Къде в Пловдив??? - 12

• 72 697
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Айде и аз тук!Мерси за темичката!  bouquetТоя склад е задължителен за посещение. Laughing

# 16
  • Пловдив
 Hug

# 17
  • в обкръжаващия ме хаос
Mr. Green Май ще има форумна среща в този склад  Joy
Аз смятам скоро да го посетя  Mr. Green
Това е добра идея! Може да си помогнем - докато едните мами ровят по кашончетата, другите ще забавляват хлапетата отвън и после смяна  hahaha

# 18
Само складове ви са в главите, ей...
Я яз да тръгвам още от сега, че ще разграбите всичко  Mr. Green

# 19
  • Пловдив
Да взема и аз да отида Mr. Green
А нощта на музеите в Пловдив е през септември, по време на Есенните изложби и празника на Старият град Peace

В програмата освен София фигурираха и други градове. За Пловдив пишеше, че временно ще бъдат отворени археологическият, историческият, етнографския...  newsm78

Хеп пиша Есенни изложби, а след това музеи.Съжалявам ooooh!През септемри е нощта на галериите Embarassed

# 20
Не се притеснявай, ние така или иначе се поразходихме...Ако е имало нещо е било след 22.00 часа.

# 21
  • Пловдив
Боже, запалих ви чергата със склада LaughingСандалите бяха изложени върху едни кашони, но не очаквайте пълна номерация, нали знаете, каквото е останало, това са изложили. На мен ми се видяха само спортни стоки - бермуди, тениски, не видях нищо официално. Вчера ми казаха, че работят до 20 ч, но не питах в неделя как са. Но смятам, че ще работят.
Само детски ли са нещата? Че аз пшърво така реших, ама сега като чета, май не само Rolling Eyes

# 22
Бирената ми е близо, ще отскоча и аз  до този склад Peace

# 23
  • Пловдив
Ух как се зарибих  и аз за този склад на бирената, но ми идва доста далечко.
Все пак не успях да разбера дали ще работи днес имате ли информация или да рискувам.

# 24
хоп и аз в новата тема  Peace

# 25
  • Пловдив
Ааааа и аз ще тичам до въпросния склад,защото точно търся сандалки за малката    bouquet

# 26
ЕЕЕ, и мен ме зачовърка любопитството за това складче, ако някой днес ходи да сподели дали работи

# 27
  • Пловдив
Онзи ден случайно и аз минах през склада.Купих на големия маратонки за 18 лв.Имаше много чехли и сп.обувки за малки и големи.Дрехите са по кашони и е голям зор да намериш нещо,но пък цените са  Laughing повече от добри.

# 28
Днес склада няма да работи-зареждат нова стока
Утре от 10 до 19.30 Hug

# 29
Честита нова тема!!!

Общи условия

Активация на акаунт