦ 5) и все трябва със заявка от предходния ден,понякога нямат обикновени съставки и много време ми се губи.
Благодаря ви предварително!   bouquet

# 146
taniuha на събота пазара преди църквата приготвят,за други квартали не знам.

# 147
Момичета,знаете ли аптеки,които да приготвят лекарства по рецепта?Оказва се,че в Тракия има само една(в ДКЦ 5) и все трябва със заявка от предходния ден,понякога нямат обикновени съставки и много време ми се губи.
Благодаря ви предварително!   bouquet

До Вердито на центъра, което е до градската градина е едната аптека, която прави лекарства по рецепти! На ъгъла е фотото, след нея е аптеката!  Peace

# 148
Благодаря ви предварително!   bouquet
Срещу Верди на Радио и Телевизия има аптека и аптекарката, която е собственичка на възраст е голям специалист
Разбрах го преди години, когато обърнах града да търся едно лекарство за баба ми.

опс, виждам, че вече е написано

# 149
Пумукъл, благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт